Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 august 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 29 august 2014


Horoscop 29 august 2014, Berbec:

Poziţia astrelor va permite să faceţi schimbări pe plan sentimental; este un moment bun pentru a rezolva conflictele cu persoana de lângă dvs. sau să îndrăzniţi să faceţi următorul pas important în consolidarea relaţiei. Dacă sunteţi singur, spre seară norocul pare să fie de partea dvs.


Horoscop 29 august 2014, Taur:

Astăzi reuşiţi să scăpaţi de problemele cu banii. Este posibil să găsiţi o metodă ingenioasă pentru a obţine o sumă de bani importantă; de asemenea, este un moment foarte bun pentru a face investiţii de durată. Aveţi idei bune şi sunteţi ajutat de un coleg cu sfaturi utile.


Horoscop 29 august 2014, Gemeni:

Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi capul în nori întreaga zi. Vă recomand să staţi departe de proiecte sau şedinţe importante deoarece nu sunteţi în cea mai bună formă pentru discuţii cu adevărat serioase. Profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă mări cercul de cunoştinţe şi prieteni.


Horoscop 29 august 2014, Rac:

Ziua pare să fie una destul de liniştită pentru dvs; după orele prânzului este posibil să fiţi nevoit să vă ocupaţi de câteva dificultăţi profesionale. Vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de maturitate în toate discuţiile pe care le aveţi. Sunteţi foarte hotărât să rezolvaţi problemele pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 29 august 2014, Leu:

În cazul în care voiaţi să faceţi o călătorie, astăzi este cea mai bună zi pentru acest lucru. Reuşiţi să aveţi suficient timp liber pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu; acest lucru va îmbunătăţi vizibil relaţia sentimentală.


Horoscop 29 august 2014, Fecioară:

Sunteţi destul de acaparat de proiectele pe care le aveţi; viaţa de la muncă s-a mutat şi acasă. Nu reuşiţi să faceţi faţă sarcinilor primite, însă sunteţi prea orgolios şi mândru încât să cereţi ajutorul colegilor de muncă. Relaţia cu persoanele apropiate s-a răcit foarte mult în ultima perioadă, trebuie să faceţi ceva în acest sens.


Horoscop 29 august 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de liniştită pe plan profesional. Este posibil să începeţi pregătirile pentru concediu; aveţi foarte multe lucruri de rezolvat înainte de a pleca şi vreţi să lăsaţi totul în ordine. Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea dvs.


Horoscop 29 august 2014, Scorpion:

Astăzi simţiţi nevoia să faceţi ordine în viaţa dvs; este un moment bun pentru schimbări – aveţi foarte multă energie şi sunteţi dispus să vă asumaţi riscuri şi să încercaţi lucruri noi. Comunicaţi foarte uşor cu cei din jurul dvs., în special cu persoanele apropiate. Spre seară, primiţi o veste din partea unui fost prieten.


Horoscop 29 august 2014, Săgetător:

Astăzi este un moment potrivit pentru a vă dedica studiului şi activităţilor intelectuale; sunteţi foarte creativ şi aveţi multă răbdare astfel încât reuşiţi să rezolvaţi orice problemă, indiferent de dificultatea acesteia. Este posibil ca după o discuţie cu o persoană mai matură să primiţi un sfat care vă va ajuta pe viitor.


Horoscop 29 august 2014, Capricorn:

Treceţi printr-o perioadă destul de complicată în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. S-au schimbat foarte multe între dvs. şi partenerul de cuplu şi simţiţi că nu vă mai regăsiţi în această relaţie. O discuţie serioasă vă poate ajuta foarte mult să înţelegeţi ce se întâmplă şi să rezolvaţi aceste neînţelegeri.


Horoscop 29 august 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte preocupat cu activităţile profesionale, însă faceţi tot posibilul pentru a vă termina treaba mai devreme astfel încât să petreceţi puţin timp şi în compania celor dragi. Aveţi parte de o discuţie foarte frumoasă şi matură cu un membru al familiei. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi fără să fiţi deranjat.


Horoscop 29 august 2014, Peşti:

Viaţa sentimentală pare să fie tot mai frumoasă pentru dvs; în ultima perioadă au fost foarte multe schimbări care v-au dat speranţă şi v-au făcut să visaţi cu ochii deschişi. Iată că aţi ajuns în punctul în care relaţia cu partenerul de cuplu este aşa cum v-aţi dorit. Acum vă gândiţi serios să treceţi la următorul pas.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 28 august 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 28 august 2014


Horoscop 28 august 2014, Berbec:

Este ultima şansă pentru a vă termina proiectele şi a vă ocupa de planurile pe care le aveţi. Graba strică treaba şi de aceea trebuie să faceţi totul cu multă meticulozitate. Aveţi răbdare şi acordaţi fiecărei sarcini atenţia cuvenită. Pe plan sentimental, spre seară aveţi parte de o surpriză plăcută.


Horoscop 28 august 2014, Taur:

În această dimineaţă este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei; începeţi ziua cu zâmbetul pe buze şi ar fi bine să rămâneţi pe acest ritm. La locul de muncă, primiţi câteva sarcini suplimentare, însă vă descurcaţi de minune şi reuşiţi să terminaţi totul înainte de finalul programului.


Horoscop 28 august 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi se anunţă a fi cu multe suişuri şi coborâşuri pentru dvs; din cauza problemelor pe care le întâmpinaţi puteţi trece rapid de la o stare de spirit la alta. În cazul în care nu vă descurcaţi, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor. Spre seară, trebuie să vă ocupaţi de o situaţie complicată, care vă face o gaură destul de mare pe plan financiar.


Horoscop 28 august 2014, Rac:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile deoarece superiorii au deja programul pregătit pentru dvs; veţi fi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprogramată pentru a vă ocupa de un proiect important sau pentru a participa la o negociere dificilă. Dacă sunteţi calm şi daţi dovadă de maturitate, succesul va fi garantat.


Horoscop 28 august 2014, Leu:

Sunteţi în priză încă de la primele ore ale dimineţii; pe lângă programul încărcat de la locul de muncă, trebuie să găsiţi timp pentru a vă ocupa şi de o problemă personală. La cererea superiorilor, veţi fi nevoit să faceţi un drum scurt şi să participaţi la o întâlnire importantă. Spre seară, găsiţi relaxare în braţele partenerului de cuplu.


Horoscop 28 august 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru dvs. Se pare că astrele sunt de partea dvs. şi vă oferă sprijin în orice activitate; sunteţi foarte creativ şi găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor. De asemenea, seara este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele sentimentale.


Horoscop 28 august 2014, Balanţă:

Recent aţi împrumutat o persoană dragă cu o sumă destul de importantă de bani. În cursul zilei de astăzi veţi afla că termenul stabilit pentru restituirea banilor va trebui prelungit. Este posibil ca această promisiune să nu poată fi respectată din motive complicate. Încercaţi să ascultaţi înainte de a judeca.


Horoscop 28 august 2014, Scorpion:

Sunteţi nevoit să faceţi o alegere de ultimă oră; nu aveţi timp suficient pentru a analiza situaţia şi a găsi soluţia potrivită şi de aceea recurgeţi la ajutorul persoanelor dragi. Un membru al familiei vă poate veni în ajutor cu un sfat sau măcar cu o părere. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 28 august 2014, Săgetător:

Astăzi este ziua în care trecutul întâlneşte prezentul. Pentru ca lucrurile să decurgă armonios, trebuie să rezolvaţi toate problemele pe care le-aţi lăsat să vă aştepte; învăţaţi să iertaţi şi să cereţi iertare dacă este cazul. Doar aşa veţi avea sufletul împăcat şi vă veţi simţi eliberat de orice conflict apăsător.


Horoscop 28 august 2014, Capricorn:

Relaţia sentimentală a avut de suferit destul de mult în ultima perioadă. Nu vă loviţi încă de un baraj comunicaţional cu partenerul de cuplu, însă simţiţi că nu mai sunteţi sinceri unul cu celălalt. De aceea consideraţi că este timpul pentru o discuţie serioasă, în care să vorbiţi deschis despre orice problemă care vă deranjează.


Horoscop 28 august 2014, Vărsător:

Astăzi vă pregătiţi de un drum lung, pe care sunteţi nevoit să îl parcurgeţi în interes de serviciu. Trebuie să vă înzestraţi cu răbdare şi să vă ocupaţi cu mult tact de problemele pe care le întâmpinaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu un membru al familiei; aveţi parte de o discuţie interesantă şi foarte frumoasă.


Horoscop 28 august 2014, Peşti:

Sunteţi înzestrat să vă ocupaţi de un proiect amplu, însă colegii alături de care lucraţi par să vă pună beţe în roate. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să rezolvaţi acest conflict. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să îi faceţi să înţeleagă că este în beneficiul lor să îşi dea toată silinţa pentru a termina la timp această lucrare.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 august 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 august 2014


Horoscop 27 august 2014, Berbec:

Este o zi bună pentru a începe noi activităţi sau pentru a relua legătura cu vechi prieteni. Planurile de viitor vor începe să dea roade, trebuie doar să depui mai mult efort. După-amiază vei fi tentată să cheltui mai mult decât îţi permite bugetul, încearcă să fii cumpătat!


Horoscop 27 august 2014, Taur:

Problemele financiare nu vor înceta să apară, însă tu nu trebuie să-ţi faci prea multe griji. Discută cu partenerul de viaţă şi încercaţi să găsiţi o soluţie. La job sunt şanse să primeşti o veste mai bună, posibil să fii propus pentru o mărire de salariu sau să ţi se promită o avansare în viitorul apropiat.


Horoscop 27 august 2014, Gemeni:

Este o zi bună pentru a te implica în noi activităţi sau pentru a-ţi face planuri de viitor. După-amiază vei fi tentat să cheltui mai mulţi bani sau să-ţi rezervi bilete pentru o excursie în afara ţării. Înainte de a lua o decizie, încearcă să te sfătuieşti şi cu partenerul de viaţă, sunt şanse ca acesta să fie nemulţumit de felul în care plănuieşti lucrurile.


Horoscop 27 august 2014, Rac:

Eşti tentat să iei decizii fără să te consulţi cu partenerul de viaţă sau să accepţi anumite proiecte la muncă despre care nu ştii mare lucru. Cu toate acestea, ziua de azi nu e benefică pentru schimbări majore, iar de aceea ar fi cazul să încerci să acţionezi cu mai multă precauţie.


Horoscop 27 august 2014, Leu:

Capacitatea de comunicare este excelentă şi te ajută să te afirmi în societate. Indiferent ce alegi să faci pe parcursul acestei zile, şansele de succes vor fi foarte mari. Poţi relua legătura cu un vechi colaborator sau poţi pune bazele unui nou proiect de viitor, dar cu condiţia să finalizezi mai întâi lucrările deja începute.


Horoscop 27 august 2014, Fecioară:

Astăzi sunt şanse foarte mari să demarezi un nou proiect sau să închei o afacere profitabilă. Cu toate acestea, trebuie să fii prudentă în anumite situaţii. Evită să abordezi anumite subiecte cu persoane pe care abia le-ai cunoscut şi în niciun caz nu spune care sunt intenţiile tale de viitor.


Horoscop 27 august 2014, Balanţă:

Relaţiile cu cei din familie decurg foarte bine, iar tu vei avea toate motivele din lume să zâmbeşti şi să te bucuri de viaţă. Cu toate că vei întâmpina câteva dificultăţi în atingerea anumitor scopuri, acest lucru nu ar trebui să te descurajeze. Din contră, te va face să-ţi pui mai mult ambiţia la încercare pentru a-ţi duce la final toate planurile.


Horoscop 27 august 2014, Scorpion:

Deciziile importante ar trebui amânate. Nu este o zi potrivită pentru schimbări majore, iar tu ar trebui să-ţi îndrepţi atenţia spre activităţi plăcute. O şedinţă la spa sau o escapadă în afara oraşului te-ar putea ajuta să-ţi reîncarci bateriile şi să te gândeşti mai bine la planurile tale de viitor.


Horoscop 27 august 2014, Săgetător:

Încăpăţânarea de care vei da dovadă azi nu va cunoaşte limite, iar cei din jur vor fi deranjaţi de atitudinea pe care o vei avea faţă de ei. Ai grijă, acest lucru s-ar putea să te coste, iar acele proiecte pe care speri să le obţii în mod sigur vor ajunge în mâinile altor persoane.


Horoscop 27 august 2014, Capricorn:

Evită să semnezi documente importante sau să iei decizii de viitor. Astăzi nu e o zi benefică schimbărilor, iar tu nu vei avea energia necesară pentru a analiza prea mult anumite situaţii. Astrele te sfătuiesc să-ţi îndrepţi atenţia spre activităţi care te ajuta să te relaxezi şi să-ţi recapeţi forţele.


Horoscop 27 august 2014, Vărsător:

Viaţă personală nu decurge aşa cum trebuie, iar tu ai tendinţa să fii prea irascibil. Schimbările din ultima perioadă te-au pus în dificultate şi va fi necesar să iei o decizie importantă. Totuşi, nu te grăbi să renunţi la relaţia pe care o ai cu partenerul de viaţă, sunt şanse să regreţi această decizie pe viitor.


Horoscop 27 august 2014, Peşti:

Emotivitatea va atinge cote maxime pe parcursul acestei zile. Vei reuşi să faci faţă cu greu anumitor situaţii şi vei fi nevoit să te retragi. Câteva persoane din anturaj vor încerca să te ajute cu sfaturi, însă tu nu vei avea starea necesară să le asculţi. Astrele te sfătuiesc să meditezi puţin asupra situaţiilor cu care te confrunţi, iar apoi să iei o decizie.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 23 august 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 23 august 2014


Horoscop 23 august 2014, Berbec:

Este momentul să vă folosiţi inspiraţia şi creativitatea la locul de muncă sau în afaceri. Totuşi, ţineţi cont şi de sfaturile pe care le veţi primi de la o persoană mai în vârstă din familie sau de la un coleg cu mai multă experienţă decât dvs. Evitaţi să faceţi comentarii care nu îşi au rostul, cel puţin în prima parte a zilei.


Horoscop 23 august 2014, Taur:

Este o zi bună pentru realizări profesionale sau sociale. Cu toate acestea, nu trebuie să vă aruncaţi cu capul înainte şi nici să vă bazaţi pe spusele altora. Întotdeauna este bine să aveţi un plan de atac, iar dvs. ştiţi cel mai bine când e cazul să acţionaţi pentru a obţine anumite lucruri.


Horoscop 23 august 2014, Gemeni:

Profitaţi de ocaziile care apar pentru că astăzi aveţi şanse foarte mari să obţineţi câştiguri financiare substanţiale. Astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să nu vă bazaţi pe sfaturile venite din partea unor persoane neavizate. Lăsaţi totul să decurgă de la sine şi veţi vedea că ziua de azi se va termina cu bine.


Horoscop 23 august 2014, Rac:

Sunt şanse foarte mari să întâmpinaţi ceva dificultăţi la serviciu şi va fi necesar să găsiţi o cale de a rezolva anumite situaţii mai complicate. Din această cauză veţi fi foarte stresat, iar comportamentul dvs. faţă de cei din jur nu va fi cel potrivit.


Horoscop 23 august 2014, Leu:

Câteva probleme de sănătate vă vor împiedica să vă simţiţi bine în prima parte a zilei. Este foarte important să evitaţi orice factor de stres şi să vă concentraţi atenţia spre lucrurile care vă interesează în mod special. Totodată, activităţile în aer liber sau o vizită la spa pot face minuni pentru dvs.


Horoscop 23 august 2014, Fecioară:

Un prieten va încerca să vă binedispună şi vă va propune tot felul de activităţi care să vă ajute să uitaţi de probleme. Cu toate acestea, nu trebuie să uitaţi de responsabilităţi. Vă veţi confrunta cu câteva situaţii mai deosebite la locul de muncă, însă până la sfârşitul zilei veţi reuşi să le daţi de cap.


Horoscop 23 august 2014, Balanţă:

Simţiţi nevoia să faceţi ceva deosebit, să ieşiţi din tipare. Nu mai staţi pe gânduri şi acţionaţi, este mai bine decât să vă pierdeţi timpul cu nimicuri. O persoană din anturaj vă va oferi câteva ponturi, nu ar strica dacă i-aţi propune să faceţi ceva împreună, în acest fel timpul va trece mai repede.


Horoscop 23 august 2014, Scorpion:

Astrele vă sfătuiesc să nu investiţi sume mari fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Chiar dacă vă doriţi mai mulţi bani şi vă atrage ideea de a face afaceri, asta nu înseamnă că totul vă va ieşi aşa cum aţi plănuit. Aşadar, înainte de a lua o decizie, asiguraţi-vă că ştiţi exact ce faceţi.


Horoscop 23 august 2014, Săgetător:

Astăzi aveţi ocazia să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional: fie vă veţi găsi un alt loc de muncă, fie veţi reuşi să avansaţi pe un post mai bun. Cu toate acestea, veţi fi încântat de evenimentele ce vor avea loc pe parcursul zilei şi veţi dori să sărbătoriţi aceste schimbări cu partenerul de viaţă.


Horoscop 23 august 2014, Capricorn:

Sfatul zilei de azi este să nu luaţi decizii în grabă. Veţi fi pus în faţa unor situaţii mai complicate şi veţi fi tentat să hotărâţi anumite lucruri fără să cunoaşteţi toate detaliile. Aşadar, nu vă aruncaţi cu capul înainte, chiar dacă sunteţi tentat să credeţi că deciziile pe care le luaţi sunt întotdeauna cele mai bune.


Horoscop 23 august 2014, Vărsător:

Dimineaţa veţi primi o veste proastă, iar întreaga dvs. dispoziţie va fi afectată. Veţi fi nevoit să faceţi câteva schimbări în program, poate chiar să vă luaţi o zi liberă de la muncă. Partenerul de viaţă vă va fi alături şi vă va ajuta să vă faceţi ordine în gânduri. Aşadar, încercaţi să fiţi mai optimist.


Horoscop 23 august 2014, Peşti:

În prima parte a zilei vă veţi confrunta cu câteva situaţii mai dificile la locul de muncă şi veţi fi nevoit să acţionaţi rapid. Astrele vă sfătuiesc să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri deodată, altfel nu veţi reuşi să vă organizaţi timpul şi veţi face foarte multe greşeli. Fiţi mai prudent atunci când vorbiţi cu colegii de muncă.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 august 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 22 august 2014


Horoscop 22 august 2014, Berbec:

Ce dulce este viaţa când vă aflaţi în compania persoanei potrivite! Astăzi veţi uita de griji, supărări sau alte probleme ce ţin de locul de muncă şi vă veţi îndrepta atenţia spre viaţa de cuplu. Partenerul de viaţă se va simţi cu adevărat răsfăţat, iar dvs. veţi radia lângă el.


Horoscop 22 august 2014, Taur:

Nimic nu vă poate strica ziua! Sunteţi într-o formă foarte bună, aveţi foarte multă energie, zâmbiţi la toată lumea şi pur şi simplu simţiţi că viaţa e frumoasă. Câteva persoane vor fi intrigate de felul în care vă veţi manifesta, dar nu trebuie să le daţi atenţie. Important este să vă simţiţi dvs. bine!


Horoscop 22 august 2014, Gemeni:

Nimeni nu îşi doreşte să fie previzibil, iar dvs. nici atât! Astăzi totul se va rezuma la dvs. şi veţi interacţiona doar cu acele persoane care vă pot scoate din anonimat. Veţi pune accent pe relaţiile profesionale şi veţi încerca să-i surprindeţi pe cei care vă pot ajuta să obţineţi un post mai bun sau o mărire de salariu.


Horoscop 22 august 2014, Rac:

Sunteţi de părere că nu vă veţi descurca cu banii până la sfârşitul lunii? Nu trebuie să vă faceţi griji sau să începeţi să vă împrumutaţi de bani de la cei din jur. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai calculat, altfel situaţia de faţă se va repeta la nesfârşit. La job este posibil să vă confruntaţi cu o situaţie ceva mai delicată, însă nu vă va afecta ziua.


Horoscop 22 august 2014, Leu:

Ieşiţi din rutina zilnică! Este timpul să vă implicaţi în activităţi noi, să acordaţi mai mult timp lucrurilor care vă pasionează sau pur şi simplu să acceptaţi toate invitaţiile în oraş. Ziua de azi ar trebui să fie dedicată distracţiei, iar dvs. ştiţi cel mai bine cum să vă bucuraţi de viaţă.


Horoscop 22 august 2014, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte emotiv, lucru care se va putea vedea cu ochiul liber. Vă veţi pierde concentrarea la birou şi nu veţi fi capabil să purtaţi prea multe conversaţii cu cei din jur. Totuşi, nu e bine să lăsaţi această stare să pună stăpânire pe dvs. Aşadar, trebuie să găsiţi rapid o modalitate de a vă relaxa şi de a vă detaşa de problemele cotidiene.


Horoscop 22 august 2014, Balanţă:

Problemele legate de bani nu vor înceta să apară nici pe parcursul acestei zile, însă nu ar trebui să vă lăsaţi afectat. În mod sigur veţi găsi o modalitate de a câştiga mai mulţi bani, chiar dacă va fi ceva pe termen scurt. Persoana iubită vă va sprijini indiferent de alegerea pe care o veţi face.


Horoscop 22 august 2014, Scorpion:

Ştiţi foarte bine ce vreţi de la viaţă, însă pe parcursul acestei zile veţi întâmpina câteva dificultăţi în momentul în care veţi încerca să obţineţi anumite lucruri. Nu trebuie să vă lăsaţi descurajat şi nici să renunţaţi la idealurile dvs., în mod sigur veţi găsi o soluţie la orice problemă cu care vă veţi confrunta.


Horoscop 22 august 2014, Săgetător:

Cunoaşteţi foarte multe persoane, iar acest lucru vă va ajuta să obţineţi anumite beneficii, în special pe plan profesional. Cu toate acestea, trebuie să aveţi grijă ce subiecte abordaţi de faţă cu unele dintre ele, nu trebuie să daţi prea multe detalii din viaţa dvs. şi nici să vă aruncaţi să faceţi anumite afirmaţii, cel puţin nu acum.


Horoscop 22 august 2014, Capricorn:

Intuiţia vă spune să nu vă grăbiţi să rupeţi relaţia cu partenerul de viaţă. Chiar dacă sunteţi deranjat de anumite lucruri pe care le-a spus sau le-a făcut, asta nu înseamnă că a fost rău intenţionat. Astrele vă sfătuiesc să fiţi mai indulgent faţă de el şi să vă bucuraţi mai mult de zilele de vară, în compania lui.


Horoscop 22 august 2014, Vărsător:

Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante sau pentru a vă asuma responsabilităţi. Cu toate că nu sunteţi o persoană neserioasă, există riscul să nu vă puteţi respecta cuvântul în privinţa anumitor lucruri, iar persoanele în cauză în mod sigur nu vor fi prea încântate. Aşadar, evitaţi să vă faceţi noi obligaţii.


Horoscop 22 august 2014, Peşti:

Viaţa de cuplu devine o corvoadă, iar dvs. nu mai aveţi răbdare să-i explicaţi partenerului ce vă deranjează. Totuşi, înainte de a lua o decizie pe care pe viitor o veţi regreta, încercaţi să discutaţi cu partenerul de viaţă. Spuneţi-i ce vă deranjează şi eventual propuneţi-i să luaţi o mică pauză.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 21 august 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 21 august 2014


Horoscop 21 august 2014, Berbec:

Ieşiţi din rutina zilnică şi nu vă fie teamă să încercaţi lucruri noi! Forţaţi-vă să ieşiţi din zona de confort, să cunoaşteţi persoane noi sau să vă implicaţi în activităţi care să vă solicite mai mult din punct de vedere fizic. Cu alte cuvinte, este timpul să vă asumaţi riscuri, să duceţi anumite lucruri la extrem sau pur şi simplu să vă lăsaţi purtat de val.


Horoscop 21 august 2014, Taur:

Încetaţi să vă mai învinovăţiţi pentru tot ce v-a mers prost până acum. Mai degrabă, încercaţi să găsiţi o modalitate de a ieşi din această stare negativă. Activităţile în aer liber, ieşirile în oraş, petrecerile cu prietenii sau vizitele la spa pot face minuni în cazul dvs. Aşadar, nu mai pierdeţi timpul şi bucuraţi-vă din plin de vară!


Horoscop 21 august 2014, Gemeni:

Aveţi tendinţa să vă pierdeţi în gânduri şi să analizaţi prea mult anumite situaţii. Dacă sunteţi nemulţumit de unele lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să vă condamnaţi sau să daţi vina pe alte persoane. Învăţaţi să lăsaţi problemele minore la uşă şi bucuraţi-vă din plin de fiecare moment liber pe care îl aveţi.


Horoscop 21 august 2014, Rac:

Astăzi astrele vă vor surâde şi vă vor ajuta să luaţi deciziile cele mai bune. Cu toate că veţi fi uşor stresat din cauza unor situaţii mai delicate la locul de muncă, veţi reuşi să găsiţi repede câteva soluţii şi vă veţi putea concentra asupra lucrurilor care vă interesează în mod special. Partenerul de viaţă vă va sprijini la orice pas.


Horoscop 21 august 2014, Leu:

Lucrurile vechi nu ar trebui lăsate într-un dulap sau abandonate prin podul casei. Veţi uita de ele, iar în timp nu le veţi mai putea folosi. De ce să nu încercaţi să faceţi un mic profit? Scoateţi la vânzare tot ce nu mai purtaţi, în acest fel veţi scăpa de calvarul de a vă organiza spaţiul şi veţi fi mai câştigat, din toate punctele de vedere.


Horoscop 21 august 2014, Fecioară:

De ce să pierdeţi timpul mereu cu aceleaşi activităţi sau să vă strofocaţi să vă faceţi plăcut în anumite cercuri? Important este ce vreţi să faceţi cu adevărat, iar ziua de azi ar trebui să o dedicaţi acelor activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de rutina cotidiană.


Horoscop 21 august 2014, Balanţă:

Partenerul de viaţă nu va fi pe aceeaşi lungime de undă cu dvs., iar acest lucru vă va scoate din sărite. Înainte de a face anumite acuzaţii sau de a lua o decizie care mai târziu vă va costa, încercaţi să aflaţi ce îl deranjează. În mod sigur veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste care vă va încânta.


Horoscop 21 august 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte agitat, iar cei din jur par deranjaţi de modul în care vă comportaţi. Nu ar strica o schimbare de atitudine, mai ales în acele situaţii în care nu este cazul să vă exteriorizaţi. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse să primiţi o veste care vă va pune pe gânduri, posibil să fie legată de o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme.


Horoscop 21 august 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte pretenţios, nu vă place nimic, iar partenerul de viaţă pare să nu vă mai înţeleagă. Cu toate că veţi avea o zi dificilă şi nu veţi mai simţi nevoia să daţi prea multe explicaţii, ar fi cazul să vă gândiţi mai bine înainte de a face anumite mofturi.


Horoscop 21 august 2014, Capricorn:

Schimbările dvs. de comportament nu vor face altceva decât să-i bulverseze pe cei din jur. Chiar dacă vă nemulţumesc anumite lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să vă răzbunaţi pe cei cu care interacţionaţi. La muncă este posibil să aveţi parte de câteva situaţii ceva mai deosebite, încercaţi să le gestionaţi astfel încât să ieşiţi în avantaj.


Horoscop 21 august 2014, Vărsător:

Vă faceţi remarcat cu uşurinţă în orice mediu, iar ziua de azi nu face excepţie! Persoanele din jur vor fi invidioase pe dvs. şi vor încerca să afle cum reuşiţi să vă descurcaţi în orice situaţie. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse ca partenerul de viaţă să vă reproşeze anumite lucruri.


Horoscop 21 august 2014, Peşti:

Sunteţi într-o formă de zile mari şi nimic nu vă poate strica ziua! Vă descurcaţi de minune în orice situaţie, iar cei din jur vor fi intrigaţi de succesul pe care îl aveţi. Zâmbetul dvs. va fi molipsitor, iar mintea vă stă doar la distracţie. Totuşi, încercaţi să nu uitaţi ce aveţi de făcut pe ziua de azi.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 20 august 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 20 august 2014


Horoscop 20 august 2014, Berbec:

Astăzi aveţi posibilitatea să câştigaţi o sumă de bani cu prilejul unei călătorii în interes de afaceri. Veţi fi tentat să vă asumaţi riscuri mari sau să vă faceţi planuri de vacanţă, însă ar fi cazul să încercaţi să vă gândiţi de două ori înainte de a a lua anumite decizii. Astrele vă recomandă să acţionaţi cu prudenţă!


Horoscop 20 august 2014, Taur:

Pe parcursul acestei zile veţi avea mari şanse să faceţi câteva schimbări semnificative în domeniul în care lucraţi sau să porniţi o nouă afacere. Persoanele cu care veţi intra astăzi în contact vă vor oferi câteva informaţii esenţiale, iar dvs. ar trebui să ţineţi cont de ele. Aşadar, trebuie să profitaţi din plin de această zi.


Horoscop 20 august 2014, Gemeni:

Este o zi bună pentru a încheia noi contracte sau pentru a relua proiecte mai vechi. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să luaţi anumite decizii sau să vă asociaţi cu acele persoane care nu prezintă prea mare încredere. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să nu alergaţi după rezultate imediate.


Horoscop 20 august 2014, Rac:

Aveţi norocul să depăşiţi orice dificultate. Este o zi bună pentru decizii sau pentru schimbări semnificative. Persoana iubită vă va susţine indiferent ce veţi alege să faceţi. La birou nu va trebui să vă faceţi griji pentru nimic, va fi o zi relativ calmă, iar dvs. veţi putea profita de timpul pe care îl veţi petrece în compania colegilor de muncă.


Horoscop 20 august 2014, Leu:

Astrele vă recomandă să acordaţi mai multă atenţie vieţii de cuplu. Partenerul de viaţă se arată nemulţumit de anumite lucruri, iar dvs. veţi avea o stare uşor agitată. Cu toate acestea, nu trebuie să vă îngrijoraţi. În mod sigur veţi găsi o metodă să-l împăcaţi. În plus, puteţi profita de această perioadă călduroasă din an şi să veniţi cu o idee de nerefuzat.


Horoscop 20 august 2014, Fecioară:

Sunt şanse să întâmpinaţi dificultăţi în afaceri, toate din cauza colaborării dificile cu o femeie sau din cauza unor probleme mai vechi. Totuşi, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Cu puţin calm, în mod sigur veţi reuşi să găsiţi o soluţie la situaţiile cu care vă confruntaţi, iar ziua va trece fără ca dvs. să vă daţi seama.


Horoscop 20 august 2014, Balanţă:

Ar fi bine să acordaţi mai mult timp problemelor casnice. Cu toate că nu vă place să fiţi constrâns de anumite situaţii, astăzi va fi necesar să ascultaţi de o persoană mai în vârstă şi să găsiţi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi în familie. Ascultaţi-vă intuiţia şi evitaţi speculaţiile!


Horoscop 20 august 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte perseverent atunci când vă aflaţi în mediul profesional şi doriţi mereu să faceţi o impresie bună. Ţineţi neapărat să duceţi toate proiectele la bun sfârşit, iar persoanele din jur nu vor avea decât cuvinte de laudă la adresa dvs. Cu toate acestea, ar fi cazul să învăţaţi să vă menajaţi, altfel veţi ajunge la extenuare fizică.


Horoscop 20 august 2014, Săgetător:

Pe parcursul acestei zile va fi necesar să le acordaţi mai multă atenţie celor din familie. Cu toate că vă preocupă câteva probleme mai vechi, trebuie să învăţaţi să vă detaşaţi de ele şi să priviţi spre lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astrele vă sfătuiesc să nu faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta.


Horoscop 20 august 2014, Capricorn:

Încercaţi în zadar să găsiţi tot felul de scuze pentru a scăpa de anumite persoane, însă nu veţi face altceva decât să le faceţi să vă pună la îndoială credibilitatea. Chiar dacă veţi avea parte de o zi agitată, asta nu înseamnă că trebuie să vă gândiţi doar la dvs. Încercaţi să vă faceţi timp pentru prieteni sau familie.


Horoscop 20 august 2014, Vărsător:

Dimineaţa sunt şanse să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, din motive independente de dvs. Nu trebuie să priviţi acest lucru într-un mod negativ. În loc să vă faceţi tot felul de gânduri, profitaţi de această ocazie şi încercaţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul. În plus, şefii vă vor aprecia dacă reuşiţi să vă atingeţi obiectivele.


Horoscop 20 august 2014, Peşti:

La serviciu, munciţi cu pasiune şi rezolvaţi orice problemă, ceea ce vă va plasa în centrul atenţiei. Totuşi, astrele vă sfătuiesc să ţineţi cont şi de sfaturile colegilor de muncă. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii importante şi încercaţi să vă organizaţi mai bine timpul, astfel încât să vă puteţi relaxa din când în când.

 

Horoscop Urania săptămânal: 25-31 august 2014

 
Horoscop Urania 25-31 august 2014


Horoscop 25-31 august 2014, Berbec:

Luna Nouă de luni vă provoacă să aveţi mai multă grijă de organismul dvs. Introduceţi în alimentaţia dvs. mai multe fructe şi legume, reduceţi din prăjeli şi mâncăruri de tip fast-food, iar dacă vreţi ca schimbarea să fie una majoră, încercaţi săptămâna aceasta o cură de detoxifiere şi purificare a organismului. Shake-urile vă vor garanta doza suplimentară de energie de care aveţi nevoie!


Horoscop 25-31 august 2014, Taur:

Durerile sporadice pe care le simţiţi în zona lombară pot atrage după ele vinerea aceasta disconfort la micţiune. Aplicaţi surse de căldură local dacă credeţi că problemele au fost generate de faptul că nu v-aţi îngrijit prea bine, iar dacă aceste dereglări persistă pe sâmbătă-duminică, este cazul să consultaţi un specialist. Altfel, problemele s-ar putea extinde cu repeziciune!


Horoscop 25-31 august 2014, Gemeni:

Începând de sâmbătă, ar trebui să vă puneţi pe treabă dacă aţi convenit cu partenerul că sunteţi pregătiţi să vă măriţi familia. Nu vă expuneţi însă la stres şi nu frecventaţi medii care v-ar putea stârni tensiuni interioare, pentru că puteţi dezvolta afecţiuni precum colonul iritabil. Le este recomandat Gemenilor trecuţi de prima tinereţe să îşi programeze o colonoscopie sâmbătă.


Horoscop 25-31 august 2014, Rac:

Sănătatea nu pare a fi punctul sensibil săptămâna aceasta; nu v-ar strica să mai reduceţi din pastele făinoase şi alimentele bogate în carbohidraţi. Dacă nu vă este tocmai uşor să reduceţi sarea din alimentaţie şi medicul v-a recomandat acest lucru, sucurile din fructe şi legume vă pot ajuta să vă acomodaţi mai uşor cu o dietă săracă în sodiu. Încercaţi-le dimineaţa pe stomacul gol!


Horoscop 25-31 august 2014, Leu:

Sănătatea nu vă dă bătăi de cap săptămâna aceasta. Chiar şi aşa, ţineţi-vă departe de carnea roşie, pentru o vreme cel puţin, mai ales dacă obişnuiţi să o gătiţi în mult ulei. În schimb, orientaţi-vă către alimentele bogate în fier ca spanacul, broccoli-ul sau strugurii şi prunele uscate. Veţi vedea că tonusul dvs. va fi cu totul altul şi randamentul asemenea!


Horoscop 25-31 august 2014, Fecioară:

Pentru că în mod normal sunteţi o persoană ordonată şi vă îngrijiţi atent de felul în care arătaţi, puteţi îndrăzni să faceţi o schimbare ceva mai îndrăzneaţă odată cu Lună Nouă de luni. Gândiţi-vă ce stil de coafură nou aţi putea adopta, dacă v-ar sta mai bine apelând la o nouă garderobă sau găsiţi alt artificiu de imagine care v-ar putea scoate din anonimat în zilele următoare.


Horoscop 25-31 august 2014, Balanţă:

Luna Nouă de luni se perfectează, în cazul dvs., în casa bolilor pe linie ereditară, dar şi a afecţiunilor cu o cauză de ordin psihologic. Nu este exclus aşadar ca săptămâna aceasta să vă construiţi singur ideea că aţi contractat un virus sau că aţi dezvoltat o boală şi totuşi să nu fie aşa. Dacă v-aţi mai luptat şi în trecut cu episoade de ipohondrie, este posibil să fi revenit.


Horoscop 25-31 august 2014, Scorpion:

Se poate să vă ajungă vineri stresul de care aţi avut parte la muncă săptămâna aceasta. Aşa că n-ar trebui să vină ca o surpriză pentru dvs. durerile de cap şi migrenele de după programul de muncă. În schimb, dacă v-aţi făcut planuri de weekend încă din această zi, poate ar fi mai bine să le amânaţi pe sâmbătă. Faceţi-vă un ceai de muşeţel şi relaxaţi-vă nervii după toate câte s-au întâmplat!


Horoscop 25-31 august 2014, Săgetător:

Vă poate da peste cap complet weekend-ul acesta reîntâlnirea cu un fost partener cu care nu v-aţi încheiat socotelile pe cale amiabilă, întrevederea cu unii vecini, rude apropiate sau prieteni din copilărie cu care aţi avut ceva de împărţit sau cu un amic care va pretinde să-i înapoiaţi urgent un împrumut. Trebuie să închideţi aceste cicluri cumva pentru a nu mai reveni în viaţa dvs!


Horoscop 25-31 august 2014, Capricorn:

Chiar dacă sănătatea nu vă dă motive de îngrijorare săptămâna aceasta, dacă sunteţi dispus să faceţi mici schimbări în dieta dvs. zilnică, nu veţi avea decât de câştigat. Vă sunt recomandate alimentele care conţin cantităţi însemnate de magneziu şi care contribuie la relaxarea mai rapidă a muşchilor şi nervilor dvs. Aşadar, consumaţi mai des fructe de mare şi folosiţi mirodenii la gătit!


Horoscop 25-31 august 2014, Vărsător:

Se prefigurează o săptămână lipsită de urgenţe medicale, dar dacă vreţi să pierdeţi în kilograme sau să vă menţineţi la greutatea de acum, nu urmaţi sfaturile prietenilor care, de exemplu, vă pot sugera o dietă săracă în sodiu. Atâta timp cât folosiţi cantităţi moderate de sare la gătit şi la masă, nu se ridică probleme, ba chiar este indicat, dat fiind că tindeţi să vă deshidrataţi mai repede decât ceilalţi.


Horoscop 25-31 august 2014, Peşti:

Deşi n-ar trebui să vă aşteptaţi la surprize privind sănătatea, staţi departe de lichidele care v-ar putea crea dependenţă. Prin urmare, ar fi indicat să vă rezumaţi la o ceaşcă de cafea dimineaţa şi la maximum două pahare de vin sau orice altă licoare bahică în weekend. Moderaţia este soluţia pentru dvs!

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 19 august 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 19 august 2014


Horoscop 19 august 2014, Berbec:

Treceţi printr-o perioadă creativă şi competitivă, în care vreţi să vă fie apreciate eforturile şi să fiţi admirat. Persoana iubită devine punctul de maxim interes, iar dvs. vă veţi gândi la tot felul de modalităţi de a o face fericită. Aşadar, va fi o zi bună din toate punctele de vedere.


Horoscop 19 august 2014, Taur:

Nu puteţi trece peste o dezamăgire din trecut, iar gândul la o posibilă relaţie vă sperie. Dacă simţiţi că nu sunteţi pregătit să faceţi un pas în faţă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, nu trebuie să vă forţaţi. Veţi vedea că cineva va încerca să vă câştige afecţiunea, dar dvs. nu veţi avea răbdarea necesară să-i acordaţi atenţie.


Horoscop 19 august 2014, Gemeni:

Sunteţi presat din cauza timpului şi vă faceţi griji că nu veţi reuşi să terminaţi toate proiectele la care lucraţi în momentul de faţă. Va fi o zi extrem de aglomerată pentru dvs., iar intervenţiile celor din jur doar vă vor încurca. Încercaţi să rezolvaţi totul cu mult calm şi răbdare, în cele din urmă veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 19 august 2014, Rac:

Aveţi tendinţa sistematică să amestecaţi lucrurile între ele, ceea ce nu vă va prinde deloc bine, mai ales la locul de muncă. Dacă trebuie să predaţi un proiect important, încercaţi să vă focalizaţi întreaga atenţie în direcţia aceea. În cele din urmă veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi, trebuie doar să lucraţi puţin la încrederea de sine.


Horoscop 19 august 2014, Leu:

Orice cale de comunicare pare intrigantă pe parcursul acestei zile. Nu veţi avea starea necesară să intraţi în legătură cu anumite persoane sau să răspundeţi la mesaje mai vechi. Nu este o zi potrivită nici pentru a lua decizii importante sau pentru a pune bazele unor proiecte de viitor. Aşadar, important va fi să vă relaxaţi, măcar pentru câteva ore.


Horoscop 19 august 2014, Fecioară:

Fără îndoială, veţi ajunge să aveţi mai multe slujbe în acelaşi timp. Sunteţi o fire energică şi nu vă place să pierdeţi timpul, iar de aceea veţi avea tendinţa să faceţi şi foarte multe promisiuni celor din jur. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să nu vă aruncaţi cu capul înainte, altfel riscaţi să rămâneţi cu buza umflată şi să pierdeţi bani.


Horoscop 19 august 2014, Balanţă:

Veţi dori să învăţaţi foarte multe lucruri noi într-un timp foarte scurt, ceea ce nu poate fi imposibil pentru dvs., dar va fi foarte solicitant. Veţi avea nevoie şi de perioade de repaus. Nişte sarcini legate de un părinte vă pot consuma psihic pe o perioadă destul de lungă de acum înainte. Aşadar, încercaţi să vă menajaţi.


Horoscop 19 august 2014, Scorpion:

Trebuie să învăţaţi să spuneţi lucrurilor pe nume şi să fiţi mai atent atunci când intraţi în conversaţie cu persoane noi. Sunt şanse foarte mari să apară neînţelegeri, iar dvs. nu veţi mai avea energia necesară să daţi explicaţii. Aşadar, încercaţi să vă repetaţi atunci când explicaţi ceva pentru a vă asigura că toată lumea a înţeles.


Horoscop 19 august 2014, Săgetător:

Dacă sunteţi căsătorit, astăzi s-ar putea să vă confruntaţi cu o situaţie ceva mai delicată. O persoană din familie vă va pune răbdarea la încercare, iar partenerul de viaţă nu vă va sprijini atât de mult pe cât vă doreaţi. Aşadar, va fi necesar să găsiţi o cale cât mai rapidă de a ieşi din această situaţie.


Horoscop 19 august 2014, Capricorn:

Este momentul să faceţi un pas în spate şi să nu mai răspundeţi provocărilor celor din jur. În acest fel veţi avea mai mult control asupra situaţiilor cu care vă confruntaţi şi veţi fi privit drept o persoană cu capul pe umeri. Acţionaţi doar atunci când simţiţi că este cu adevărat necesar!


Horoscop 19 august 2014, Vărsător:

Va fi necesar să vă faceţi timp să asimilaţi nişte informaţii. Chiar dacă veţi avea un program încărcat la muncă, acest lucru nu poate fi o scuză. Sunteţi o persoană practică şi descurcăreaţă şi în mod sigur veţi găsi o soluţie care să vă avantajeze. În plus, sfaturile primite de la o persoană mai în vârstă vă vor ajuta să luaţi mai repede anumite decizii.


Horoscop 19 august 2014, Peşti:

Nu vă aruncaţi în conversaţii care nu îşi au rostul şi evitaţi să acceptaţi invitaţii în oraş doar de dragul de a satisface aşteptările anumitor persoane. Astăzi nu este cazul să vă faceţi obligaţii care nu îşi au rostul şi nici să amânaţi lucrurile care vă interesează în mod special. Azi este ziua în care veţi învăţa să spuneţi „nu”.

 

Horoscop Urania săptămânal: 18-24 august 2014

 
Horoscop Urania 18-24 august 2014


Horoscop 18-24 august 2014, Berbec:

Dacă vă necăjeşte o alergie sau la analizele de sânge a rezultat că v-aţi pricopsit cu vreo infecţie, dar medicul n-a reuşit s-o localizeze, luni sau marţi cineva vă poate oferi numărul de telefon al unui specialist renumit sau aflaţi chiar dvs., dintr-o sursă sau alta, la cine aţi putea apela pentru a vă lămuri ce se întâmplă cu dvs. Întindeţi-vă antenele şi rezolvarea problemei dvs. se va ivi negreşit!


Horoscop 18-24 august 2014, Taur:

Cel puţin săptămâna aceasta, sunteţi scutit de orice grijă în ceea ce priveşte sănătatea. Însă, gurmand cum sunteţi din fire, ar trebui să ştiţi că se cere compensată porţia dublă din mâncarea dvs. preferată cu încă o oră de exerciţii la sală sau minim cu o plimbare mai lungă în parc. În aşa fel, digestia dvs. nu va întâmpina dificultăţi şi veţi reuşi să vă menţineţi la greutatea ideală fără efort!


Horoscop 18-24 august 2014, Gemeni:

Sâmbătă, dar mai cu seamă duminică sunteţi în vizorul tuturor. Fie că vizitaţi sau au trecut pe la dvs. rude pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp şi simţiţi nevoia să vă ridicaţi la anumite standarde ori, în cadrul unui eveniment, toţi ochii comunităţii sunt aţintiţi asupra dvs., cert este că presiunea momentului vă poate doborî complet în seara duminicii din această săptămână. Relaxaţi-vă!


Horoscop 18-24 august 2014, Rac:

Faptul că viaţa dvs. de toată zilele pare să urmeze acelaşi tipar şi simţiţi că duceţi o existenţă monotonă se datorează faptului că, inconştient sau nu, v-aţi creat obiceiuri care vă previn să mai luaţi contactul cu acele trăiri dureroase pe care le-aţi resimţi acut dacă nu v-aţi fi impus acest program repetitiv. Îndrăzniţi să faceţi ceva diferit care să vă scoată din această rutină autoimpusă!


Horoscop 18-24 august 2014, Leu:

Este adevărat că încă de luna trecută şi pentru mult timp de acum încolo, toată lumea vă urmăreşte cu atenţie fiece mişcare. Totuşi, ar fi indicat să nu exageraţi cu dietele sau cu sportul, chiar dacă vă pândeşte această tentaţie în apropierea zilei de joi. Pe nesimţite puteţi ajunge să daţi în bulimie sau anorexie sau să dezvoltaţi o imagine greşită despre felul în care arătaţi. Fiţi realist!


Horoscop 18-24 august 2014, Fecioară:

Detalii pe care le doreaţi a rămâne intime sau care nu vă fac cinste legate de viaţa dvs. conjugală sau familială ies la iveală. Poate că sâmbătă sunt tratate mai delicat de către cei la urechile cărora au ajuns, dar este posibil să nu aveţi parte de acelaşi tratament duminică. Nu cădeţi în capcana justificării pentru că n-ar trebui să oferiţi explicaţii nimănui dacă nu v-aţi asumat ce s-a întâmplat!


Horoscop 18-24 august 2014, Balanţă:

Dacă o ţineţi tot într-o boală de ceva timp încoace şi nu vă daţi seama de unde vine problema, programaţi-vă lunea aceasta un consult la un medic renumit. Cu siguranţă, analizele se vor dovedi concludente şi veţi primi tratamentul corespunzător. Se prea poate că principala cauză a fragilităţii organismului dvs. să fie sistemul imunitar care nu funcţionează la parametrii optimi.


Horoscop 18-24 august 2014, Scorpion:

De obicei, vă supravegheaţi atent mişcările şi nu vă lăsaţi mânat de impulsuri spontane. Chiar şi aşa, weekend-ul acesta se întâmplă să ajungeţi, într-un fel sau altul, în atenţia tuturor. Poate că participaţi la un dineu oficial şi cineva ţine un toast în cinstea dvs. ori sunteţi invitat să luaţi cuvântul la un eveniment important. Deşi nu sunteţi în apele dvs. în acele momente, nu faceţi o dramă din ele!


Horoscop 18-24 august 2014, Săgetător:

În cazul în care participaţi la ateliere de dezvoltare personală weekend-ul acesta sau mergeţi la psiholog, veţi descoperi că nu vă mai bucuraţi la fel de mult de viaţă ca până acum din pricina faptului că nu v-aţi asumat evenimente din trecut, nu v-aţi depăşit unele frici sau continuaţi să vă agăţaţi de amintirea unei perioade din viaţa dvs. sau de cea a unei relaţii. Îndrăzniţi să treceţi peste!


Horoscop 18-24 august 2014, Capricorn:

Săptămâna începe, în cazul dvs., destul de confuz. Nu vă prea puteţi ordona nicicum sarcinile pentru că se ivesc altele care vă decalează programul şi tot aşa. Pentru a duce ziua de luni la bun sfârşit, păstraţi-vă mintea limpede, nu vă lăsaţi furat de peisaj şi concentraţi-vă exclusiv pe ceea ce aveţi de făcut. În caz contrar, vă puteţi pierde în detalii fără a mai reuşi să vă îndepliniţi obiectivele.


Horoscop 18-24 august 2014, Vărsător:

Din pricina vremii schimbătoare de afară, s-ar putea să vă pomeniţi cu dureri reumatice la mijlocul acestei săptămâni care să vă dea peste cap şi care v-ar putea cauza dureri mari, mai ales dacă trebui să alergaţi în dreapta şi în stânga în jurul zilei de joi. Răsfăţaţi-vă la sfârşitul zilei cu un masaj de relaxare sau cu o şedinţă la saună, astfel încât să vă detensionaţi articulaţiile.


Horoscop 18-24 august 2014, Peşti:

Sfârşitul acesta de săptămâna pare să nu vă mulţumească nimic şi chiar să vă enerveze tot ce vă înconjoară. S-ar putea să fie mai grav dacă sunteţi în vacanţă sâmbătă şi duminică, iar cei dragi nu se pot bucura de concediu pentru că faceţi mereu nazuri. Poate că nu-s toate roz, dar dacă aţi privi partea plină a paharului, aţi realiza că nu aveţi niciun motiv să nu vă distraţi şi să nu vă simţiţi bine!

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 18 august 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 18 august 2014


Horoscop 18 august 2014, Berbec:

Vă grăbiţi să confirmaţi participarea la diferite evenimente, iar acest lucru nu vă va prinde deloc bine. Înainte de toate, trebuie să vă asiguraţi că dispuneţi şi de timpul necesar, mai ales acum, când va fi o perioadă mai aglomerată la locul de muncă. Până diseară va fi necesar să vă ocupaţi şi de achitarea unor facturi mai vechi, posibil să se resimtă destul de mult în bugetul dvs.


Horoscop 18 august 2014, Taur:

Banii nu vor fi o problemă pentru dvs. în această perioadă, iar de aceea vă veţi face foarte multe planuri. Indiferent că vă veţi gândi să petreceţi câteva zile în afara oraşului sau că veţi plănui să ieşiţi mai mult în oraş cu prietenii, veţi avea parte de distracţia pe care v-o doriţi. Aveţi grijă ca toate aceste lucruri să nu vă extenueze.


Horoscop 18 august 2014, Gemeni:

Încercaţi din răsputeri să vă impuneţi în faţa anumitor persoane, însă nu veţi reuşi altceva decât să creaţi anumite conflicte. Nu trebuie să le daţi atenţie tuturor, cel mai bine este să vă concentraţi asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante, veţi avea mai multe satisfacţii. Spre seară este posibil să primiţi câteva veşti bune de la un coleg de muncă.


Horoscop 18 august 2014, Rac:

Vă faceţi foarte multe planuri pentru ziua de azi, aveţi foarte multă energie şi simţiţi nevoia să o consumaţi. Totuşi, aveţi grijă să nu vă extenuaţi. Nu vă hazardaţi să faceţi anumite lucruri doar de dragul de a le face. Mai degrabă încercaţi să vă implicaţi în activităţi constructive, care să vă ajute să vă afirmaţi sau care să vă aducă satisfacţii pe termen lung.


Horoscop 18 august 2014, Leu:

Nu trebuie să lăsaţi anumite situaţii să evolueze de la sine, mai ales când vine vorba de locul de muncă. Încercaţi să acordaţi atenţie chiar şi celor mai mici detalii şi nu vă grăbiţi să acţionaţi. Cereţi sfaturile celor din jur şi aşteptaţi până când va fi momentul oportun pentru a acţiona. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu veţi avea motive de îngrijorare.


Horoscop 18 august 2014, Fecioară:

Pe parcursul acestei zile va fi necesar să lămuriţi o divergenţă mai veche, posibil cu o persoană de s#x opus. Nu trebuie să lăsaţi situaţia să evolueze de la sine pentru că este posibil ca totul să se întoarcă împotriva dvs. Cel mai bine este să acţionaţi atunci când este cazul. Aţi putea să cereţi şi sfatul unei persoane apropiate.


Horoscop 18 august 2014, Balanţă:

Astăzi planurile vă vor fi date peste cap, veţi întâmpina mici dificultăţi şi sunt şanse să intraţi în conflict cu o persoană din anturaj, posibil din cauza unor divergenţe mai vechi. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să abordaţi fiecare situaţie cu mult calm şi răbdare, trataţi problemele într-un mod obiectiv şi veţi vedea că totul va fi bine.


Horoscop 18 august 2014, Scorpion:

Vă faceţi foarte multe planuri pe ziua de azi şi pur şi simplu nu aveţi idee ce să faceţi mai repede. Sunteţi entuziasmat de tot ceea ce se petrece în jur şi doriţi să intraţi în conversaţie cu cât mai multe persoane. Veţi avea foarte multă energie. Profitaţi de acest lucru, însă nu uitaţi să vă organizaţi ziua mai bine.


Horoscop 18 august 2014, Săgetător:

Veţi intra în conversaţie cu foarte multe persoane şi veţi simţi nevoia să faceţi cât mai multe lucruri, cel mai probabil pentru a vă satisface anumite curiozităţi. Cu toate astea, va fi necesar să acordaţi atenţie şi acelor lucruri care ţin de locul de muncă. Până la sfârşitul zilei este posibil să primiţi şi o invitaţie de a ieşi în oraş, posibil din partea unei persoane de s#x opus.


Horoscop 18 august 2014, Capricorn:

Câteva probleme de ordin sentimental vă vor împiedica să vă simţiţi bine pe parcursul acestei zile. Nu trebuie să vă alarmaţi fără rost, mai ales dacă nu ştiţi foarte bine despre ce este vorba. Indicat ar fi să încercaţi să vorbiţi deschis cu persoana iubită şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii sau să acţionaţi într-un mod iraţional.


Horoscop 18 august 2014, Vărsător:

Astrele vă vor surâde pe parcursul acestei zile, veţi avea norocul să întâlniţi persoanele potrivite şi veţi reuşi să vă îndepliniţi toate obiectivele pe care vi le-aţi propus. Veţi fi într-o stare foarte bună şi veţi avea foarte multă energie, numai bine pentru a face faţă oricărei situaţii ce va apărea pe parcursul acestei zile.


Horoscop 18 august 2014, Peşti:

Astăzi seriozitatea vă caracterizează! Indiferent că va fi necesar să vă implicaţi în câteva activităţi mai complicate legate de locul de muncă sau că va fi necesar să vă implicaţi în câteva activităţi care ţin de casă, veţi prezenta foarte mult interes şi veţi dori ca totul să iasă perfect. Câteva persoane din jur vă vor invidia pentru voinţa de care veţi da dovadă.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 august 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 17 august 2014


Horoscop 17 august 2014, Berbec:

Aveţi o influenţă puternică asupra persoanelor din jur, iar acest lucru vă va avantaja, în special la locul de muncă. Cu toate astea, evitaţi să vă impuneţi în acele situaţii în care pur şi simplu nu are rost, altfel riscaţi să creaţi anumite antipatii. Spre seară este posibil ca o persoană de s#x opus să insiste să vă vedeţi pentru a discuta anumite lucruri, încercaţi să nu o refuzaţi.


Horoscop 17 august 2014, Taur:

Dacă doriţi să plănuiţi o ieşire în oraş, pentru a vedea ce mai este nou prin magazine şi pentru a vă înnoi garderoba, trebuie să ţineţi cont şi de situaţia financiară. Nu vă grăbiţi să aruncaţi banii pe orice lucru care vă atrage. Probaţi şi vedeţi ce vi se potriveşte mai bine. Veţi avea timp suficient să vă hotărâţi.


Horoscop 17 august 2014, Gemeni:

Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi câteva schimbări în locuinţa dvs. Indiferent că veţi dori să redecoraţi o încăpere sau pur şi simplu să achiziţionaţi câteva obiecte noi de mobilier, veţi avea nevoie de bani. Încercaţi să faceţi o listă cu acele lucruri pe care aţi dori să le schimbaţi neapărat şi încercaţi să ţineţi cont de ea, altfel nu veţi reuşi să faceţi faţă cheltuielilor.


Horoscop 17 august 2014, Rac:

Duminică veţi fi destul de sever în momentul în care veţi fi nevoit să luaţi anumite decizii şi nu veţi dori deloc să toleraţi greşelile făcute de anumite persoane din jur. Încercaţi să fiţi mai indulgent, altfel nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic. O persoană apropiată se va oferi să vă dea câteva sfaturi, încercaţi să ţineţi cont de ele.


Horoscop 17 august 2014, Leu:

Se anunţă o zi destul de bună pe toate planurile. Veţi avea numeroase ocazii să vă faceţi remarcat şi vă veţi putea da cu părerea în privinţa unor situaţii. Dacă doriţi să faceţi noi investiţii, încercaţi să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie, sfătuiţi-vă cu o persoană care vă poate oferi mai multe informaţii. Spre seară veţi avea suficient timp pentru a vă relaxa în compania prietenilor.


Horoscop 17 august 2014, Fecioară:

Astăzi veţi primi câteva veşti din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Posibil să fie vorba despre un fost coleg de facultate sau de muncă. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu aveţi motive de îngrijorare. Investiţiile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă vă vor aduce profituri destul de mari.


Horoscop 17 august 2014, Balanţă:

Încercaţi în zadar să înţelegeţi anumite lucruri care nu sunt deloc în aria dvs. de interes şi asta vă distrage atenţia de la ceea ce este de fapt important. Încercaţi să vă organizaţi mai bine timpul şi să vă concentraţi doar asupra acelor lucruri care sunt esenţiale. Spre seară este posibil ca o persoană din familie să apeleze la sfaturile dvs.


Horoscop 17 august 2014, Scorpion:

Doriţi să impuneţi respect la locul de muncă şi încercaţi din răsputeri să coordonaţi toate activităţile, chiar dacă acest lucru presupune să treceţi cu vederea părerile celorlalţi. Nu vă hazardaţi să dovediţi anumite lucruri. Luaţi o pauză şi încercaţi să faceţi în aşa fel încât să ţineţi cont şi de ceea ce spun colegii. Veţi vedea că în acest fel totul va merge mult mai bine.


Horoscop 17 august 2014, Săgetător:

Astrele vă vor surâde pe parcursul acestei zile. Veţi avea foarte multă energie şi veţi dori să vă implicaţi în cât mai multe activităţi. Pe plan financiar nu veţi avea motive de îngrijorare, vi se va oferi ocazia să investiţi într-o afacere destul de profitabilă. Nu trebuie să staţi prea mult pe gânduri, încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie şi pe sfaturile celor apropiaţi.


Horoscop 17 august 2014, Capricorn:

Veţi intra în legătură cu foarte multe persoane noi şi veţi avea ocazia să luaţi parte la tot felul de evenimente importante. Acest lucru vă va încânta şi vă va face să acordaţi o atenţie mult mai mare felului în care vă prezentaţi. Nu vă faceţi griji, cu siguranţă veţi face o impresie bună. Trebuie doar să aveţi mai multă încredere în dvs.


Horoscop 17 august 2014, Vărsător:

Este o zi ideală pentru a vă implica în noi activităţi şi pentru a lua parte la discuţii de grup. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi câteva persoane cu care veţi putea face schimb de idei. Profitaţi de această zi şi faceţi-vă remarcat! În mod sigur vă veţi simţi bine. Spre seară este posibil să primiţi un răspuns la o problemă mai veche.


Horoscop 17 august 2014, Peşti:

Progresaţi rapid în domeniul în care activaţi şi veţi primi foarte multe aprecieri, în special din partea superiorilor. Continuaţi să acţionaţi cu încredere şi în mod sigur rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu veţi avea motive de îngrijorare. Spre seară este posibil ca un prieten să vă facă o surpriză.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 august 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 august 2014


Horoscop 16 august 2014, Berbec:

Nu trebuie să vă deranjeze comentariile insensibile ale persoanelor din jur şi nici să vă simţiţi criticat în momentul în care greşiţi ceva. Astăzi trebuie să vă concentraţi atenţia asupra acelor lucruri care contează cu adevărat! Aşadar, profitaţi la maximum de această zi şi simţiţi-vă bine!


Horoscop 16 august 2014, Taur:

Dacă aţi făcut cunoştinţă unui prieten cu un alt grup pe care îl cunoaşteţi, s-ar putea să vi se pară că se apropie prea repede, mai ales dacă dvs. veţi fi ignorat. Cu toate acestea, nu trebuie să daţi atenţie acestor lucruri şi nici să începeţi să gândiţi negativ. Încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra altor lucruri.


Horoscop 16 august 2014, Gemeni:

Evitaţi acele situaţii nefavorabile, nu veţi face altceva decât să vă puneţi în dificultate. La birou va fi necesar să vă ocupaţi de documente importante sau de facturi mai vechi, însă nu trebuie să vă faceţi griji. În mod sigur veţi găsi o soluţie să vă organizaţi timpul astfel încât să aveţi şi câteva momente de relaxare.


Horoscop 16 august 2014, Rac:

Emotivitatea va atinge cote maxime astăzi, iar dvs. nu vă veţi putea concentra asupra lucrurilor importante. Cu toate acestea, este cazul să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă puneţi la punct cu anumite lucruri. La birou va fi o zi mai tensionată şi va fi necesar să predaţi un proiect important. Nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 16 august 2014, Leu:

Veţi intra în conflict cu o persoană autoritară, iar acest lucru vă va pune într-o poziţie nefavorabilă. Treceţi de la o stare la alta, încercaţi să vă susţineţi punctele de vedere şi simţiţi că sunteţi copleşit de obstacolele ce vă ies în cale. Respiraţi adânc şi încercaţi să analizaţi totul într-un mod obiectiv, în mod sigur veţi găsi o soluţie să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 16 august 2014, Fecioară:

Trebuie să aveţi mare grijă ce vorbiţi cu anumite persoane din jur. Nu toată lumea vă vrea binele, iar acest lucru ar trebui să vă pună în gardă. Evitaţi să daţi detalii despre viaţa dvs. intimă! La muncă este posibil să aveţi parte de o zi ceva mai încărcată, iar dvs. nu vă va sta mintea decât la problemele pe care le aveţi.


Horoscop 16 august 2014, Balanţă:

Norocul apare atunci când vă aşteptaţi mai puţin, iar azi veţi găsi o metodă ingenioasă de a rezolva o problemă mai veche. Persoanele din anturaj vă vor ajuta, însă totul va depinde doar de dvs! Evitaţi să vă faceţi iluzii sau să puneţi totul pe seama destinului, trebuie să începeţi să luaţi măsuri, altfel nu veţi reuşi să treceţi peste anumite obstacole.


Horoscop 16 august 2014, Scorpion:

Vă faceţi foarte multe griji din cauza unei neînţelegeri cu o persoană din anturaj şi simţiţi că nu puteţi face nimic în această privinţă. Evitaţi să vă mai complicaţi viaţa! Astăzi ar trebui să vă concentraţi toată atenţia doar asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante pentru dvs. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste bună.


Horoscop 16 august 2014, Săgetător:

Astrele vă sfătuiesc să nu faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta şi nici să vă asumaţi responsabilităţi când nu este cazul. În conversaţiile cu cei din jur, aveţi grijă să punctaţi foarte bine ce vreţi să spuneţi, altfel există posibilitatea să fiţi înţeles greşit. De asemenea, există riscul să întreceţi măsura printr-o ieşire nervoasă ca reacţie la remarcile nevinovate ale unor colegi de muncă.


Horoscop 16 august 2014, Capricorn:

O călătorie în afara oraşului vă va ajuta să vă detaşaţi de stresul cotidian şi să uitaţi de problemele personale. Aşadar, astăzi este o zi bună pentru a vă face planuri de vacanţă. La birou nu va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri importante, iar şefii în mod sigur vor înţelege dacă veţi dori să vă luaţi liber.


Horoscop 16 august 2014, Vărsător:

Aveţi tendinţa să vorbiţi prea mult atunci când nu este cazul, tocmai pentru a vă impune autoritatea. Cu toate acestea, câteva persoane din jur vor fi deranjate de atitudinea dvs. şi există riscul să vă pierdeţi din notorietate. Totodată, astrele vă sfătuiesc să nu semnaţi documente importante pe parcursul acestei zile.


Horoscop 16 august 2014, Peşti:

Dacă vă simţiţi criticat sau vă deranjează comentariile făcute de anumite persoane, nu trebuie să vă enervaţi şi nici să luaţi măsuri radicale. Astrele vă sfătuiesc să rezolvaţi orice problemă cu mult calm şi răbdare. Autocontrolul nu este foarte uşor, dar este foarte util. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste care vă va încânta.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 august 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 12 august 2014


Horoscop 12 august 2014, Berbec:

Va fi necesar să luaţi o decizie într-un timp foarte scurt, iar acest lucru nu va fi deloc plăcut pentru dvs. Nu trebuie să vă alarmaţi, apelaţi cu încredere la o persoană apropiată, cu siguranţă vă va da câteva sfaturi care vă vor fi de folos. De asemenea, nu vă încăpăţânaţi să duceţi anumite lucruri la extrem, aveţi puţină răbdare şi vedeţi ce se va întâmpla.


Horoscop 12 august 2014, Taur:

Astăzi este necesar să fiţi mai atent la detalii. Asumaţi-vă responsabilităţile şi încercaţi să luaţi deciziile cele mai bune. Nu trebuie să vă forţaţi să ieşiţi în evidenţă, altfel riscaţi ca lucrurile să nu iasă cum trebuie. O persoană de s#x opus vă va cere să-i faceţi un favor, încercaţi să vă faceţi puţin timp pentru a-i acorda atenţia de care are nevoie.


Horoscop 12 august 2014, Gemeni:

Evitaţi să faceţi împrumuturi bancare în această perioadă sau să vă implicaţi în afaceri care nu sunt foarte sigure în momentul de faţă. Înainte de a lua o decizie, încercaţi să apelaţi la sfaturile unor persoane care vă pot ajuta. Este posibil ca o persoană din familie să facă anumite presiuni asupra dvs. Pe plan emoţional este posibil să aveţi parte de o dezamăgire.


Horoscop 12 august 2014, Rac:

Vă va fi destul de dificil să vă descurcaţi la locul de muncă, însă acest lucru nu trebuie să vă debusoleze. Aţi putea să apelaţi la ajutorul colegilor, în mod sigur vă vor ajuta. Spre seară încercaţi să vă implicaţi în activităţi care să vă ajute să vă relaxaţi. Aţi putea să citiţi o carte sau să vă răsfăţaţi cu un desert pe măsură.


Horoscop 12 august 2014, Leu:

Nu trebuie să puneţi totul la suflet, dacă anumite persoane v-au dezamăgit într-un fel sau altul, încercaţi să nu le daţi atenţie. Gândiţi-vă că nu toată lumea face rău în mod intenţionat. Cea mai bună soluţie este să încercaţi să vă ocupaţi timpul cu alte activităţi. Pe plan profesional este posibil să primiţi un răspuns pe care îl aşteptaţi de ceva vreme.


Horoscop 12 august 2014, Fecioară:

Va trebui să încercaţi să vă îmbunătăţiţi relaţia cu cei din familie! Chiar dacă sunteţi dezamăgit de anumite lucruri pe care aceştia le-au zis sau le-au făcut, încercaţi să fiţi mai înţelegător. Altfel nu veţi reuşi să ajungeţi la un consens. În ceea ce priveşte situaţia financiară, încercaţi să nu mai faceţi cheltuieli foarte mari, măcar pentru o perioadă scurtă.


Horoscop 12 august 2014, Balanţă:

Aveţi parte de o zi destul de agitată şi vă este foarte greu să vă concentraţi. Va fi necesar să nu mai daţi atenţie tuturor bârfelor şi să încercaţi să vă puneţi ideile în ordine. Cu cei din familie va fi necesar să încercaţi să vă îmbunătăţiţi relaţia. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă facă anumite observaţii.


Horoscop 12 august 2014, Scorpion:

Dacă nu v-aţi planificat deja concediul de odihnă, ar trebui să începeţi să vedeţi ce oferte sunt disponibile. Este posibil ca preţurile să fie mai mici în această perioadă. Este necesar să vă calculaţi şi bugetul din timp, mai ales dacă doriţi să aveţi parte de un sejur mai pretenţios. Nu uitaţi să discutaţi şi cu persoana iubită pentru a lua decizia cea mai bună.


Horoscop 12 august 2014, Săgetător:

Încercaţi să luaţi o pauză de la tot ceea ce faceţi pentru a vă relaxa puţin. Chiar dacă doriţi să vă daţi tot interesul, mai ales la locul de muncă, acest lucru doar vă va extenua. Eventual planificaţi o ieşire în afara oraşului. Vă va prinde bine şi vă veţi putea întoarce cu forţe proaspete. Pe plan emoţional este posibil să aveţi parte de o surpriză.


Horoscop 12 august 2014, Capricorn:

Sunteţi într-o formă foarte bună, iar acest lucru nu va fi dificil de observat. Vă este foarte uşor să vă concentraţi la birou, iar colegii de muncă vă vor aprecia iniţiativele. Totuşi, încercaţi să nu acaparaţi toate discuţiile. La şedinţele de birou evitaţi să atrageţi prea mult atenţia asupra dvs., nu este cazul.


Horoscop 12 august 2014, Vărsător:

Doriţi să acumulaţi cât mai multe informaţii din domenii diferite pentru a capta atenţia celor din jur şi pentru a putea da un răspuns la orice întrebare. Indicat ar fi să încercaţi să vă axaţi mai mult pe felul în care comunicaţi cu aceştia, veţi vedea că acest lucru contează cel mai mult. În plus, aţi putea încerca să vă dezvoltaţi doar pe un anumit domeniu, vă va prinde mult mai bine.


Horoscop 12 august 2014, Peşti:

Va trebui să vă daţi mai mult interesul pentru a putea duce până la capăt anumite proiecte ce ţin de locul de muncă. Chiar dacă nu sunteţi într-o formă fizică foarte bună, încercaţi să nu vă pierdeţi răbdarea. Veţi avea mai mult de câştigat în felul acesta. Pe plan personal este posibil să aveţi parte de o surpriză.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 11 august 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 11 august 2014


Horoscop 11 august 2014, Berbec:

Nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa stării de sănătate. Chiar dacă vă simţiţi lipsit de energie, acest lucru nu înseamnă că este ceva grav. Asiguraţi-vă că aveţi o alimentaţie corespunzătoare pentru această perioadă a anului şi, de asemenea, încercaţi să consumaţi suficiente lichide. Veţi vedea că în curând veţi fi în cea mai bună formă.


Horoscop 11 august 2014, Taur:

Tentaţiile sunt la tot pasul, iar dvs. vă este foarte greu să vă abţineţi de la anumite lucruri, mai ales când vine vorba să cheltuiţi bani. Încercaţi să vă calculaţi mai bine bugetul şi evitaţi să mai achiziţionaţi tot felul de lucruri de care nu aveţi momentan nevoie. Spre seară veţi primi o invitaţie în oraş din partea unor prieteni, aţi face bine să nu-i refuzaţi.


Horoscop 11 august 2014, Gemeni:

Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în viaţa dvs. Indiferent că este vorba despre viaţa profesională sau despre cea privată, vă gândiţi ce anume să faceţi pentru a ieşi din rutină. Aţi putea încerca să vă consultaţi cu celelalte persoane din familie şi să aflaţi ce părere au în privinţa asta. Este posibil să vă dea câteva sfaturi de care veţi ţine cont pe viitor.


Horoscop 11 august 2014, Rac:

Vă veţi trezi într-o stare foarte bună încă de dimineaţă şi veţi simţi nevoia să faceţi tot felul de lucruri. Se pare că energia de care daţi dovadă vă va ajuta să faceţi faţă cu brio oricărei situaţii. Persoanele din jur vor fi intrigate de felul în care veţi acţiona în anumite situaţii şi vor dori să afle care este secretul pentru care vă simţiţi atât de bine.


Horoscop 11 august 2014, Leu:

Intuiţia vă va ajuta să faceţi faţă chiar şi celor mai dificile situaţii, nu trebuie decât să faceţi doar ceea ce simţiţi şi să nu vă lăsaţi influenţat de persoanele din jur. La locul de muncă va fi necesar să depuneţi mai mult efort pentru a reuşi să finalizaţi acel proiect important. Nu vă faceţi griji, veţi reuşi să faceţi totul aşa cum trebuie.


Horoscop 11 august 2014, Fecioară:

Sunteţi foarte entuziasmat de noul proiect de care urmează să vă ocupaţi şi aveţi foarte multă încredere că lucrurile vor merge foarte bine. Aveţi grijă să nu treceţi cu vederea anumite aspecte importante. Chiar dacă doriţi să faceţi totul la timp, trebuie să găsiţi o modalitate de a vă organiza mult mai bine, mai ales dacă vreţi să faceţi o impresie bună în faţa şefilor.


Horoscop 11 august 2014, Balanţă:

Pe plan profesional vor avea loc câteva schimbări care vor fi în avantajul dvs. Se pare că un coleg de muncă va dori să se retragă dintr-un proiect, iar acest lucru vă va da posibilitatea să-i luaţi locul. Încercaţi să aflaţi exact ce presupune acel proiect înainte de a lua o decizie. Nu vă grăbiţi să presupuneţi anumite lucruri. Sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă din familie v-ar putea fi de folos.


Horoscop 11 august 2014, Scorpion:

Lucraţi din greu la un nou proiect şi vă faceţi griji că anumite lucruri nu vor merge aşa cum vă doriţi. În loc să vă gândiţi doar la problemele ce pot apărea, încercaţi să găsiţi o modalitate de a lucra mai eficient. Eventual aţi putea încerca să atrageţi de partea dvs. câteva persoane, astfel vă va fi mult mai uşor să terminaţi totul la timp.


Horoscop 11 august 2014, Săgetător:

Munciţi din greu la un nou proiect şi din această cauză aveţi tendinţa să-i neglijaţi pe cei din familie. Nu trebuie să vă axaţi doar asupra carierei, încercaţi să găsiţi o modalitate de a vă împărţi mai bine timpul. Spre seară veţi primi câteva veşti din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi este posibil să vă propună o ieşire în oraş, nu o refuzaţi.


Horoscop 11 august 2014, Capricorn:

Va fi necesar să amânaţi o ieşire în oraş pentru a ajuta o persoană apropiată să rezolve o problemă. Nu este vorba de ceva grav, însă va dura ceva mai mult decât aţi anticipat. Până la sfârşitul zilei veţi reuşi să rezolvaţi tot ce trebuie şi veţi putea să vă relaxaţi în compania persoanei dragi.


Horoscop 11 august 2014, Vărsător:

Astăzi veţi avea parte de o zi destul de aglomerată, se pare că va trebui să vă ocupaţi de toate acele lucruri pe care le-aţi lăsat pe ultima sută de metri. Deşi la început va fi destul de extenuant, veţi vedea că pe parcursul zilei veţi reuşi să faceţi chiar mai multe lucruri decât este necesar şi nici nu veţi simţi cât de repede va trece timpul.


Horoscop 11 august 2014, Peşti:

Persoana iubită va avea nevoie să-i acordaţi mai multă atenţie şi chiar să-i daţi un sfat în privinţa unei situaţii. Încercaţi să vă faceţi timp pentru a asculta ce are de zis. Chiar dacă aveţi mai multe lucruri de făcut pe ziua de azi, nu trebuie să-i neglijaţi pe cei dragi. În ceea ce priveşte locul de muncă, aţi putea încerca să vă învoiţi câteva ore.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 10 august 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 10 august 2014


Horoscop 10 august 2014, Berbec:

Duminică le veţi acorda mai multă importanţă tuturor persoanelor din jur, veţi simţi nevoia să faceţi tot felul de lucruri pentru ele şi veţi avea grijă ca totul să iasă aşa cum trebuie. Când vă apucaţi de un anumit lucru, vă place să vă asiguraţi că nimic nu va scapă din vedere, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă sau atunci când vreţi să faceţi o impresie bună.


Horoscop 10 august 2014, Taur:

Totul va depinde de dvs. dacă veţi dori să fiţi într-o dispoziţie bună, se pare că anumite lucruri nu vor merge aşa cum v-aţi dorit, însă nu trebuie să vă deranjeze. Încercaţi să nu vă mai gândiţi la ce poate fi mai rău şi concentraţi-vă asupra acelor activităţi care vă ajută să vă relaxaţi. Spre seară este posibil să vă contacteze un vechi prieten.


Horoscop 10 august 2014, Gemeni:

Vă faceţi foarte multe planuri pentru această vară şi nu ştiţi ce să faceţi mai repede, mai ales când vremea este aşa frumoasă. Aţi putea încerca să vă planificaţi din timp concediul, însă trebuie să ţineţi cont şi de situaţia financiară. Încercaţi să strângeţi bani din timp, astfel veţi putea să vă distraţi în voie la momentul potrivit.


Horoscop 10 august 2014, Rac:

Veţi începe ziua într-o dispoziţie foarte bună, totul merge aşa cum v-aţi dorit şi chiar veţi simţi nevoia să le împărtăşiţi cât mai multe lucruri celor dragi. Profitaţi de fiecare moment al acestei zile şi simţiţi-vă bine. Spre după-amiază este posibil ca o persoană de s#x opus să apeleze la sfaturile dvs., încercaţi să vă faceţi puţin timp pentru a asculta ceea ce are de spus.


Horoscop 10 august 2014, Leu:

Puţin repaus nu v-ar strica, mai ales dacă aţi muncit mult. Încercaţi să vă programaţi tot felul de activităţi care să vă ajute să vă relaxaţi, aţi putea să reveniţi asupra unor vechi hobby-uri sau să încercaţi lucruri noi. Indiferent ce alegeţi să faceţi, veţi avea parte de o zi aşa cum vă doriţi. Spre seară este posibil să vă contacteze un vechi prieten.


Horoscop 10 august 2014, Fecioară:

Egoismul de care veţi da dovadă va întrece orice limite, se pare că vă vor nemulţumi foarte multe lucruri şi nu veţi simţi nevoia să ajutaţi anumite persoane din jur. Veţi încerca să vă retrageţi din toate activităţile şi chiar vă veţi gândi la o modalitate de a vă scuza fără să mai daţi prea multe explicaţii. Spre seară este posibil să primiţi o veste care vă va încânta.


Horoscop 10 august 2014, Balanţă:

Pe parcursul acestei zile veţi simţi nevoia să le acordaţi mai multă atenţie celor dragi şi chiar veţi încerca să organizaţi tot felul de activităţi pentru a petrece mai mult timp împreună. Deşi va fi necesar să vă achitaţi de câteva datorii mai vechi, banii nu vor fi o problemă pentru dvs. Aţi putea chiar să vă planificaţi şi o ieşire în afara oraşului, vă va ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 10 august 2014, Scorpion:

Aveţi foarte multe pretenţii de la anumite persoane din jur, iar pe parcursul acestei zile veţi simţi nevoia să daţi tot felul de directive şi să cereţi anumite lucruri. Aveţi grijă ca acest lucru să nu se întoarcă împotriva dvs., este posibil ca anumite persoane să fie nemulţumite de modul în care vă comportaţi şi riscaţi să le pierdeţi încrederea.


Horoscop 10 august 2014, Săgetător:

Nu trebuie să căutaţi vinovaţi dacă anumite lucruri nu merg aşa cum v-aţi fi dorit, în loc să pierdeţi timpul făcând asta, încercaţi să găsiţi soluţii la problemele pe care le aveţi. Discutaţi cu acele persoane care vă pot ajuta să ieşiţi din impas şi veţi vedea că totul va fi mult mai bine. Trebuie să aveţi mai multă încredere în forţele dvs. şi să daţi dovadă de mai multă răbdare.


Horoscop 10 august 2014, Capricorn:

Evenimentele acestei zile vă vor pune în legătură cu foarte multe persoane importante. Ar fi cazul să profitaţi de fiecare ocazie pe care o veţi avea pentru a vă face remarcat. Veţi avea mari şanse să puneţi bazele unei noi afaceri sau să faceţi anumite investiţii pe termen lung. În ceea ce priveşte familia, este posibil să vi se ceară să vă ocupaţi de anumite obligaţii mai vechi.


Horoscop 10 august 2014, Vărsător:

Pe parcursul acestei zile vă veţi gândi la câteva probleme mai vechi şi singura dvs. preocupare va fi aceea de a le găsi soluţii. Încercaţi totuşi să nu vă gândiţi doar asupra lor, altfel nu veţi putea să vă simţiţi bine şi să fiţi în largul dvs. O persoană apropiată vă va oferi câteva sfaturi, încercaţi să ţineţi cont de ele. Spre seară veţi primi o veste bună.


Horoscop 10 august 2014, Peşti:

Evenimentele acestei zile vă vor pune în legătură cu persoane care lucrează în acele domenii care vă interesează în mod special, aţi putea profita de ocazie pentru a obţine informaţiile care vă interesează. Totodată, o persoană de s#x opus va insista să faceţi o ieşire în oraş, dacă nu aveţi alte planuri, încercaţi să nu-i refuzaţi invitaţia.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 9 august 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 9 august 2014


Horoscop 9 august 2014, Berbec:

Nu trebuie să amestecaţi viaţa profesională cu viaţa personală, altfel veţi risca să aveţi tot felul de probleme. Chiar dacă anumite persoane din jur vor insista să divulgaţi anumite informaţii, asta nu înseamnă că trebuie să le faceţi pe plac. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie în oraş, dacă nu aveţi altceva de făcut, nu refuzaţi.


Horoscop 9 august 2014, Taur:

Romantismul vă caracterizează, iar astăzi veţi avea foarte multe şanse să intraţi în atenţia acelei persoane care vă place în mod special. Totuşi, veţi avea tendinţa să faceţi foarte multe greşeli la muncă din cauza entuziasmului prea mare. Încercaţi să vă concentraţi mai mult la ceea ce aveţi de făcut, veţi avea timp suficient la sfârşitul programului să impresionaţi pe cine vreţi.


Horoscop 9 august 2014, Gemeni:

Vă încăpăţânaţi să faceţi anumite lucruri fără ajutorul altor persoane din jur, însă nu veţi reuşi să faceţi altceva decât să vă extenuaţi. Dacă cineva vă va oferi un sfat sau o mână de ajutor, nu refuzaţi. Veţi vedea că veţi primi aceleaşi merite. Spre seară este posibil să primiţi câteva veşti care vă vor încânta, posibil să fie vorba despre o plecare în afara oraşului.


Horoscop 9 august 2014, Rac:

Câteva preocupări legate de locul de muncă vă vor împiedica să vă simţiţi bine pe parcursul acestei zile. Se pare că va fi necesar să finalizaţi un proiect, iar timpul de care dispuneţi nu vi se pare suficient. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să apelaţi la ajutorul colegilor de muncă, în mod sigur nu vă vor refuza.


Horoscop 9 august 2014, Leu:

Problemele legate de muncă sau bani vor înceta să apară pe parcursul acestei zile. Veţi avea parte de foarte multe momente de linişte şi veţi putea reflecta asupra altor lucruri. O persoană din familie va dori să vă comunice ceva, dacă nu aveţi un program încărcat, încercaţi să-i acordaţi atenţia de care are nevoie.


Horoscop 9 august 2014, Fecioară:

Aşteptaţi cu nerăbdare un răspuns din partea unei persoane, iar din această cauză vă va fi foarte greu să vă concentraţi asupra altor lucruri. Este posibil ca din cauza unor evenimente ce se vor întâmpla pe parcursul acestei zile să nu primiţi răspunsul dorit. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să vă implicaţi în câteva activităţi care vă vor ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 9 august 2014, Balanţă:

Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate dacă depuneţi suficient efort, mai ales că veţi avea susţinere şi din partea persoanelor apropiate. Trebuie să acţionaţi cu foarte multă încredere în dvs. şi să nu vă grăbiţi să faceţi anumite lucruri. Veţi vedea că toate se vor rezolva la timpul lor. O persoană de s#x opus va insista să luaţi cina în oraş.


Horoscop 9 august 2014, Scorpion:

Vă este dor de o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi veţi dori să luaţi legătura cu ea şi poate chiar să o convingeţi să faceţi o ieşire în oraş. Chiar dacă vă gândiţi excesiv la acele lucruri care sunt importante pentru dvs., asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi munca, încercaţi să vă concentraţi şi asupra proiectelor la care lucraţi.


Horoscop 9 august 2014, Săgetător:

Astăzi nu trebuie să vă faceţi griji pentru nimic! Deşi la primele ore ale dimineţii veţi avea câteva preocupări legate de bani, pe parcursul zilei vă veţi simţi mult mai bine şi veţi dori să luaţi legătura cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Aţi putea să-i propuneţi să faceţi o ieşire în oraş.


Horoscop 9 august 2014, Capricorn:

Vă faceţi foarte multe griji din cauza unui document în posesia căruia nu aţi reuşit să intraţi şi este foarte important pentru dvs. să rezolvaţi această problemă cât mai repede. În loc să staţi şi să vă gândiţi ce greşeli aţi făcut, încercaţi să luaţi legătura cu acele persoane care vă pot ajuta, veţi vedea că totul se va rezolva mult mai repede.


Horoscop 9 august 2014, Vărsător:

Tot ce trebuie să faceţi pe ziua de azi este să vă simţiţi bine şi să nu vă faceţi griji în privinţa niciunui lucru. Chiar dacă nu vă merge totul aşa cum vă doriţi în momentul de faţă, veţi vedea că timpul le va rezolva pe toate. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă.


Horoscop 9 august 2014, Peşti:

Astăzi veţi avea mult de muncă şi va fi necesar să vă organizaţi foarte bine timpul, însă asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi. Trebuie să vă acordaţi şi câteva ore pentru a vă relaxa. Profitaţi de acele momente libere din timpul zilei şi luaţi legătura cu un prieten, eventual propuneţi-i o ieşire în oraş după terminarea programului de muncă.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 8 august 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 8 august 2014


Horoscop 8 august 2014, Berbec:

Renunţaţi la orgoliu şi acceptaţi şi ajutorul sau sfaturile celor din jur. Chiar dacă vă place să realizaţi anumite lucruri pe cont propriu, asta nu înseamnă că trebuie să vă extenuaţi. Spre după-amiază este posibil ca o persoană din familie să vă propună câteva activităţi, încercaţi să nu o refuzaţi.


Horoscop 8 august 2014, Taur:

Nu trebuie să vă faceţi griji din cauza anumitor lucruri, mai ales la locul de muncă. Chiar dacă nu va merge totul aşa cum vă doriţi, nu veţi avea niciun motiv de îngrijorare. Un coleg de muncă se va oferi să vă ajute la acel proiect la care lucraţi de ceva timp, veţi vedea că în acest fel totul va fi mult mai uşor şi veţi avea mai mult timp la dispoziţie pentru a face şi alte lucruri.


Horoscop 8 august 2014, Gemeni:

Nu lăsaţi micile capricii pe care le aveţi să le facă pe anumite persoane din jur să îşi schimbe părerea despre dvs. Cu toate că este posibil să aveţi parte de câteva momente nu tocmai plăcute, asta nu înseamnă că trebuie să vă stricaţi toată ziua. Spre seară încercaţi să planificaţi o ieşire în oraş, veţi vedea că vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop 8 august 2014, Rac:

Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi câteva lucruri noi, să vă implicaţi în activităţi diferite sau să începeţi să abordaţi altfel anumite probleme legate de locul de muncă. Totuşi, va fi necesar să încercaţi să le acordaţi atenţie şi celor apropiaţi. Trebuie să faceţi în aşa fel încât să vă organizaţi foarte bine timpul.


Horoscop 8 august 2014, Leu:

Câteva probleme de ordin financiar vă vor împiedica să vă simţiţi bine în primele ore ale acestei zile. Nu vă faceţi griji, veţi reuşi să găsiţi câteva soluţii care să vă ajute să vă mai liniştiţi. Spre după-amiază veţi primi foarte multe veşti şi va fi necesar să încercaţi să luaţi legătura cu acele persoane care lucrează în acelaşi domeniu ca şi dvs.


Horoscop 8 august 2014, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă veţi face multe planuri. Veţi fi într-o formă fizică excelentă şi foarte multe persoane vă vor invidia. Aşadar, profitaţi la maximum de fiecare moment al zilei. Spre după-amiază este posibil ca o persoană de s#x opus să vă propună să luaţi masa în oraş, încercaţi să nu refuzaţi această invitaţie.


Horoscop 8 august 2014, Balanţă:

Deşi ar trebui să vă apropiaţi de anumite persoane şi să le acordaţi mai multă atenţie, acest lucru nu îl veţi face prea curând. Se pare că pe parcursul acestei zile veţi simţi nevoia să petreceţi mai mult timp departe de compania celor din jur şi vă veţi gândi la tot felul de activităţi care să vă ajute să vă relaxaţi.


Horoscop 8 august 2014, Scorpion:

Nu trebuie să vă alarmaţi dacă nu veţi avea suficient timp să faceţi tot ceea ce v-aţi propus pe ziua de azi. Anumite lucruri se vor rezolva de la sine. Câteva persoane din anturaj vor insista să luaţi parte la un eveniment, încercaţi să nu le refuzaţi, în mod sigur vă veţi simţi bine în compania lor şi veţi uita de probleme.


Horoscop 8 august 2014, Săgetător:

Încă de dimineaţă va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri şi vă veţi face griji că nu veţi avea suficient timp la dispoziţie. În plus, va fi necesar să luaţi legătura şi cu anumite persoane pentru a pune la punct mai multe detalii legate de un eveniment ce se apropie. Nu vă alarmaţi, veţi reuşi să vă încadraţi în timp.


Horoscop 8 august 2014, Capricorn:

Nu vă lăsaţi influenţat de ceea ce vor spune sau vor face anumite persoane din jur, nu trebuie să daţi atenţie tuturor detaliilor, mai ales dacă aveţi lucruri importante de făcut. Concentraţi-vă asupra problemelor pe care le aveţi, veţi avea timp suficient şi pentru alte activităţi după ce terminaţi programul de muncă.


Horoscop 8 august 2014, Vărsător:

Vă faceţi foarte multe planuri şi nu ştiţi cu ce să începeţi mai repede. Vreţi să luaţi legătura cu foarte multe persoane şi să le comunicaţi diferite lucruri, să stabiliţi întâlniri sau să planificaţi ieşiri în oraş, însă toate aceste lucruri pot deveni obositoare. Luaţi o pauză, relaxaţi-vă şi încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri.


Horoscop 8 august 2014, Peşti:

Profitaţi la maximum de fiecare moment al acestei zile, nu ezitaţi să acceptaţi noi provocări sau să vă implicaţi în acele activităţi care vă fac plăcere. Veţi avea foarte multe momente în care vă veţi simţi foarte bine şi veţi avea numeroase motive să zâmbiţi sau să comunicaţi cu cât mai multe persoane din jur. Va fi o zi formidabilă pentru dvs.