Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 13 ianuarie 2015


Horoscop 13 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de azi începe foarte frumos pentru nativii născuţi în zodia Berbecului; dis de dimineaţă este posibil să primiţi o veste foarte frumoasă din partea partenerului de viaţă. Acest moment vă poate schimba viaţa definitiv; deciziile pe care urmează să le luaţi sunt cu adevărat importante pentru viitorul vostru.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Taur:

Începeţi a doua zi a săptămânii cu rezolvarea unei probleme destul de importante; vă întâlniţi cu o persoană importantă, alături de care urmează să colaboraţi pe o perioadă mai lungă. Va fi mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de sarcinile primite fără nicio problemă. După prânz, cel mai probabil participaţi la o şedinţă sau o negociere importantă. Acum aveţi ocazia să demonstraţi cât de importanţi sunteţi pentru compania la care lucraţi.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Rac:

Ultima perioadă a venit cu numeroase schimbări pentru nativii născuţi în semnul Racului; din fericire, v-aţi adaptat foarte bine şi totul pare să meargă ca pe roate. A doua zi a săptămânii începe foarte frumos pentru voi, cu multe aprecieri din partea superiorilor. Spre seară este indicat să vă odihniţi.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de 13/01/2015 începe destul de bine pentru nativii născuţi în zodia Leu; pe plan profesional, lucrurile încep să se aranjeze destul de frumos pentru voi. Primiţi o veste frumoasă cu privire la viitorul vostru în cadrul companiei. Spre seară, vă ajutaţi un membru al familiei cu privire la o problemă personală.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi şi reuşiţi să vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile pe care le primiţi. Este important să nu vă neglijaţi visurile; vă recomand să vă faceţi planuri şi să puneţi în ordine ideile pe care le aveţi. În curând se poate ivi o oportunitate de colaborare.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Balanţă:

Ziua de marţi vă găseşte mai relaxaţi şi mai odihniţi ca niciodată. Acesta pare să fie un moment excelent pentru a face planuri cu privire la problemele pe care le aveţi de rezolvat sau proiectele de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte sociabili şi destul de deschişi la discuţii despre orice temă; reuşiţi să vă faceţi plăcuţi într-un cerc mai larg de persoane. Acesta este un moment excelent pentru a vă face noi cunoştinţe sau chiar a lega prietenii strânse.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Săgetător:

Ultima perioadă aţi fost destul de ocupaţi de relaţiile profesionale, aşa că v-aţi cam neglijat relaţia cu partenerul de cuplu. O discuţie serioasă, în care să explicaţi motivele pentru care aţi făcut asta, vă poate ajuta să rezolvaţi conflictele apărute.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Capricorn:

Ziua de 13.01.2015 vă găseşte cu o dilemă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi mai multe idei pentru rezolvarea problemelor din carieră, însă nu ştiţi pe care să o puneţi în aplicare. O discuţie cu un coleg cu o experienţă mai vastă vă poate ajuta să faceţi alegerea potrivită.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi aduce o schimbare neaşteptată pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; este posibil să primiţi un proiect extrem de important sau chiar să fiţi transferaţi în cadrul unui alt departament, unde vă veţi ocupa de sarcini mai serioase. Trebuie să vă adaptaţi acestor schimbări cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 13 ianuarie 2015, Peşti:

O persoană foarte dragă pentru voi are parte de o problemă sentimentală, iar voi sunteţi singurii în care are încredere şi care o pot ajuta. Vă recomand să ascultaţi cu mare atenţie şi să încercaţi să nu judecaţi. Spre seară, petreceţi momente frumoase în compania unui prieten mai vechi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS