Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 ianuarie 2015


Horoscop 17 ianuarie 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de sâmbătă sunteţi destul de detaşaţi şi foarte sociabili şi vă este extrem de uşor să intraţi în discuţie cu persoane interesante. În cazul în care sunteţi singuri, vă recomand să încercaţi să ieşiţi în oraş. Astrele sunt în favoarea voastră şi vă ajută să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi foarte liniştiţi şi tot ce vreţi este să aveţi puţină pauză. Aveţi timp suficient pentru a vă ocupa de toate sarcinile primite şi nu sunteţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară este posibil să revedeţi un membru al familiei sau un prieten mai vechi.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Gemeni:

Ziua de 17/01/2015 vă găseşte destul de serioşi şi hotărâţi să faceţi schimbări majore în viaţa voastră. Este posibil să decideţi să schimbaţi lucrurile pe plan sentimental. O conversaţie deschisă cu o persoană mai matură vă poate ajuta să luaţi cea mai bună hotărâre.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Rac:

Conjunctura astrală favorizează relaţiile cu persoanele din jurul vostru. Se pare că ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de contracte sau negocieri importante. De asemenea şi pe plan sentimental reuşiţi să fiţi mai romantici şi mai atenţi decât de obicei.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi câteva probleme la locul de muncă. Pentru a rezolva situaţia, este recomandat să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să analizaţi fiecare detaliu înainte de a lua o hotărâre finală. Pe plan sentimental, un telefon din partea unei persoane din trecut vă poate afecta relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Fecioară:

Aveţi planuri foarte mari pentru următoarea perioadă, însă încă nu ştiţi care este primul pas pe care trebuie să îl faceţi. Nu sunteţi indecişi, însă nu reuşiţi să faceţi ordine în gânduri şi vă este dificil să vă găsiţi liniştea. O discuţie cu o persoană mai experimentată vă poate ajuta mai mult decât credeţi.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una chiar foarte obişnuită, fără întâmplări care să vă dea bătăi de cap. După orele prânzului, se instalează o stare de linişte. Sunteţi foarte romantici şi de aceea vă recomand să petreceţi sfârşitul zilei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Scorpion:

Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi faţă furiei superiorilor. Din cauza unei greşeli a unui coleg de muncă, se poate anula un contract foarte important pentru voi. Cum nu aveţi nimic de făcut, trebuie doar să aşteptaţi să vedeţi cum se vor aranja lucrurile. Vă recomand să aveţi răbdare.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de 17.01.2015 este tocmai bună pentru întâlniri, discuţii şi consultări. Sunteţi foarte deschişi la nou şi vă este uşor să comunicaţi cu cei din jurul vostru. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important; deşi nu aveţi starea de dispoziţie necesară, decideţi să mergeţi.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Capricorn:

Primele ore ale zilei sunt unele destul de obişnuite; sunteţi îngropaţi în rutina de la muncă şi vă ocupaţi de orice problemă întâmpinaţi cu mult tact. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vă va da o veste cu adevărat specială. Seara vă găseşte mai fericiţi ca niciodată, făcând planuri pentru viitor.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de sâmbătă pare să fie cea mai liniştită din această săptămână. Încă aveţi câteva sarcini de dus la bun sfârşit, însă nimic nu se compară cu ultima perioadă, care a fost una de foc. Acum aveţi timp să mai faceţi chiar şi pauze şi să vă relaxaţi. Spre seară, este posibil să petreceţi alături de prieteni în oraş.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Peşti:

Vă recomand să vă ocupaţi de munca profesională în primele ore ale zilei. Atunci sunteţi mai atenţi şi nu veţi face nicio greşeală în rezolvarea sarcinilor. După orele prânzului, decideţi să vă schimbaţi planurile pentru weekend. Vreţi să faceţi ceva diferit, ieşit din zona voastră de confort.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS