Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 20 ianuarie 2015


Horoscop 20 ianuarie 2015, Berbec:

Se pare că pentru Berbeci sarcinile nu vor să se termine; chiar dacă vă rezolvaţi sarcinile, de fiecare dată mai apare încă ceva ce are nevoie de toată atenţia voastră. În cazul în care nu vă descurcaţi din cauza timpului, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Taur:

Evoluţia profesională a celor din jurul vostru vă face să înţelegeţi că este timpul să ieşiţi din zona de confort şi să vă apucaţi de treabă. Nu trebuie să aşteptaţi să vă pice din cer deoarece asta nu se va întâmpla niciodată. Setaţi-vă un termen limită şi apucaţi-vă de proiectele pe care le aveţi plănuite.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Gemeni:

Trebuie să ştiţi că munca importantă nu este niciodată uşor de realizat şi presupune anumite compromisuri, însă rezultatele vor fi impresionante. Nu vă fie teamă să treceţi peste limita confortului şi să acceptaţi oferte noi. Pe plan sentimental, seara pare să fie o perioadă foarte bună pentru o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Rac:

Începeţi a doua zi a săptămânii cu multe sarcini de rezolvat; aveţi foarte multe pe cap, însă dacă vă planificaţi timpul aşa cum trebuie, cu siguranţă nu veţi fi nevoiţi să rămâneţi peste program. În a doua parte a zilei de marţi este posibil să fiţi felicitaţi de superiori pentru profesionalismul de care daţi dovadă de fiecare dată.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte energici şi creativi; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a începe noi proiecte sau chiar pentru a participa la întâlniri în ceea ce priveşte negocieri financiare. Pe plan sentimental, totul decurge foarte bine în relaţia de cuplu.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Fecioară:

Marţi sunteţi mai sentimentali ca niciodată; nu este o zi bună pentru rezolvarea problemelor profesionale, însă este un moment excelent pentru a discuta cu partenerul de cuplu despre viitorul relaţiei voastre. Vă gândiţi serios că este timpul pentru a trece la nivelul următor.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Balanţă:

Deciziile pe care le luaţi astăzi trebuie să fie foarte inspirate deoarece vor fi făcute pentru o perioadă destul de lungă de timp şi vă pot influenţa destul de mult viaţa profesională. Aspectele practice se vor dovedi mai importante în aceste momente.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Scorpion:

Este posibil ca un caz destul de complicat să vă facă să fiţi mai sensibili decât de obicei şi să începeţi să apreciaţi mai mult ceea ce aveţi. Circumstanţele vor promova un ritm mai ferm al deciziilor pe care vreţi să le luaţi; atenţia la detalii va fi intensificată şi ea.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Săgetător:

Se pare că ziua de astăzi nu influenţează cu nimic starea voastră de spirit; nici sarcinile pe care le aveţi de rezolvat nu vă vor da prea mari bătăi de cap. Spre seară, atmosfera pare să devină şi mai relaxată. Pe plan sentimental, sunteţi mai fericiţi ca niciodată.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de marţi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte şi să staţi la cozi pentru a vă ocupa de câteva probleme legale destul de importante. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă deoarece este posibil să revedeţi o persoană dragă, cu care aţi avut o legătură importantă în trecut.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Vărsător:

Aveţi foarte multe proiecte pe care vreţi să le puneţi în aplicare, însă planurile voastre nu sunt bine conturate. Vă recomand să vă faceţi timp pentru a vă evalua posibilităţile şi a înţelege ce vreţi cu adevărat. O persoană mai în vârstă vă poate ajuta cu un sfat în acest sens.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Peşti:

Problemele par să devină tot mai complicate pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; este indicat să le acordaţi o atenţie deosebită şi să faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de acest aspect destul de important pentru voi. Cu cât o faceţi mai repede, cu atât acestea vor dispărea din viaţa voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS