Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 ianuarie 2015


Horoscop 11 ianuarie 2015, Berbec:

Astăzi primiţi un împrumut sau o sumă de bani foarte mare pe care ţineţi neapărat să o investiţi în locuinţă; este posibil să faceţi schimbări majore şi să redecoraţi sau chiar să vă schimbaţi locuinţa. Mare atenţie la cheltuielile pe care urmează să le faceţi, nu depăşiţi bugetul pe care îl aveţi.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Taur:

Ziua de 11/01/2015 se anunţă una plină pentru nativii născuţi în semnul Taurului. Deşi nu aveţi niciun plan pentru acest sfârşit de săptămână, veţi avea mai multe drumuri de făcut; răbdarea voastră va fi pusă la încercare de nenumărate ori. Spre seară, sunteţi destul de relaxaţi şi liniştiţi încât să vă bucuraţi de puţină linişte.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Gemeni:

Fiecare decizie pe care vreţi să o luaţi pare să întâmpine obstacole neaşteptate. Voi veţi găsi comoara acolo unde nici nu vă aşteptaţi şi nu veţi găsi absolut nimic în locul în care vă aşteptaţi să fie o mină de aur. Mare atenţie la deciziile pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Rac:

Deciziile pe care trebuie să le luaţi sunt pentru o perioadă foarte lungă de timp, aşa că nu vă grăbiţi. Încercaţi să analizaţi cu mare atenţie fiecare detaliu şi să puneţi în balanţă argumentele pro şi contra. De asemenea, o discuţie cu o persoană matură vă poate ajuta foarte mult.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Leu:

Trebuie să fiţi cu ochii în patru întreaga zi deoarece oricând vi se poate ivi o oportunitate profesională. Sunt foarte multe ferestre ce se pot deschide pentru nativii născuţi în zodia Leu. Important este să fiţi omul potrivit la locul potrivit. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de viaţă pare să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Fecioară:

Nu aşteptaţi să vă cadă din cer, în această situaţie problemele se rezolvă doar dacă vă ocupaţi voi de ele. Aşa că luaţi taurul de coarne şi începeţi să faceţi planuri, să analizaţi situaţii şi să luaţi decizii importante. Aveţi încredere în voi şi doar aşa veţi reuşi să treceţi peste orice dificultate.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Balanţă:

Duminică trebuie să fiţi în alertă mai tot timpul; nu pierdeţi nici măcar un minut fără a nu face ceva important. Pe plan financiar, este posibil să vi se ivească o şansă de a rezolva micile probleme pe care le aveţi. Spre seară, primiţi o veste bună din partea unui membru al familiei.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Scorpion:

Astăzi toate elementele din viaţa voastră se leagă între ele; sentimentele şi problemele de pe planul profesional pot fi conectate cu situaţia financiară. Încercaţi să fiţi modeşti şi să nu cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. Dacă rămâneţi optimişti, până spre seară puteţi găsi o soluţie pentru această situaţie.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Săgetător:

Astăzi este ziua voastră norocoasă; este posibil să fiţi victorioşi în toate luptele pe care le duceţi. De asemenea, este probabil să primiţi sprijin din partea unei persoane foarte importante. Astrele vă surâd şi pe plan sentimental şi, în cazul în care sunteţi singuri, faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi, pe lângă conexiunile pe care le aveţi, cunoştinţele şi experienţa, farmecul şi stilul vostru unic vă ajută să obţineţi ceea ce vă doriţi. Se anunţă o perioadă mai dificilă pentru Capricorni pe plan profesional deoarece veţi avea foarte mult de muncă, însă beneficiile finale vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Vărsător:

Pentru proiectele pe care le întâmpinaţi astăzi aveţi nevoie de toată atenţia posibilă; trebuie să fiţi practici, consecvenţi şi foarte precişi. Lucraţi contracronometru şi nu vă permiteţi să întârziaţi cu proiectele importante pe care le aveţi de prezentat.


Horoscop 11 ianuarie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei de 11.01.2015 sunteţi foarte ocupaţi cu întâlniri, discuţii şi chiar negocieri. Este posibil să fiţi nevoiţi să lucraţi cu documente importante şi de aceea trebuie să fiţi atenţi şi bine organizaţi. După orele prânzului, lucrurile se schimbă şi atmosfera devine mai liniştită, aşa că aveţi timp să vă relaxaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS