Horoscop Urania săptămânal: 26 ianuarie - 1 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 26 ianuarie - 1 februarie 2015


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Berbec:

Începe să se populeze casa frustrărilor şi angoaselor din horoscopul vostru odată cu intrarea lui Venus în Peşti de marţi, dar abia de joi începeţi să simţiţi efectul acestui conglomerat de planete. În aceste zile, vă deranjează mai mult decât de obicei faptul că trebuie să vă bateţi capul cu unii indivizi, că aveţi de umblat foarte mult ori că pur şi simplu, nu se leagă nimic. Este ceva temporar!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Taur:

Se lasă cu oareşce tensiune interioară sâmbătă şi duminică. Probabil vă chinuiţi prea mult să vă căutaţi cuvintele pentru a nu supăra pe nimeni, vă nelinişteşte o veste sau poate întâmpinaţi dificultăţi cu autovehiculul personal. În orice caz, vorbim de întâmplări de zi cu zi pe care le înghiţiţi mai greu decât în mod normal şi care vă pot provoca dureri de cap. Nu le puneţi pe toate la suflet!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Gemeni:

Dacă v-aţi pregătit foarte mult pentru un examen, v-aţi propus să faceţi o călătorie importantă sau aţi programat un interviu de angajare în care v-aţi pus mari speranţe cândva în intervalul luni-miercuri, nu vă panicaţi dacă nu iese cum vreţi voi. Vă puteţi simţi demoralizaţi, gata-gata să lăsaţi baltă totul, dar ambiţionaţi-vă mai mult. Adoptaţi tehnica paşilor mărunţi pentru a evita decepţiile!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Rac:

Vă recomand ca joi şi vineri să vă programaţi sarcinile care nu presupun consum de energie fizică şi mentală mare. Poate vă alegeţi cu crampe musculare în regiunea braţelor sau a coapselor, vă apucă o tuse teribilă sau doar vă simţiţi extenuaţi. Dacă sunteţi sub medicaţie, dar nu sunteţi deloc bine, adresaţi-vă doctorului. Probabil prezentaţi efecte adverse sau sunteţi alergici la vreun compus!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Leu:

Se ştie că weekendul ne-a fost dat pentru recăpătarea puterilor, iar cel puţin în cazul zilelor de vineri şi sâmbătă din această săptămână, vorba se aplică la perfecţiune. Dacă pare să nu vă convină nimic din ceea ce fac şi spun apropiaţii voştri, ba chiar sunteţi ursuzi şi pe punctul de a izbucni în lacrimi din orice, este clar că aveţi nevoie de odihnă. Oboseala îşi spune cuvântul!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Fecioară:

Aparent, filozofia voastră de viaţă conservatoare sau din contră, faptul că vă permiteţi mai multe mofturi decât ar fi cazul stă la baza problemelor de sănătate cu care vă confruntaţi în prima parte a săptămânii sau pe care le experimentaţi de ceva vreme, dar care ating apogeul în intervalul luni-miercuri. Dacă aveţi rezerve în privinţa doctorului pe care-l frecventaţi acum, cereţi o a doua părere!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Balanţă:

Zilele de joi şi vineri se pot dovedi destul de grele, fapt care vă poate scădea nivelul de energie sub limita admisă. În plus, casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general se îmbogăţeşte cu încă un chiriaş, Venus, ceea ce înseamnă că se anunţă provocări suplimentare. Dacă sunteţi cu nervii întinşi la maximum, încercaţi o sesiune de masaj sau o şedinţă de aromaterapie pentru relaxare.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Scorpion:

Se pare că nu săptămâna lucrătoare vă cauzează stres şi oboseală, ci tocmai zilele de weekend. Pentru a evita extenuarea totală, nu vă înhămaţi la o vacanţă sau la o ieşire prelungită în afară localităţii sâmbătă şi duminică, dacă vineri simţiţi că n-aţi fi în stare să vă şi bucuraţi de aceste planuri. Mai mult, căutaţi să vă înconjuraţi de oameni cu o gândire matură care să nu exercite presiune asupra voastră!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Săgetător:

Dacă aveţi probleme cu sănătatea, s-ar putea ca intervalul de zile luni-miercuri să fie ceva mai dificil. Ameliorarea stării de sănătate se face greoi, semn că medicaţia nu este suficientă pentru ca lucrurile să meargă înspre bine. Din câte se pare, se recomandă o schimbare a stilului de viaţă sau a alimentaţiei pentru a vă asigura că scăpaţi de probleme definitiv.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Capricorn:

Tranzitul Lunii prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general de joi şi vineri îşi poate pune amprenta pe tonusul şi energia voastră, dar victima sa colaterală pare să fie tocmai abilitatea voastră de a vă ţine de programul acestor zile. Aşadar, dacă nu vă stă mintea la nimic, uitaţi lucruri foarte uşor sau aveţi impresia că orice atingeţi se transformă într-un haos, este clar că trebuie să vă deconectaţi.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Vărsător:

Luna se perindă weekendul acesta, mai precis sâmbătă şi duminică, prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general, iar dacă nu vă aduce faţă în faţă cu o afecţiune netratată sau nu vă lasă garda imunitară jos, mai mult ca sigur vă încordează mai mult decât aţi putea duce cu demnitate. Această stare de nelinişte poate crea o breşă în agenda voastră zilnică, ceea ce vă poate da peste cap.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Peşti:

Cel puţin în prima parte a săptămânii, mai exact în intervalul luni-miercuri, agenda zilnică se arată destul de încărcată, semn că nu prea aveţi cum să scăpaţi şi să faceţi lucrurile doar pe jumătate. Dar cu două planete retrograde, adică Mercur în casa componentei emoţionale şi mentale a sănătăţii şi Jupiter în casa componentei fizice medicale, nu este foarte uşor. Fiţi optimişti!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS