Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 23 ianuarie 2015


Horoscop 23 ianuarie 2015, Berbec:

Încă de dimineaţă sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi. În ciuda problemelor personale, aveţi multă creativitate şi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Cel mai bine este să vă faceţi un plan bine detaliat cu toate ideile şi proiectele de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi hotărâţi ca vineri să renunţaţi la teamă şi să începeţi să vă croiţi drumul pe care vreţi să mergeţi. Cel mai indicat este să începeţi cu mici cercetări pentru a afla ce vă aşteaptă. În cazul în care hotărâţi să mergeţi în această direcţie, trebuie să ştiţi că o dată ce aţi început asta, nu aveţi cum să mai daţi înapoi.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Gemeni:

Cel mai probabil ziua de 23/01/2015 vine cu multe noutăţi pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor. Deşi schimbările sunt neaşteptate, vă descurcaţi destul de bine şi reuşiţi să vă adaptaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Mare atenţie la relaţia cu colegii de muncă, sunt mulţi care vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Rac:

O mică dispută cu un membru al familiei se poate transforma într-un conflict mai dureros decât credeaţi. Chiar dacă faceţi tot posibilul pentru a trece peste această situaţie complicată, vă este destul de dificil să nu fiţi răniţi de vorbele aruncate. Aveţi noroc cu partenerul de viaţă, care vă este alături în acest moment neplăcut.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste neaşteptată în ceea ce priveşte viitorul vostru în cadrul companiei. Este posibil să vi se ofere o mărire de salariu sau să intraţi în training pentru un post mai avansat; sunteţi entuziasmaţi şi foarte mândri de faptul că, în ciuda aparenţelor, vă este recunoscută şi apreciată munca de până acum.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Fecioară:

Situaţia financiară nu este tocmai roz în aceste momente. Deşi nu vreţi să luaţi în serios această problemă, vă recomand totuşi să încercaţi să mai diminuaţi cheltuielile şi să încercaţi să fiţi mai chibzuiţi atunci când vine vorba de cheltuirea banilor. Următoarea perioadă nu se anunţă a fi una fericită pentru voi.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Balanţă:

Astăzi primiţi o veste foarte frumoasă din partea unei persoane apropiate din viaţa voastră. Sunteţi nevoiţi să renunţaţi la planurile voastre şi chiar să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva situaţii personale. Aveţi parte de o zi încărcată, însă sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să fie amânat un proiect în care voi vă puseserăţi toate speranţele. Această situaţie schimbă destul de mult planurile pe care le aveaţi pregătite pentru următoarea perioadă. De asemenea, sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa financiară; sunteţi nevoiţi să fiţi mai atenţi la cheltuieli.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de vineri pare să fie mai mult decât excelentă pentru viaţa profesională. Aveţi foarte multe idei bune pe care aşteptaţi de ceva timp să le puneţi în practică. Ei bine, acesta este cel mai bun moment pentru a vă apuca de treabă; primiţi susţinere din partea colegilor de muncă şi a superiorilor în acest nou proiect.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi uşor agitaţi; aveţi foarte multe pe cap şi vă este destul de dificil să vă concentraţi. Starea de spirit se schimbă complet după orele prânzului. Deveniţi mult mai energici şi sunteţi foarte siguri pe voi. Este un moment excelent pentru a vă ocupa de şedinţe, întâlniri sau negocieri importante.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Vărsător:

În timp ce lucrurile din viaţa profesională par să meargă conform planului, hotărâţi că acesta este un moment excelent pentru a vă îndrepta atenţia asupra planului personal. Este posibil ca astăzi să vă doriţi să faceţi mici modificări în relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru şi nu numai.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi se pare că sunteţi nişte adevăraţi psihologi sau oameni de afaceri; fie reuşiţi să vă ajutaţi o persoană foarte apropiată cu un sfat important cu privire la o problemă destul de delicată, fie găsiţi o soluţie unică pentru a vă ocupa de un proiect important, care vă aduce succesul mult aşteptat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS