Horoscop Urania zilnic: luni, 26 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 26 ianuarie 2015


Horoscop 26 ianuarie 2015, Berbec:

Este luni şi ar trebui să fie o zi destul de dificilă şi complicată pentru nativii născuţi în semnul Berbec; însă, de data aceasta, sunteţi foarte energici şi puşi pe treabă. Reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile primite. După orele prânzului, este un moment foarte bun pentru negocieri sau alte şedinţe importante.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Taur:

Astăzi, mai mult ca oricând, realizaţi că nimeni nu vă va ajuta în planurile voastre. De aceea trebuie să începeţi să o luaţi treptat de unii singuri pe acest drum nou, însă plin de oportunităţi. Bineînţeles că la început va fi destul de dificil, veţi întâmpina numeroase obstacole, însă apoi totul se va desfăşura mult mai uşor decât v-aţi aştepta.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Gemeni:

Săptămâna începe cum nu se putea mai bine; este posibil ca astăzi să primiţi un răspuns din partea superiorilor sau a colaboratorilor cu privire la propunerea voastră de proiect, iar acesta va fi unul foarte bun pentru voi. Seara vă găseşte într-o companie foarte plăcută.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Rac:

Viaţa profesională este aranjată cum nu se putea mai bine; în sfârşit faceţi ceea ce vă place şi, deşi munciţi mult mai mult decât credeaţi că este cu putinţă, nici nu simţiţi oboseala. Sunteţi fericiţi că sunteţi apreciaţi de colegi şi superiori, iar asta vă oferă energia necesară pentru a merge mai departe.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Leu:

Sunteţi hotărâţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional, însă vă grăbiţi şi puteţi întâmpina mai multe dificultăţi decât credeaţi că este cu putinţă. Vă recomand să aveţi răbdare şi, de asemenea, să aşteptaţi şi ajutorul celor care îşi doresc să investească în acest proiect. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de luni nu este deloc aşa cum vă aşteptaţi; astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă ajută în toate sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. După orele prânzului, este posibil să primiţi o sumă de bani destul de mare. Hotărâţi că este timpul să faceţi câteva investiţii majore pentru a vă mări câştigurile financiare.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Balanţă:

Aveţi foarte multe proiecte şi idei pe care vă doriţi să le vedeţi transformate în realitate; însă acesta nu este cel mai bun moment pentru a face schimbări pe plan profesional. În schimb, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, este nevoie de mai mult interes din partea voastră în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Scorpion:

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; primiţi o veste foarte frumoasă din partea superiorilor, iar asta demonstrează că ideile voastre sunt foarte apreciate în cadrul companiei. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei lucrurile decurg ca la carte; sunteţi foarte activi şi reuşiţi să vă ocupaţi cu uşurinţă de sarcinile primite astăzi. După orele prânzului este posibil să vă ocupaţi de o situaţie mai complicată pe plan sentimental. Dacă rămâneţi calmi şi acceptaţi compromisuri, puteţi rezolva această problemă complicată.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vine cu mici schimbări pe plan profesional; chiar dacă nu vă aşteptaţi la asta şi nu ştiţi cum să reacţionaţi, reuşiţi cu uşurinţă să vă adaptaţi acestor modificări. Superiorii au încredere în voi, iar asta vă oferă puterea pentru a trece peste greutăţi. Un sfat bun din partea unui coleg experimentat vă ajută foarte mult.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Vărsător:

Este foarte important să faceţi ceea ce vă place şi aşa va fi o plăcere să munciţi. Iată că acum aveţi posibilitatea de a veni cu idei şi de a vă extinde planurile cu privire la hobby-urile voastre; o activitate care vă relaxează se poate transforma într-o afacere profitabilă dacă vă daţi interesul.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi decurge obişnuit la locul de muncă; aveţi destul de multe de rezolvat, aşa că sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor primite. Spre seară, este posibil ca partenerul de cuplu să simtă nevoia unei discuţii serioase cu privire la viitorul relaţiei voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS