Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 ianuarie 2015


Horoscop 3 ianuarie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă pare să fie una destul de obişnuită pentru nativii din zodia Berbec; după prânz, un coleg de muncă apropiat sau un prieten bun vă cere sfatul cu privire la o problemă destul de serioasă. Încercaţi să îl ascultaţi cu mare atenţie înainte de a îi spune părerea voastră.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Taur:

Azi este o perioadă tocmai bună pentru a vă linişti; petreceţi clipe frumoase în compania partenerului de cuplu. După orele prânzului, vă întâlniţi cu persoane dragi pentru a planifica o mică escapadă. Va fi destul de costisitor, însă eforturile financiare vor merita.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Gemeni:

Astrele v-au pregătit o surpriză; sâmbătă este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Aceasta surpriză vă va schimba în mod radical modul de a gândi şi planurile de viitor.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Rac:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru următoarele zile; sunteţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă de familie mai dificilă. Toată lumea îşi pune bazele în voi, aşa că încercaţi să daţi tot ce este mai bun din voi.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Leu:

Sunteţi destul de hotărâţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aţi intrat într-o rutină şi nu vă mai place absolut deloc ceea ce faceţi; simţiţi că stagnaţi şi vă doriţi să încercaţi şi alte lucruri noi. Sâmbătă este ziua voastră norocoasă deoarece este posibil să primiţi o ofertă avantajoasă de muncă.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una destul de liniştită, fără evenimente importante. După orele prânzului sunteţi invitaţi la o petrecere. Deşi nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a socializa, vă veţi distra pe cinste şi vă veţi face şi noi prieteni.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Balanţă:

Ziua de sâmbătă pare să fie una lipsită de griji pentru voi; în sfârşit acum aveţi timp să vă bucuraţi de puţine clipe de singurătate. Este un moment excelent pentru a vă pune în ordine gândurile şi a face planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de sâmbătă vine cu o surpriză din partea astrelor; o problemă complicată pare să îşi găsească rezolvare fără prea multe bătăi de cap din partea voastră. Spre seară, un membru al familiei vă cere ajutorul cu privire la o situaţie mai dificilă; este posibil să împrumutaţi o sumă mai mare de bani.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Săgetător:

Astrele v-au pregătit surprize frumoase în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Relaţia cu partenerul de cuplu pare să devină tot mai serioasă, aşa că este timpul să treceţi la următoarea etapă. În cazul în care sunteţi singuri, este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană specială.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte creativi şi aveţi idei foarte bune în ceea ce priveşte amenajările interioare. Este un moment excelent pentru a face mici schimbări în locuinţă. Spre seară, întâlniţi o persoană minunată, care va juca un rol extrem de important în viitorul vostru sentimental.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Vărsător:

Lucrurile se aranjează destul de frumos pentru nativii din zodia Vărsător; chiar dacă nu vă încântă foarte mult ceea ce faceţi pe plan profesional, avantajele financiare sunt cele care vă fac să continuaţi munca. În cazul în care aveţi vreun vis pe care v-aţi dori să îl vedeţi pus în aplicare, acesta este cel mai bun moment pentru a vă apuca de treabă.


Horoscop 3 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi nu este chiar cea mai bună zi a Peştilor; primiţi câteva veşti urâte, care vă vor face să vă schimbaţi destul de repede starea de dispoziţie. În a doua parte a zilei sunteţi nevoiţi să faceţi câteva cumpărături neprevăzute pentru o problemă familială; mare atenţie la câţi bani cheltuiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS