Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 ianuarie 2015


Horoscop 25 ianuarie 2015, Berbec:

Este o zi minunată pentru a vă face ordine în viaţă sau pentru a vă face noi prieteni. Încă de la primele ore ale dimineţii vă veţi implica în foarte multe activităţi, iar energia de care veţi da dovadă vă va ajuta să vă faceţi remarcaţi în foarte multe situaţii. Profitaţi de fiecare moment la maximum şi simţiţi-vă bine!


Horoscop 25 ianuarie 2015, Taur:

Viaţa de cuplu pare să întâmpine ceva greutăţi, motiv pentru care starea voastră nu va fi una foarte bună. Veţi simţi nevoia să vă deschideţi sufletul în faţa anumitor persoane şi să le urmăriţi sfaturile. Totodată, intuiţia vă va ajuta să faceţi câteva alegeri bune, motiv pentru care ar fi indicat să o ascultaţi mai des.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Gemeni:

Deşi încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea, acest lucru nu vă va ieşi foarte bine. Este timpul să vă concentraţi întreaga atenţie către viaţa personală şi să lăsaţi problemele altora să mai aştepte. Dacă munciţi de acasă, pe parcursul acestei zile ar fi indicat să nu vă grăbiţi să vă implicaţi şi în alte proiecte.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Rac:

Cheltuielile pe care le veţi face azi se vor resimţi considerabil în bugetul vostru. Familia sau persoana iubită vor face anumite presiuni asupra voastră şi vă vor ruga să vă schimbaţi atitudinea faţă de ei. Deşi nu aveţi dispoziţia necesară, spre seară va fi necesar să răspundeţi şi la o propunere de colaborare mai veche.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Leu:

Este timpul să luaţi atitudine şi să faceţi câteva schimbări semnificative în viaţa voastră! Gata cu aşteptările pe care le aveţi de la alte persoane, astrele vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii pentru voi. Totodată, este o zi foarte bună şi pentru a vă consolida relaţiile cu cei dragi sau pentru a vă implica într-o nouă relaţie sentimentală.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Fecioară:

Încercaţi să fiţi precauţi astăzi. Nu este o zi foarte bună pentru a face investiţii sau pentru a vă implica în noi proiecte, iar sfaturile venite din partea anumitor persoane nu vă vor fi de prea mare folos. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi câteva veşti bune, motiv pentru care nu ar fi rău să încercaţi să zâmbiţi mai mult.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Balanţă:

Aveţi foarte multă energie şi rezolvaţi totul cu uşurinţă. La birou sau acasă lucrurile merg foarte bine, motiv pentru care nu ar fi rău să luaţi o pauză de la orice fel de activitate şi să vă simţiţi bine în compania persoanei iubite. O escapadă romantică ar putea fi cea mai bună opţiune pentru voi în acest moment.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Scorpion:

Ajungeţi în punctul în care nimic nu vă mai mulţumeşte, însă această stare nu vă va ajuta să obţineţi ce vreţi. Profitaţi de această zi şi încercaţi să vă implicaţi în activităţi plăcute, găsiţi-vă un nou hobby sau acordaţi-le mai mult timp celor din familie, în mod sigur până la finalul zilei vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Săgetător:

Astăzi vi se oferă posibilitatea să vă ordonaţi toate problemele şi să vă gândiţi la următoarele schimbări pe care le veţi face. Vă simţiţi în siguranţă în compania persoanei iubite, iar până la finalul zilei veţi găsi şi câteva hobby-uri noi. Aşadar, trebuie să profitaţi la maximum de fiecare moment al acestei zile.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Capricorn:

Obţineţi rezultate foarte bune la locul de muncă, motiv pentru care foarte mulţi colegi vă vor invidia. Nu trebuie să le daţi atenţie şi nici să vă pierdeţi în detalii atunci când vorbiţi cu unii dintre ei. Totodată, până la finalul zilei va fi necesar să rezolvaţi şi o problemă de ordin financiar, dar nu ar trebui să fie o bătaie prea mare de cap pentru voi.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Vărsător:

Ar fi indicat să încercaţi să vă temperaţi reacţiile pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele persoane vă vor enerva cumplit, astrele vă sfătuiesc să nu le daţi atenţie. Încercaţi să vă ocupaţi timpul cu activităţi plăcute, mergeţi la cumpărături sau organizaţi o ieşire în oraş cu prietenii.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi veţi avea ocazia să vă asumaţi foarte multe responsabilităţi, lucru care nu vă va enerva, dar în mod sigur vă va pune în alertă. Deşi aveţi propriile probleme pentru care să vă faceţi griji, va fi necesar să le acordaţi mai multă atenţie anumitor persoane din familie sau din cercul de prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS