Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 ianuarie 2015


Horoscop 14 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri vine cu multe surprize pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; trebuie doar să fiţi acolo şi să le observaţi. Încercaţi să luaţi o pauză şi să vă deconectaţi de la problemele pe care trebuie să le înfruntaţi. Este posibil să vedeţi lucruri pe care nu le-aţi observat până acum.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Taur:

Astăzi ieşiţi din zona de confort şi încercaţi să faceţi o schimbare pe plan personal; a venit momentul să fiţi mai sociabili, să ieşiţi în lume şi să participaţi la întâlniri. Reuşiţi cu uşurinţă să vă faceţi plăcuţi şi chiar să vă faceţi noi cunoştinţe sau prieteni de durată.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o mică problemă sentimentală; dacă rămâneţi calmi, reuşiţi să rezolvaţi această situaţie neplăcută. După orele prânzului, starea voastră de spirit se va dovedi destul de schimbătoare. Vă va fi destul de greu să vă concentraţi asupra unui singur lucru şi să vă rezolvaţi sarcinile.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Rac:

Încercaţi ca din când în când să mai scăpaţi de seriozitate; sunteţi foarte rigizi şi uitaţi să vă relaxaţi. Amintiţi-vă că viaţa este şi pentru distracţie, nu doar muncă. Este posibil ca o persoană cu o multă putere asupra voastră să vă convingă să renunţaţi la un plan important. Mare atenţie la ce urmează.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Leu:

Primele ore ale dimineţii vor fi cea mai dificilă perioadă a zilei de 14/01/2015. Este posibil să intraţi într-o ceartă neaşteptată cu un coleg de muncă; această neînţelegere se poate transforma într-un conflict serios dacă nu ştiţi când să vă opriţi. După orele prânzului, sunteţi mult mai relaxaţi.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Fecioară:

Decideţi ca astăzi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi alte lucruri; este posibil să vă abateţi de la un plan important şi de la regulile rigide. Vă veţi simţi destul de ciudat, însă surprinzător de bine. Ultimele ore ale zilei vor fi petrecute într-o companie neaşteptată.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Balanţă:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie foarte importantă, iar mai multe persoane din jurul vostru încearcă să vă ajute să faceţi alegerea potrivită. Este indicat să nu luaţi în considerare sfatul lor, ci doar să faceţi ceea ce vă spune inima. Lăsaţi-vă purtaţi de instinct şi niciodată nu veţi da greş.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Scorpion:

Sunteţi persoane foarte comunicative, pline de viaţă şi active, aşa că vă va fi destul de uşor să vă adaptaţi schimbărilor care pun stăpânire pe viaţa voastră. Urmează o perioadă mai complicată pentru Scorpioni, însă cu multe beneficii pe toate planurile, în special în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Săgetător:

Acţiunile voastre depind foarte mult de starea de spirit. Sarcinile pe care le aveţi de rezolvat vă vor da bătăi de cap deoarece vă este foarte dificil să vă concentraţi şi să înţelegeţi ce aveţi de făcut. Seara, în schimb, se anunţă a fi una destul de liniştită şi frumoasă.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Capricorn:

Miercuri decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva schimbări în viaţa personală. Este un moment destul de important pentru voi deoarece de cele mai multe ori sunteţi statici şi urâţi noutăţile. Pe plan sentimental surprizele se ţin lanţ; astrele vă pregătesc pentru ceva important.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de 14.01.2015 vine cu o schimbare pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului; este posibil să primiţi un proiect important, însă trebuie să lucraţi în echipă. Vă este destul de dificil să vă coordonaţi sarcinile cu cele ale colegilor, însă sunteţi nevoiţi să faceţi asta. Încercaţi să mai lăsaţi de la voi şi să nu fiţi foarte severi.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de miercuri vă poate aduce câteva schimbări în viaţa profesională; este foarte important să nu faceţi planuri mari, ci doar să vă lăsaţi conduşi de valul acestor modificări. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este tot mai serioasă. Dacă sunteţi singuri, astrele vă surâd şi vă ajută să faceţi o cucerire importantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS