Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 februarie 2015


Horoscop 1 februarie 2015, Berbec:

Astăzi primiţi un flux de energie pozitivă, care contribuie favorabil la aspectele personale ale vieţii voastre şi nu numai. Bucuraţi-vă de această zi şi lăsaţi deoparte problemele. Este o perioadă foarte frumoasă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 1 februarie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi foarte productivi şi vă descurcaţi de minune cu planurile voastre. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă pe care o amânaţi de ceva timp doar din cauza faptului că nu aveaţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de ea. Cel mai probabil, seara va fi petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 1 februarie 2015, Gemeni:

Ziua de duminică se anunţă una frumoasă şi pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor. Reuşiţi să vă odihniţi în prima parte a zilei; după orele prânzului, este posibil să primiţi musafiri sau chiar să faceţi un drum mai lung pentru a vă întâlni cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 1 februarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie foarte relaxantă pentru nativii născuţi în zodia Rac; în prima parte a zilei aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de linişte. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă cere ajutorul cu privire la o problemă profesională şi faceţi tot posibilul să îl ajutaţi. Seara se încheie frumos pentru voi.


Horoscop 1 februarie 2015, Leu:

Chiar dacă aveţi câteva probleme de care trebuie să vă ocupaţi, ziua de duminică pare să fie una frumoasă pentru voi. Sunteţi foarte liniştiţi şi rămâneţi calmi indiferent de dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Seara vine cu o surpriză frumoasă din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 1 februarie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi hotărâţi că trebuie să faceţi câteva schimbări în locuinţă, aşa că începeţi să faceţi planuri şi să găsiţi noi modalităţi de a redecora. Mare atenţie la cumpărăturile pe care urmează să le faceţi, nu depăşiţi bugetul pe care îl aveţi deoarece nu este o perioadă bună pentru împrumuturi.


Horoscop 1 februarie 2015, Balanţă:

Planul personal are prioritate astăzi; vă îndreptaţi toată atenţia asupra vieţii sentimentale, dar şi în relaţia cu cei din jurul vostru. Este un moment foarte bun pentru a relua legăturile cu prieteni vechi, pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp sau chiar pentru a rezolva conflicte mai vechi.


Horoscop 1 februarie 2015, Scorpion:

În cazul în care vă doriţi ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze, este nevoie de o discuţie sinceră şi serioasă. Trebuie să lăsaţi deoparte capriciile şi să învăţaţi să faceţi compromisuri. De aceea, contează foarte mult să fiţi sinceri unul cu celălalt.


Horoscop 1 februarie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei ar trebui dedicată odihnei; profitaţi de această perioadă relaxantă pentru a petrece timp frumos în compania partenerului de viaţă. După orele prânzului, este posibil să simţiţi nevoia de a face câteva modificări în planurile şi proiectele voastre profesionale.


Horoscop 1 februarie 2015, Capricorn:

Dacă până acum vă era destul de dificil să socializaţi cu colegii, iată că schimbările vă fac mai mult decât bine. Reuşiţi cu uşurinţă să vă integraţi la locul de muncă şi vă descurcaţi de minune la proiectele profesionale în echipă. Succesul vostru depinde foarte mult de relaţia pe care o aveţi cu persoanele importante din domeniul de activitate.


Horoscop 1 februarie 2015, Vărsător:

Temerile voastre sunt nefondate în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca o discuţie cu o persoană mai în vârstă să vă facă să aveţi câteva dubii referitoare la deciziile pe care le-aţi luat, dar şi schimbările pe care urmează să le faceţi în următoarea perioadă. Important este să vă ascultaţi instinctul şi să faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 1 februarie 2015, Peşti:

Este posibil să vă aglomeraţi cu multe sarcini doar din cauza faptului că nu ştiţi să vă opriţi din muncă. Nu trebuie să rezolvaţi totul dintr-o dată. Vă recomand să aveţi răbdare şi să vă ocupaţi mai întâi de problemele cu adevărat importante. Astrele sunt de partea voastră şi astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS