Horoscop Urania zilnic: joi, 8 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 8 ianuarie 2015


Horoscop 8 ianuarie 2015, Berbec:

Joi reuşiţi să vă ocupaţi de un proiect mai vechi, pe care l-aţi lăsat pe plan secund din cauza problemelor mult prea numeroase. Deşi nu vă aşteptaţi la asta, acest proiect pare să vă aducă numeroase beneficii pe plan financiar şi chiar să vă deschidă noi uşi în ceea ce priveşte viitoarele colaborări.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi foarte hotărâţi să faceţi schimbări radicale pe plan profesional. Planurile voastre sunt bine detaliate, aşteptaţi doar momentul potrivit pentru a le pune în aplicare. Astăzi este posibil să aveţi parte de o întâlnire de afaceri care se va dovedi mult mai favorabilă decât vă aşteptaţi.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Gemeni:

Este posibil ca joi să vă aglomeraţi cu munca din motive care ţin strict de propriile persoane; vă doriţi să dovediţi colegilor de muncă sau partenerilor că sunteţi pregătiţi pentru orice dificultate şi că puteţi face faţă problemelor de unii singuri. Va fi o zi grea, însă planul vostru va da roade.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Rac:

Săptămâna continuă cu multe schimbări frumoase pentru nativii născuţi în zodia Rac; chiar dacă este un volum destul de mare de noutăţi, reuşiţi cu uşurinţă să le asimilaţi şi chiar să vă obişnuiţi cu ele. După orele prânzului este posibil să aveţi parte chiar de un bonus neaşteptat din partea unui superior.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi nu este tocmai cea mai frumoasă zi pentru Lei. Este posibil să aveţi parte de un mic conflict cu un coleg de muncă sau chiar superior. Important este să vă păstraţi calmul şi să nu daţi importanţă acestei confruntări. Încercaţi să vă distanţaţi de persoanele care vor să vă facă rău.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una destul de agitată pentru nativii născuţi în zodia Fecioară; este posibil să fiţi înconjuraţi de un potenţial pericol. Trebuie să fiţi atenţi la fiecare mic detaliu pe care îl întâmpinaţi în rezolvarea problemelor şi să încercaţi să evitaţi posibilele certuri cu persoanele din jurul vostru. Dacă scăpaţi cu bine de această zi, următoarea perioadă va fi una destul de frumoasă.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de viaţă pare să treacă prin momente destul de complicate. Acum este cel mai bun moment pentru a avea parte de o discuţie serioasă şi a afla ce vă doriţi pe viitor. Contează foarte mult să fiţi sinceri unul cu celălalt şi să spuneţi ceea ce gândiţi cu adevărat.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Scorpion:

Acţiunile voastre vă pot crea cu uşurinţă o stare de nelinişte şi iritare. Contează foarte mult să aveţi puţină răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi joace cartea. A doua perioadă a zilei este potrivită pentru relaxare şi odihnă. Dacă reuşiţi, încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile înainte de a lua decizii importante.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de joi vine la pachet cu dorinţa spontană de adrenalină şi necunoscut. Este posibil să simţiţi nevoia să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi lucruri care înainte vi se păreau de-a dreptul înfricoşătoare. Chiar şi pe plan profesional puteţi lua o decizie importantă, care vă va schimba radical viaţa.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Capricorn:

Nu fiţi ostatici ai propriilor gânduri şi visuri. Trebuie să învăţaţi să vă construiţi viaţa aşa cum vreţi să o trăiţi şi, în acelaşi timp, să vă puneţi în practică ideile şi planurile. Contează foarte mult să faceţi ceea ce vă place şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni în luarea deciziilor.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări; este posibil să experimentaţi ceva pentru prima dată. Trebuie să fiţi gata să învăţaţi din greşeli şi să vă amintiţi că primii paşi sunt întotdeauna cei mai grei. Partenerul de viaţă şi membrii familiei vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat.


Horoscop 8 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una obişnuită pentru nativii născuţi în zodia Peşti; în cazul în care nu vă rezolvaţi toate sarcinile, este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, participaţi la un eveniment sau sărbătoriţi o persoană foarte dragă. Se lasă cu multă distracţie şi voie bună.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS