Horoscop Urania zilnic: duminică, 18 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 18 ianuarie 2015


Horoscop 18 ianuarie 2015, Berbec:

Vă recomand ca astăzi să vă concentraţi pe detalii; vedeţi foarte bine lucrurile în ansamblu, însă rataţi multe oportunităţi din cauză că vă grăbiţi cu rezolvarea problemelor. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi atenţi şi la acele elemente reduse; ele fac diferenţa.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de duminică încercaţi să rezolvaţi câteva probleme profesionale; vă va lua destul de puţin timp. Restul zilei faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de schimbări în locuinţă. Aveţi mai multe de făcut, aşa că veţi avea o zi destul de plină, însă extrem de mulţumitoare pentru voi.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Gemeni:

Astăzi vă simţiţi foarte creativi; aveţi foarte multe idei bune şi suficientă energie pentru a vă pune în practică ideile. Găsiţi cu uşurinţă foarte multe persoane care să vă susţină în aceste proiecte. Seara se încheie foarte bine, cu o mică surpriză din partea unei persoane importante.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Rac:

Ziua de 18/01/2015 vine cu o surpriză pentru nativii născuţi în semnul Racului; este posibil să întâlniţi o persoană care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Cel mai probabil va fi vorba despre o colaborare profesională, însă încă este prea devreme pentru a spune mai multe despre asta.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Leu:

Excesiv de ambiţioşi, astăzi vă puteţi simţi destul de nemulţumiţi de propria persoană. Ideile voastre sunt foarte bune, însă din păcate nu reuşiţi să treceţi peste nişte obstacole destul de mari. Vă recomand să vă faceţi timp să vă relaxaţi şi să vă puneţi în ordine gândurile şi abia apoi să vă reapucaţi de treabă.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Fecioară:

În ciuda determinării înăscute, astăzi este posibil să faceţi faţă înfrângerii. Un coleg de muncă primeşte laudele superiorilor, iar voi nu puteţi să credeţi că a luat-o în faţa voastră. Vă recomand să vă liniştiţi; uneori astfel de mici lovituri sunt suficiente pentru a vă îmbărbăta şi a vă face să munciţi mai mult.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru încep să se răcească şi asta doar din cauza faptului că nu reuşiţi să acceptaţi pe cineva mult prea aproape de voi. Vă recomand să fiţi mai receptivi şi prietenoşi şi să încercaţi să treceţi peste aceste bariere impuse chiar de voi.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de 18.01.2015 vine cu câteva schimbări pentru nativii născuţi în zodia Scorpion. Vă simţiţi atraşi de noutăţi; cel mai probabil vă îndreptaţi atenţia asupra lucrurilor interesante şi necunoscute, în special pe plan sentimental. Mare atenţie la deciziile pe care le faceţi, nu vă lăsaţi prea mult conduşi de instinctul plăcerii.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de duminică este mai mult decât excelentă pentru a lăsa deoparte grijile şi problemele şi a vă face timp pentru propriile persoane. Dacă timpul este de partea voastră, vă recomand să ieşiţi la o plimbare mai lungă în aer liber; vă va ajuta foarte mult să vă relaxaţi.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi vă simţiţi foarte sociabili şi pregătiţi să vă faceţi cunoştinţe noi; din fericire, astrele sunt şi ele de partea voastră şi vă oferă condiţiile necesare pentru a vă pune în aplicare şarmul şi stilul vostru cuceritor. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este un moment mai mult decât potrivit pentru a încerca să găsiţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Vărsător:

În mare parte, ziua vi-o petreceţi singuri şi nu sunteţi deloc trişti din această cauză, ci din contră - vă simţiţi foarte bine în momentul în care sunteţi de unii singuri deoarece aveţi timp să reflectaţi asupra problemelor pe care le aveţi şi să vă puneţi ordine în gânduri.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua începe destul de liniştit pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; dimineaţa este un moment foarte bun pentru lenevit şi relaxat. După orele prânzului, este posibil să primiţi o veste de departe din partea unui membru al familiei sau a unei persoane foarte dragi. Spre seară faceţi planuri pentru o scurtă vacanţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS