Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 ianuarie 2015


Horoscop 10 ianuarie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de 10/01/2015 se anunţă a fi una cu adevărat specială pentru nativii născuţi în zodia Berbec. Este posibil să fiţi felicitaţi de superiori şi de colegii de muncă pentru un proiect la care aţi lucrat foarte mult şi care a avut rezultate spectaculoase. Spre seară, rezolvaţi o problemă de familie care nu vă dă pace.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă se anunţă a fi una chiar foarte profitabilă pentru nativii născuţi în zodia Taur. Sunteţi foarte energici şi aveţi multe idei bune şi reuşiţi chiar să încheiaţi o colaborare destul de importantă, care vă va aduce beneficii financiare. Spre seară, faceţi un drum mai lung pentru a participa la un eveniment de familie.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Gemeni:

Astăzi nu este o zi foarte bună pentru a vă ocupa de problemele personale; sunteţi destul de nervoşi şi vă este foarte greu să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat de la persoanele din jurul vostru. După orele prânzului, sunteţi anunţaţi că un proiect în care vă puseserăţi mari speranţe este anulat.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Rac:

Aveţi parte de o zi cu adevărat obositoare pe plan profesional, însă voi vă simţiţi mai bine ca niciodată. Sunteţi felicitaţi de superiori pentru perseverenţă. Vă adaptaţi cu uşurinţă la schimbări, iar acesta este un lucru demn de admirat. Spre seară, trebuie să fiţi alături de familie.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Leu:

Este posibil să întâmpinaţi mici greutăţi în drumul către succes şi să vă simţiţi învinşi. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi să nu vă lăsaţi doborâţi de niciun obstacol. Persoanele din jurul vostru vă ajută cu sfaturi şi vă sprijină necondiţionat. Acum totul depinde doar de voi.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de 10.01.2015 se anunţă una chiar foarte liniştită pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei; aveţi câteva sarcini de rezolvat, însă nimic care să întâmpine probleme. Imediat după orele prânzului începeţi să faceţi planuri pentru următoarele zile. Este posibil să vă ocupaţi de organizarea unei excursii de grup.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Balanţă:

Ziua de sâmbătă vă găseşte mai mult pe drumuri. În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; cu cât sunteţi mai liniştiţi, cu atât rezolvaţi mai repede aceste sarcini. După orele prânzului putem spune că a început liniştea pentru voi. Deja vă simţiţi ca în vacanţă.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Scorpion:

Relaţia cu partenerul de viaţă este deja într-o zonă de confort maxim; este timpul să faceţi ceva în acest sens, altfel lucrurile vor deveni din ce în ce mai plictisitoare. Pentru a reaprinde flacăra iubirii, este necesar ca amândoi să vă asumaţi riscuri.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei pare să fie una chiar foarte frumoasă. Fără niciun motiv, sunteţi binedispuşi şi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul. Este posibil ca un coleg de muncă să vă ceară ajutorul cu privire la o situaţie mai complicată. Rămâneţi calmi şi reuşiţi să rezolvaţi problema.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte sociabili; chiar dacă nu reuşiţi să vă rezolvaţi problemele, rămâneţi destul de optimişti. Este un moment mai mult decât perfect pentru a petrece timp în compania prietenilor sau chiar pentru a vă face noi cunoştinţe. Seara vine cu o surpriză foarte plăcută pentru voi.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de sâmbătă pare să fie una mai dificilă pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului; din cauza unor probleme, este posibil să fiţi destul de sensibili. De aceea este indicat să faceţi pe cât posibil să nu intraţi în discuţii complicate şi nici să nu participaţi la negocieri importante. Cel mai bine este să încercaţi să vă odihniţi.


Horoscop 10 ianuarie 2015, Peşti:

Aţi fost foarte ocupaţi în ultima perioadă şi nu aţi avut timp de mai nimic. Însă asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi viaţa personală şi, cel mai important, oamenii care ţin la voi. Astăzi este cel mai bun moment pentru a face o vizită persoanelor dragi; în cazul în care nu aveţi cum, un telefon va fi foarte apreciat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS