Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 ianuarie 2015


Horoscop 4 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de duminică începe într-un mod surprinzător pentru nativii născuţi în zodia Berbec; la primele ore ale dimineţii primiţi o vizită din partea unei persoane apropiate, care vine cu o veste neaşteptată. Din acest motiv sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru următoarea perioadă.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Taur:

Partenerul de cuplu sau un prieten foarte apropiat trece printr-un moment dificil, iar voi trebuie să îi fiţi alături. După orele prânzului este posibil să primiţi o veste neaşteptată sau chiar să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a rezolva o problemă delicată.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Gemeni:

Azi simţiţi nevoia de a face câteva schimbări în ceea ce priveşte planul sentimental. Sunteţi hotărâţi să faceţi din anul 2015 unul cu adevărat special, iar primele modificări sunt în relaţia de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele par să vă surâdă şi să vă ajute în găsirea unui partener.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Rac:

Ziua de duminică şi următoarea perioadă vor fi destul de dificile pentru voi şi membrii familiei; este posibil să treceţi prin câteva probleme mai complicate. Important este să rămâneţi uniţi şi să vă ajutaţi reciproc. Partenerul de cuplu vă oferă toată susţinerea lui.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Leu:

Vă place foarte mult să încercaţi lucruri noi; de data aceasta vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Sunteţi concentraţi asupra planurilor pe care le aveţi şi vreţi să vă vedeţi visurile îndeplinite. Va fi o perioadă mai dificilă, însă foarte benefică pentru viitorul vostru.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de nervoşi; aţi primit o veste neplăcută şi trebuie să faceţi tot posibilul pentru a rezolva o problemă mai dificilă. Partenerul de cuplu sau prietenii apropiaţi vă sunt alături şi vă sprijină. Dacă nu vă descurcaţi de unii singuri, nu ezitaţi să le cereţi ajutorul.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Balanţă:

Deciziile pe care vreţi să le luaţi sunt destul de riscante, însă vă pot aduce numeroase beneficii pe plan profesional. Dacă vă doriţi să mergeţi pe acest drum, asiguraţi-vă că ştiţi ce vă aşteaptă şi sunteţi pregătiţi să înfruntaţi toate obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Scorpion:

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă relaxa şi a vă bucura de timpul liber. Urmează o săptămână mai complicată, aşa că profitaţi de acestă zi pentru a o petrece în compania celor dragi. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Săgetător:

În primele ore ale dimineţii vă este foarte uşor să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de linişte. După orele prânzului, starea de spirit se schimbă deoarece primiţi o veste neaşteptată. Urmează să faceţi o vizită unei persoane din trecut, care a jucat un rol foarte important în viaţa voastră.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Capricorn:

Chiar dacă au fost sărbătorile, perioada care tocmai a trecut a fost una cu adevărat stresantă pentru Capricorni. Simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să aveţi puţin timp în care doar să nu faceţi absolut nimic. O scurtă vacanţă vă poate ajuta să scăpaţi de tensiune şi să vă bucuraţi de momente de linişte.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de duminică este una cu adevărat specială pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; chiar dacă nu aveţi timp să vă odihniţi, vă bucuraţi de momente foarte frumoase în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară este posibil să faceţi un scurt drum pentru a vă ocupa de o problemă personală.


Horoscop 4 ianuarie 2015, Peşti:

O situaţie neaşteptată vă poate da peste cap planurile pe care le aveaţi pentru următoarea perioadă. Este posibil ca un membru al familiei să vă dea o veste neplăcută; trebuie să daţi dovadă de maturitate şi să acceptaţi modificările care vor urma. Partenerul de cuplu vă oferă susţinere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS