Horoscop Urania zilnic: luni, 19 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 19 ianuarie 2015


Horoscop 19 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de luni va fi una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; este indicat să rămâneţi calmi tot timpul. Numai un control sever asupra emoţiilor şi o gândire matură vă vor ajuta să ieşiţi învingători după evenimentele de azi. De asemenea, primiţi susţinere din partea unei persoane de la care nu vă aşteptaţi.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi destul de severi când vine vorba despre propriile persoane, dar şi despre cei mai importanţi oameni din jurul vostru. Motivul este unul simplu - aveţi aşteptări foarte mari de la aceste persoane şi vreţi să realizeze lucruri importante în viaţă. Vă recomand ca astăzi să lăsaţi garda jos şi să fiţi mai înţelegători.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de 19/01/2015 este una încărcată cu probleme. Participaţi la mai multe întâlniri sau negocieri şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de o problemă financiară, care vă dă bătăi de cap. Din fericire, seara se anunţă a fi una liniştită, în care aveţi timp să vă relaxaţi după o zi cu adevărat grea.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Rac:

În timp ce majoritatea zodiilor au parte de o zi destul de încărcată şi aglomerată, voi sunteţi chiar relaxaţi. Ziua de azi vă oferă şansa de a vă bucura de linişte şi chiar de a vă pune ordine în gânduri. Nu este un moment bun pentru a lua decizii importante, însă este o perioadă excelentă pentru a face planuri corespunzătoare.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Leu:

Credeaţi că ziua de astăzi va fi una liniştită, însă nici pe departe; trebuie să ieşiţi din zona voastră de confort şi să vă ocupaţi de mai multe situaţii dificile. La prânz este posibil să participaţi la o şedinţă importantă cu superiorii, care vă poate decide viitorul în cadrul companiei.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi este indicat să vă ocupaţi strict de problemele profesionale sau chiar personale; acesta va fi cel mai bun mod pentru a evita situaţiile neplăcute din relaţia de cuplu. Staţi departe de conflictele sentimentale deoarece puteţi lua decizii nepotrivite, pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţia de cuplu este puternic afectată de problemele profesionale, dar şi de experienţele voastre din trecut. Este posibil ca partenerul de viaţă să afle mai multe decât este necesar şi nu va fi tocmai mulţumit de asta. Evitaţi discuţiile contradictorii, aşa puneţi şi mai multe paie pe foc.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii intervine o situaţie neplăcută, de care trebuie să vă ocupaţi rapid. Planurile de astăzi vor trebui amânate sau chiar anulate. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă înţeleg şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie pentru a rezolva această problemă.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Săgetător:

În ciuda problemelor şi trecutului vostru sentimental, iată că astrele vă oferă o şansă uriaşă pentru a scăpa de orice problemă în dragoste. Acum este un moment foarte bun pentru a hotărî ce vreţi să faceţi cu relaţia de cuplu şi pentru a lua o decizie finală cu privire la această situaţie.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Capricorn:

Fiţi mai înţelepţi şi folosiţi-vă de experienţele din trecut pentru a nu mai face aceleaşi greşeli. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să menţineţi drept drumul pe care aţi hotărât să mergeţi. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru deoarece este posibil să ajungeţi fix din locul din care aţi plecat.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de 19.01.2015 nu este una bună pentru viaţa sentimentală. Dacă partenerul de viaţă este morocănos şi nemulţumit, nu îl confruntaţi. Încercaţi să staţi departe de problema lui şi să îi oferiţi spaţiul necesar şi timpul corespunzător pentru a se ocupa de ea.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Peşti:

Problemele de la locul de muncă vă pot schimba radical starea de spirit; indiferent de relaţia pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru, luni sunteţi mult mai morocănoşi şi distanţi. Încercaţi să nu luaţi în calcul părerile celor cu care intraţi în contact. Cu cât vă pasă mai mult, cu atât veţi fi mai afectaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS