Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 martie 2015


Horoscop 1 martie 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică sunteţi obligaţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; din fericire, sunteţi destul de concentraţi şi rezolvaţi totul destul de repede. Apoi vă îndreptaţi atenţia asupra persoanelor dragi din viaţa voastră; petreceţi momente frumoase alături de cei dragi.


Horoscop 1 martie 2015, Taur:

Ziua de astăzi o petreceţi mai mult singuri, iar acesta este un lucru foarte bun; aveţi timp suficient pentru a vă relaxa şi a vă bucura de linişte. De asemenea, acesta este un moment excelent pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele, dar şi pentru a face planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 1 martie 2015, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să vă doriţi să veniţi cu noutăţi în casa voastră; aveţi o sumă de bani pe care vreţi să o investiţi şi nu vă zgârciţi deloc. Sunteţi de părere că este foarte important ca locuinţa să fie aşa cum vi-o doriţi, iar pentru asta sunteţi dispuşi să faceţi şi câteva compromisuri financiare.


Horoscop 1 martie 2015, Rac:

Ziua nu este foarte relaxantă pentru nativii născuţi în semnul Racului; aveţi foarte multe sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Prima parte a zilei va fi una mai uşoară, însă după orele prânzului lucrurile se vor aglomera. De aceea este recomandat să vă planificaţi bine timpul pentru a nu fi nevoiţi să rămâneţi cu treburile neterminate.


Horoscop 1 martie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de o mică problemă de care nu ştiţi cum să vă ocupaţi; încercaţi să treceţi peste acest moment şi să lăsaţi timpul să îşi joace cartea. Un superior vă va da un sfat foarte bun, care vă va ajuta să înţelegeţi că nu totul depinde de voi.


Horoscop 1 martie 2015, Fecioară:

În cazul în care aţi avut proiecte de rezolvat, ziua de astăzi este numai bună pentru a accepta laude şi a primi roadele muncii voastre. Este posibil să primiţi un bonus substanţial, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. Sărbătoriţi succesul alături de o persoană apropiată.


Horoscop 1 martie 2015, Balanţă:

Aceasta este o zi minunată pentru a fi petrecută în aer liber. Găsiţi activităţi care să vă ajute să faceţi puţină mişcare şi, în acelaşi timp, să vă relaxeze. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important, de la care nu aveţi cum să lipsiţi.


Horoscop 1 martie 2015, Scorpion:

O discuţie obişnuită cu partenerul de cuplu se poate transforma destul de rapid într-o ceartă complicată; vă este destul de greu să vă controlaţi emoţiile şi este posibil să spuneţi mai multe decât vă doriţi. Învăţaţi să faceţi compromisuri dacă vreţi ca relaţia să evolueze frumos.


Horoscop 1 martie 2015, Săgetător:

Duminică se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru voi dacă este petrecută în compania persoanelor potrivite. După orele prânzului, aveţi parte de activităţi cu adevărat interesante, care vă vor scoate din zona de confort. Vă recomand să dedicaţi seara relaxării.


Horoscop 1 martie 2015, Capricorn:

O discuţie pe care o aveţi cu o persoană dragă vă poate face să simţiţi nevoia unor schimbări. Este posibil să fie vorba doar despre o dorinţă de moment, care va dispărea în scurt timp. Nu luaţi decizii pripite deoarece le veţi regreta mai târziu. Gândiţi la rece planurile pe care le aveţi.


Horoscop 1 martie 2015, Vărsător:

Realizările voastre de astăzi depind în mare măsură de munca depusă; nu există noroc pentru voi, aşa că încercaţi să vă concentraţi asupra sarcinilor de care trebuie să vă ocupaţi. Este posibil să aveţi nevoie de ajutor din partea colegilor, nu ezitaţi să îl cereţi.


Horoscop 1 martie 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte nervoşi; aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale care vă dau bătăi de cap. După orele prânzului, o persoană dragă vă aduce o veste frumoasă, care vă va schimba radical starea de dispoziţie. Restul zilei va fi foarte interesant pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS