Horoscop Urania zilnic: vineri, 9 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 9 ianuarie 2015


Horoscop 9 ianuarie 2015, Berbec:

Deciziile importante trebuie să fie luate doar de voi; vă recomand să nu vă lăsaţi influenţaţi de părerea nimănui şi să analizaţi foarte bine fiecare amănunt înainte de a lua o hotărâre importantă. Spre seară este posibil să vă simţiţi inspiraţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Taur:

Ziua de vineri pare să fie foarte obositoare pentru nativii născuţi în zodia Taur; chiar dacă încercaţi să vă rezolvaţi problemele, întâmpinaţi mai multe dificultăţi în discuţiile pe care le aveţi cu colegii de muncă sau chiar şi cu superiorii. Dacă rămâneţi calmi, reuşiţi să treceţi peste orice situaţie complicată.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Gemeni:

Ziua de azi vine cu o schimbare majoră pentru viitorul vostru. Este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană nouă, care va avea un rol extrem de important în viaţa voastră; încă este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie de iubire sau despre o colaborare strict profesională.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Rac:

Aveţi parte de o zi destul de obositoare, însă foarte benefică pe plan financiar. Este posibil ca în urma proiectelor pe care le-aţi avut până acum să primiţi, pe lângă felicitările aşteptate şi un bonus substanţial. Seara se anunţă a fi una foarte aglomerată cu alte treburi profesionale.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Leu:

Relaţia cu partenerul de viaţă pare să nu vă mai mulţumească. Poate că este timpul să aveţi o discuţie serioasă, în care să vă rezolvaţi conflictele. Contează foarte mult să puneţi piciorul în prag şi să spuneţi ce vă supără; încercaţi să îl convingeţi să facă compromisuri.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de vineri începe foarte frumos pentru nativii născuţi în zodia Fecioară. Cel mai probabil primiţi o propunere de colaborare din partea unei persoane foarte importante. Această ofertă sună foarte tentantă, însă asiguraţi-vă că analizaţi cu mare atenţie fiecare amănunt înainte de a lua o decizie importantă.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Balanţă:

Ziua de 09/01/2015 aduce multe surprize frumoase pentru nativii născuţi în zodia Balanţă. Chiar dacă veţi fi nevoiţi să munciţi mai mult decât de obicei, rezultatele pe care le obţineţi vă vor bucura enorm. Profitaţi de acest moment pentru a încerca să obţineţi colaborări frumoase cu persoane influente.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Scorpion:

Astăzi pare să fie o zi mai complicată pentru nativii născuţi în zodia Scorpion. Sunteţi dezamăgiţi de o persoană dragă, partenerul de cuplu sau chiar un membru al familiei. Vă recomand nu luaţi nicio decizie decât în momentul în care sunteţi complet liniştiţi deoarece este posibil să o regretaţi mai târziu.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Săgetător:

Vă recomand să vă gândiţi la momentele pozitive şi frumoase de ieri şi să vă asiguraţi că acestea vă rămân în memorie. Acest lucru vă ajută să vă păstraţi încrederea în propriile persoane indiferent de situaţie. Doar dacă sunteţi liniştiţi şi relaxaţi reuşiţi să treceţi peste orice problemă întâmpinaţi.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Capricorn:

Dis de dimineaţă vă puteţi simţi nervoşi şi destul de posomorâţi. Din fericire, aceste stări nu vor fi prezente întreaga zi; după orele prânzului lucrurile se schimbă radical. A doua parte a zilei vine cu o atmosferă romantică, multe speranţe şi aspiraţii destul de mari.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de 09.01.2015 nu este una chiar roz pentru nativii născuţi în zodia Vărsător, însă nici nu vă pune probleme atât de mari. Dacă rămâneţi calmi şi sunteţi perseverenţi în muncă, reuşiţi să vă rezolvaţi problemele profesionale. Seara aduce o surpriză foarte frumoasă, care vă ajută să ieşiţi din starea tristă pe care v-aţi creat-o.


Horoscop 9 ianuarie 2015, Peşti:

Partenerul de viaţă nu este deloc mulţumit de rutina în care aţi intrat. Simte că nu mai acordaţi atenţie relaţiei şi chiar că aţi lăsat ca problemele profesionale să vă acapareze. Trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să acceptaţi condiţiile impuse de persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS