Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 ianuarie 2015


Horoscop 31 ianuarie 2015, Berbec:

Sunteţi destul de liniştiţi în prima parte a zilei de sâmbătă, însă starea de spirit se schimbă radical către seară. Indiferent de problemele pe care le aveţi, astrele sunt de partea voastră, însă acum totul depinde de voi. Urmaţi-vă instinctele şi ascultaţi-vă inima fără a căuta sfaturi la cei din jurul vostru.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Taur:

Relaţia cu superiorii s-a răcit destul de mult; treceţi printr-o rutină neplăcută pentru voi şi vă doriţi foarte mult să aveţi voinţa de a face o schimbare pe plan profesional. Astrele sunt de partea voastră, aşa că dacă vreţi, acesta este cel mai bun moment pentru a vă lua soarta în mâini şi a începe proiecte noi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Gemeni:

Este sâmbătă şi aveţi destul de multe de realizat înainte de a vă gândi la odihnă. Din păcate pentru voi, aveţi o zi destul de obositoare şi vă este foarte dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele şi sarcinile pe care le-aţi primit. Cel mai bine este să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Rac:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile profesionale; este posibil să aveţi mai multe de obicei, însă nu vă faceţi probleme. Aveţi suficient timp să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, atmosfera se schimbă, iar voi începeţi să vă relaxaţi. Seara va fi una cu adevărat specială.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor; este posibil să aveţi posibilitatea de a începe un nou proiect sau chiar de a evolua pe plan profesional. Acesta este momentul mult aşteptat, aşa că vestea vă va face să vă simţiţi ca în al nouălea cer. Sărbătoriţi în compania celor dragi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Fecioară:

Este sâmbătă, însă încă aveţi foarte multe de rezolvat înainte de a vă gândi la odihnă. Dacă rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor voastre, veţi termina totul mai repede decât credeaţi. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment important; aveţi posibilitatea de a face o cucerire importantă.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Balanţă:

Problemele personale par să pună stăpânire pe voi; dacă până acum eraţi puternici, iată că există posibilitatea să cedaţi. Vă recomand să încercaţi să vă relaxaţi. Găsiţi activităţi care vă ajută să uitaţi de dificultăţi chiar şi pentru puţin timp.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Scorpion:

Cu cât sunteţi mai liniştiţi şi precauţi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de dificultăţile pe care le întâmpinaţi în cursul zilei de astăzi. De asemenea, există posibilitatea de a primi un ajutor din partea unei persoane foarte dragi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de 31/01/2015 este foarte bună pentru comunicare şi relaţii personale; în cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană nouă. Dacă rămâneţi relaxaţi şi siguri pe voi, vă va fi destul de uşor să începeţi o relaţie frumoasă.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte importantă pentru nativii născuţi în zodia Capricorn; a venit timpul să acceptaţi evenimentele din trecut şi să deschideţi noi uşi; sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează şi hotărâţi că acesta este cel mai bun moment pentru schimbările personale. Va fi o perioadă mai dificilă, de acomodare, însă totul se va aranja aşa cum vă aşteptaţi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Vărsător:

Dimineaţa începe foarte frumos pentru Vărsători, cu o mică surpriză din partea partenerului de cuplu. Din păcate, această stare de dispoziţie nu ţine foarte mult. La locul de muncă aveţi parte de o dispută cu un coleg de muncă. Vreţi să rezolvaţi acest conflict, însă vă este extrem de dificil să găsiţi o soluţie care să funcţioneze.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este mai degrabă o şansă pentru a vă opri pentru puţin timp din planurile voastre şi a încerca să înţelegeţi dacă este bine ceea ce faceţi. Drumul pe care îl alegeţi va schimba numeroase lucruri în viaţa voastră şi veţi fi nevoiţi să faceţi multe compromisuri. O discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi decizia potrivită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS