Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 aprilie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 1 aprilie 2014


Berbec:

Marţi, 1 aprilie 2014, începeţi ziua cu multă energie şi mai optimist ca niciodată. Ştiţi că urmează o perioadă frumoasă pentru dumneavoastră din punct de vedere profesional, aşa că vă înarmaţi cu răbdare şi tenacitate. Viaţa sentimentală are nevoie de atenţie maximă. Astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă sprijină în schimbările pe care vreţi să le faceţi. În cazul în care sunteţi singur, acesta este momentul să faceţi o cucerire.


Taur:

Aveţi parte de o zi agitată, destul de dificilă, cu schimbări neaşteptate în ceea ce priveşte ideile dumneavoastră de afaceri. Nu vă aşteptaţi ca lucrurile să fie simple deoarece totul se întâmplă foarte rapid şi de aceea trebuie să fiţi mai vigilent ca niciodată. O discuţie importantă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să vă găsiţi liniştea şi pacea interioară.


Gemeni:

Astăzi, 1 aprilie 2014, începeţi ziua cu mult optimism şi vreţi să vă puneţi cât mai repede planurile în aplicare. Aveţi vise măreţe şi sunteţi convins că viaţa dumneavoastră se va schimba radical datorită acestor modificări. Din păcate, aceasta nu este cea mai bună zi pentru a face asemenea alegeri, ci pentru a medita şi a analiza situaţia în care sunteţi. În cazul în care aveţi planificate evenimente şi şedinţe importante, ar fi bine să vă ocupaţi de ele înainte de prânz.


Rac:

Ziua dumneavoastră decurge normal, fără schimbări majore pe plan profesional sau sentimental. O persoană apropiată dumneavoastră are nevoie de ajutor şi de aceea vă va cere sfatul pentru a rezolva problema. Stilul diplomat, calm şi temperat vă va ajuta să analizaţi toate oportunităţile, să puneţi în balanţă elementele pro şi contra şi să vă asiguraţi că găsiţi cea mai bună soluţie.


Leu:

Marţi, 1 aprilie 2014, dimineaţa începe cu o şedinţă neaşteptată şi destul de importantă la locul de muncă. Este indicat să vă asiguraţi că profitaţi de această situaţie pentru a demonstra superiorilor că sunteţi persoana potrivită pentru noile proiecte. Pe plan sentimental se anunţă numeroase schimbări. Viaţa amoroasă a fost lăsată pe plan secund în ultima perioadă.


Fecioară:

Vă bucuraţi de schimbări în bine pe plan profesional însă, din păcate, pe lângă toate beneficiile aduse, toate aceste modificări au şi numeroase dezavantaje. Din păcate pentru dumneavoastră, veţi avea o zi încărcată şi stresantă, cu numeroase şedinţe, discuţii aprinse şi conflicte minore. În cazul în care v-aţi făcut planuri pentru seară, ar fi bine să le anulaţi, rămâneţi câteva ore peste program.


Balanţă:

Astăzi, 1 aprilie 2014, este o zi perfectă pentru a interacţiona cu cei din jurul dumneavoastră. Încercaţi să fiţi mai optimist şi mai încrezător în forţele proprii. Este important să învăţaţi să lăsaţi de la dumneavoastră şi să cereţi ajutorul atunci când simţiţi că sunteţi în impas şi nu vă puteţi descurca în rezolvarea unei probleme. Discuţiile cu familia sau prietenii apropiaţi vă pot fi de mare ajutor în dezvoltarea psihologică.


Scorpion:

Vă simţiţi mai bine ca niciodată şi sunteţi dispus să vă duceţi la îndeplinire visele şi planurile de viitor. Din păcate, v-aţi ales cea mai nepotrivită zi pentru a vă schimba viaţa. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să decidă. Partenerul de cuplu vă va fi alături şi vă va încuraja. După o zi stresantă, seara vă găseşte în compania prietenilor apropiaţi.


Săgetător:

Aveţi parte de o zi dificilă, cu modificări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională. Un conflict cu partenerul de muncă vă poate schimba buna dispoziţie. Pentru a rezolva această problemă, încercaţi să fiţi diplomat, să vă păstraţi calmul şi să nu exageraţi cu dramatismul. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc terenul pentru o nouă cucerire.


Capricorn:

Aveţi parte de o zi plină de surprize pe toate planurile. Primiţi un proiect important, ce vine la pachet cu un bonus pe măsură. Din păcate, vă pierdeţi în amănunte şi ajungeţi să cereţi ajutorul colegului de muncă. Viaţa sentimentală este pe drumul cel bun, o discuţie importantă cu partenerul de cuplu poate rezolva toată tensiunea din ultima perioadă.


Vărsător:

Un bonus neaşteptat va schimba complet ziua. Spre fericirea dumneavoastră, acesta rezolvă toate problemele financiare cu care v-aţi confruntat în ultima perioadă. Din cauza programului încărcat, ajungeţi să aveţi o discuţie neaşteptată cu persoanele la care ţineţi. Este momentul să găsiţi acel echilibru dintre viaţa socială şi carieră.


Peşti:

Aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase tulburări şi obstacole interioare, care vă ţin legat şi nu vă oferă posibilitatea de a trece peste probleme. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, prietenii apropiaţi vă pot fi aproape şi vă pot susţine necondiţionat. Trebuie să vă întăriţi încrederea în dumneavoastră şi să luptaţi pentru a merge mai departe. Soarele va răsări şi pe strada dumneavoastră.

 

Horoscop Urania lunar: aprilie 2014

 
Horoscop Urania aprilie 2014


Horoscop aprilie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2014
Începând cu prima decadă a lunii, intuiţi perfect gândurile celor din jur şi ştiţi să-i atingeţi la coarda sensibilă. Atrageţi persoane care au nevoie să fie salvate, dar nu este exclus să fiţi ţinta acelora care pot profita de pe urma bunăvoinţei dumneavoastră. Se recomandă să faceţi muncă de voluntariat sau să vă implicaţi în lucrări de mecenat, activităţi care vă aduc aproape de oameni speciali.

Odată cu intrarea lui Mercur în Berbec, vă aşteaptă o perioadă de aproape două săptămâni care presupune viteză de reacţie. Puteţi avea tendinţa să reacţionaţi agresiv şi să cedaţi impulsivităţii, atitudini care vă pot discredita în ochii superiorilor. Nu este exclus să renunţaţi din senin la actualul proiect, parteneriat sau serviciu şi să faceţi ceva nou. Totuşi, încercaţi să fiţi consecvent!

În ultimele zece zile ale lunii, vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă practică şi realistă. Concentraţi-vă pe comisioanele zilnice şi drumurile scurte în interes de serviciu, deoarece pot reprezenta o sursă constantă de venit. Chiar dacă ţineţi de bani, ar fi bine să faceţi un bilanţ al finanţelor înainte de sfârşitul lui aprilie. Nu rataţi însă unele oportunităţi unice de câştig care cer să acţionaţi repede!


Horoscop aprilie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2014
Simţiţi mai puternic ca niciodată nevoia de a aparţine unui grup în care să vă simţiţi acceptat şi susţinut să evoluaţi. Tocmai din acest motiv, este posibil să vă afiliaţi unui anturaj care nu va face altceva decât să profite de pe urma bunătăţii dumneavoastră. În plus, nu vă setaţi obiective greu de atins!

La mijlocul acestei luni sunteţi asemeni unui vulcan care mocneşte, gata mereu să erupă. Vă puteţi asuma riscuri mai uşor decât de obicei, îndeosebi de ordin financiar, iniţiative care nu sunt tocmai favorizate în următoarele şaisprezece zile. Vreţi să vă eliberaţi de frustrări şi angoase, dar e posibil să nu alegeţi cea mai bună cale. Căutaţi o metodă care nu vă va face să regretaţi pe viitor!

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, cea de-a treia decadă a lunii vă provoacă, pe dumneavoastră şi pe partener, să adoptaţi o atitudine flexibilă în cuplu şi să învăţaţi ce înseamnă compromisul. În prima fază, e probabil să nu vă găsiţi cuvintele sau să nu realizaţi că problemele de cuplu semnalate de partener chiar există şi persistă de ceva timp. În cazul în care sunteţi singur, daţi dovadă de iniţiativă!


Horoscop aprilie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2014
Pentru a profita la maximum de tranzitul lui Venus în Peşti, este important să credeţi în viziunea şi talentele dumneavoastră, asumându-vă realizările. Deşi aveţi unele planuri de carieră neobişnuite, este vital să aveţi încredere în ele, chiar dacă ceilalţi nu vă vor susţine la început. Dacă vă simţiţi în derivă pe plan profesional, faceţi-vă ordine în gânduri şi decideţi-vă ce profesie v-ar aduce satisfacţie personală.

Odată cu ingresul lui Mercur în Berbec, ajungeţi, pe nesimţite, liderul sau apărătorul grupului dumneavoastră de prieteni. Vă faceţi uşor amici, dar aceste relaţii se consumă rapid şi intens, la fel ca aspiraţiile dumneavoastră care se schimbă constant. Nu este exclus să nu puteţi face în totalitate diferenţa între prietenie şi flirt. Nu se recomandă să investiţi în planuri de viitor fără garanţii sau insuficient planificate!

La sfârşitul acestei luni, mai exact în ultima decadă, activităţile care, în mod normal, ar fi constituit o rutină vă par acum o corvoadă. Vă intraţi greu în ritm şi puteţi comite erori din neatenţie sau pentru că nu aveţi încredere în cunoştinţele dumneavoastră. Puteţi depăşi aceste impedimente dacă vă structuraţi temeinic programul zilnic. Protejaţi-vă împotriva afecţiunilor gâtului!


Horoscop aprilie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2014
În prima decadă a lunii, deveniţi mai conştient de latura dumneavoastră spirituală şi începeţi să fiţi mai receptiv la mesajele Universului. Chiar şi aşa, Dumnezeu vă dă, dar nu vă bagă-n traistă, deci nu uitaţi că dispuneţi de liber arbitru şi nu vă bazaţi exclusiv pe intervenţia divină. Nu vă lăsaţi impresionat de culte şi maeştri spirituali înainte de a trece prin filtrul raţiunii ideile pe care le promovează.

În decada de mijloc a lui aprilie puteţi fi tentat să vă depăşiţi atribuţiile la serviciu, dar fără să vă atrageţi admiraţia superiorilor sau respectul colegilor de muncă. Aşadar, nu adoptaţi o atitudine superioară în relaţie cu ceilalţi. Nu grăbiţi stabilirea unor colaborări noi şi daţi dovadă de diplomaţie în raport cu clienţii şi asociaţii. Aşteptaţi-vă la un comportament autoritar din partea şefilor!

Către sfârşitul lunii, vă încearcă sentimentul că nu sunteţi iubit sau vă simţiţi neglijat. Râvniţi după o conexiune profundă cu prietenii şi partenerul, dar aveţi impresia că-i leagă de dumneavoastră doar obişnuinţa şi comoditatea. Înainte de a face ceva, gândiţi-vă dacă vă folosiţi întregul potenţial pe plan social şi apoi găsiţi-vă curajul de a spune ceea ce simţiţi. Veţi atrage schimbarea de care aveţi nevoie!


Horoscop aprilie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2014
Visele, premoniţiile şi senzaţiile de deja-vu pot fi extrem de intense luna aceasta, dar mai ales în primele zece zile. Nu se recomandă să le permiteţi asociaţilor sau partenerului să se folosească de bugetul comun în scop personal. În plus, ţineţi o evidenţă clară a cheltuielilor şi câştigurilor. Când vine vorba de moşteniri, pot apărea clauze ascunse în documente care vă pot crea deservicii!

În a doua decadă a lunii, filozofia dumneavoastră de viaţă sau modul în care vedeţi lucrurile se poate schimba brusc, transformare care vă bulversează viaţa de zi cu zi. Poate că renunţaţi la un program de studii pe care l-aţi fi putut finaliza curând sau refuzaţi să mai plecaţi într-o călătorie deja planificată şi achitată. Dacă nu învăţaţi să vă adaptaţi, munca dumneavoastră, dar şi relaţia cu colegii pot avea de suferit!

Ultimele zece zile ale lui aprilie vă pot găsi uşor descurajat pe plan profesional, probabil pentru că vă este greu să vă (re)integraţi în colectiv sau nu faceţi faţă programului zilnic. Aveţi scopuri clare în ceea ce priveşte cariera şi e nevoie să luptaţi să depăşiţi acest blocaj emoţional. Dacă cei ai casei nu vă susţin îndeajuns, redescoperiţi-vă ambiţia şi motivaţia de a vă remarca şi de a vă împlini visurile!


Horoscop aprilie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2014
Începând cu prima decadă a lunii, învăţaţi să vă disciplinaţi pe plan relaţional. Vă cad cu tronc persoane aflate în derivă ori la ananghie, care nu vă împărtăşesc sentimentele sau care aparţin deja altcuiva. Încercaţi să-i vedeţi pe cei din jur aşa cum sunt în realitate şi nu cum vă doriţi dumneavoastră să fie. În plus, nu legaţi parteneriate cu oameni care par determinaţi, dar se dovedesc ezitanţi!

Veţi experimenta trăiri deosebit de puternice în decada de mijloc a lui aprilie. Vă simţiţi inspirat să experimentaţi senzaţii noi şi să faceţi lucruri nemaivăzute. Aveţi mare grijă însă pentru că această înflăcărare poate mistui fără milă relaţia de cuplu, mai ales dacă-l acuzaţi pe nedrept pe partenerul de viaţă de infidelitate. Nu sunt favorizate speculaţiile financiare şi nici aventurile de o noapte!

Dacă doriţi să vă însuşiţi mai repede anumite cunoştinţe pentru un examen sau concurs profesional, apelaţi la demonstraţii, exemple practice şi analizarea unor studii de caz. Probabil veţi asimila mai greu informaţia sau simţiţi că o puteţi reda mai bine în scris decât oral. Inspectaţi-vă tehnic maşina înainte de a porni la drumuri lungi şi nu vă deplasaţi decât dacă e absolut necesar.


Horoscop aprilie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2014
Sunteţi susceptibil la infecţii şi virusuri, începând cu a cincea zi a lunii. Puteţi descoperi că sunteţi alergic la unele alimente sau chiar la compuşii unui medicament. Dacă nu sunteţi atent, vă puteţi pricopsi cu o toxiinfecţie alimentară sau cu o afecţiune greu de depistat. Deşi vă adaptaţi mai greu treburilor de rutină, vă găsiţi plăcerea în a vă ajuta necondiţionat colegii de muncă.

În a doua decadă a lui aprilie, partenerul îşi poate cere dreptul la mai multă libertate personală. Pot izbucni conflicte din pricina acestei dorinţe, în special dacă credeţi sau aflaţi că altele sunt motivele pentru care-şi doreşte independenţa. Nu este exclus să vă despărţiţi temporar. Oricum, ceva se schimbă în interiorul cuplului, dar depinde doar de voi dacă e o transformare pozitivă.

În ultimele zile ale lunii, vă pot nemulţumi câştigurile recente sau faptul că nu aţi obţinut beneficii materiale însemnate de pe urma prestării unor servicii solicitante. Gândiţi-vă dacă nu cumva aţi avut parte de mai multe împliniri decât realizaţi dumneavoastră acum. Puteţi întâmpina unele probleme legislative sau administrative legate de economiile din bancă sau de o moştenire.


Horoscop aprilie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2014
Luna aceasta puteţi descoperi noi talente artistice, de care nu eraţi neapărat conştient. Vă găsiţi plăcerea în a asculta muzică sau a cânta ori în a merge la teatru sau la film. Puteţi cunoaşte oameni interesanţi dacă frecventaţi cursuri de muzică, pictură sau actorie. Nu prea ştiţi ce vă doriţi de la relaţia de cuplu, vă cade cu tronc ceva sau cineva greu de obţinut, deci pot apărea dezamăgiri.

În decada de mijloc a lui aprilie, nu vă implicaţi în activităţi riscante şi feriţi-vă de accidentele de muncă sau casnice care v-ar putea cauza lovituri sau tăieturi în zona capului. Mai mult, trataţi orice semn de febră sau afecţiune inflamatorie. Puteţi reuşi să obţineţi un împrumut pentru achiziţionarea unui echipament de muncă performant. Chiar şi aşa, munciţi cu seriozitate maximă!

În ultimele zece zile ale lunii, vă lipseşte încrederea de sine pentru a atrage atenţia persoanelor de care aveţi nevoie în viaţa dumneavoastră, mai ales dacă aţi ieşit de curând dintr-o relaţie. Un prieten poate ajunge să vă dea târcoale, dar este important să nu grăbiţi lucrurile şi să analizaţi dacă-l placeţi într-adevăr sau îl consideraţi un premiu de consolare. Întrebaţi-vă ce vă doriţi de la o relaţie durabilă!


Horoscop aprilie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2014
Acasă este locul în care vă simţiţi iubit sau unde se află cei dragi inimii dumneavoastră. Casa părintească sau propriul cămin funcţionează, odată cu debutul lunii, ca locul în care vă reîncărcaţi bateriile. Îi idealizaţi pe cei dragi şi pe prieteni, dar şi viaţa de familie. Nu treceţi cu vederea însă problemele de acasă!

Tot în prima parte a lunii, se pot ivi răsturnări de situaţie pe plan sentimental sau schimbări neaşteptate în relaţia cu copiii. Brusc, deveniţi interesat de un domeniu care nu v-a plăcut în mod special până acum sau vă descoperiţi o pasiune în care sunteţi determinat să investiţi oricât de mult. Totuşi, socotiţi atent dacă este cea mai bună alegere să vă dedicaţi întru-totul acestor pasiuni.

În ultima parte a lui aprilie, se îmbunătăţeşte relaţia cu colegii de muncă, colaboraţi productiv şi urmaţi o viziune comună. Deşi premisele sunt favorabile, persistă senzaţia că nu toţi cei cu care lucraţi sunt serioşi sau că unii dintre ei vă pun beţe-n roate. Munciţi constant şi fără reproş, astfel încât să nu se poată profita de pe urma unei greşeli, oricât de mici, pe care a-ţi comis-o!


Horoscop aprilie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2014
S-ar putea să vă prindeţi urechile dacă vă propuneţi să vă ocupaţi exclusiv de chestiuni tehnice, muncă de birou sau treburi birocratice în aprilie, dar îndeosebi în prima parte a lunii. Nu reuşiţi să vă conectaţi la sarcinile de serviciu cu care rezonaţi greu. În schimb, vizualizaţi activităţile cu uşurinţă. Involuntar, vă puteţi face greşit înţeles, deci oferiţi explicaţii suplimentare dacă e cazul.

Intrarea lui Mercur în Berbec poate duce la o ruptură între dumneavoastră şi părinţi sau alte rude apropiate. Pur şi simplu nu mai puteţi urma direcţiile de viaţă trasate de către ceilalţi. Nu este exclus ca, dintr-un motiv sau altul, să trebuiască să vă impuneţi autoritatea în familie pentru că nimeni altcineva nu dă dovadă de iniţiativă. Ar fi bine totuşi ca acest proces de desprindere să fie progresiv, nu brusc!

La sfârşitul lui aprilie, vă încolţeşte în minte ideea că persoanele din anturajul dumneavoastră nu posedă calitatea umană pe care le-aţi atribuit-o. Aveţi conştiinţa împăcată că aţi fost corect şi că aţi dat tot ceea ce aveaţi mai bun pentru a lega relaţii de prietenie sincere şi durabile. A venit momentul să vă întrebaţi dacă aceste legături vă fac fericit sau dacă sunt reciproce. Dacă nu, mergeţi mai departe!


Horoscop aprilie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2014
Cel puţin luna aceasta, banii sunt maculatură pentru dumneavoastră. Din prea multă generozitate sau indiferenţă la chestiunile materiale, s-ar putea să cheltuiţi cam mult, dar sprijinul financiar apare la ţanc. N-ar strica să apelaţi la ajutorul unui contabil. Gândiţi-vă dacă dispreţul faţă de bani nu se datorează cumva faptului că nu sunteţi pe deplin conştient de valoarea personală.

În prima decadă a lunii, s-ar putea să vă cam ia gura pe dinainte, deşi dumneavoastră credeţi că vă exprimaţi liber şi ceilalţi ar trebui să aprecieze acest lucru. Vă adresaţi uşor chestiunilor tabu, greu de digerat de ceilalţi, punându-i adesea în poziţii incomode. Este indicat să fiţi mai rezervat şi să gândiţi de două ori înainte de a spune ceva. De multe ori, nu mai puteţi repara o situaţie stânjenitoare!

Ultimele zile ale lunii scot în evidenţă lipsa de implicare sau chiar consecinţele concentrării exclusive a forţelor dumneavoastră pe plan profesional sau familial. Poate aţi acordat mai multă atenţie apropiaţilor şi nu mai sunteţi la fel de bine conectat la realităţile de la locul de muncă. În orice caz, trebuie să vă găsiţi un echilibru, altfel puteţi avea parte de pagube însemnate în ambele direcţii.


Horoscop aprilie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2014
În aprilie se accentuează calităţile voastre empatice, vizionare, magnetizând pe toţi cei din jur cu prezenţa dumneavoastră eterică. Împrumutaţi câte ceva din comportamentul celorlalţi şi din vibraţiile lor, motiv pentru care fiecare cunoaşte câte un aspect diferit al personalităţii dumneavoastră. Chiar dacă aveţi această tendinţă, încercaţi să nu sprijiniţi acest lucru. Fiţi autentic şi natural în relaţie cu persoanele din jur.

Vă aşteaptă câştiguri neaşteptate, dar şi întreprinderi financiare mai puţin reuşite până în data de 23 a lunii. Poate veţi lega parteneriate fără să vă fi propus să vă implicaţi în colaborări sau chiar să renunţaţi foarte uşor la un asociat cu care cooperaţi foarte bine până de curând. Într-adevăr, sunteţi mai conştient de valoarea şi atu-urile dumneavoastră, dar întreţineţi anumite conexiuni care vă pot ajuta pe viitor.

Ultimele zile ale lui aprilie vă îndeamnă să realizaţi dacă programul academic pe care-l urmaţi acum este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Poate nu se mai potriveşte cu ceea ce vreţi să faceţi pe viitor ori presupune un stil de învăţare cu care nu sunteţi obişnuit. Începeţi să vedeţi lucrurile în alb şi negru, dar nu v-ar strica să fiţi mai flexibil când situaţia o cere. Adaptaţi-vă circumstanţelor ivite!

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 31 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - 31 martie 2014


Berbec:

Luni, 31 martie 2014, este o zi pe care trebuie să o dedicaţi familiei şi partenerului de cuplu. Astrele nu sunt de partea dumneavoastră în ceea ce priveşte cariera. În cazul în care aveţi planuri deja stabilite şi nu aveţi cum să le amânaţi, cel mai indicat ar fi să vă ocupaţi de acestea în prima parte a următoarei zile. Cea mai bună soluţie pentru a trece cu brio de aceste probleme este odihna.


Taur:

Dimineaţa vă găseşte optimist şi încrezător în forţele proprii. Însă totul se va schimba în jurul prânzului, când vă veţi da seama că sunteţi ghidat de alte persoane. Acesta nu este un lucru rău, ci din contră. Nu sunteţi obişnuit cu această formă de muncă în echipă, însă veţi avea foarte multe de învăţat. Aveţi răbdare fiindcă astrele sunt în favoarea dumneavoastră.


Gemeni:

Astăzi, 31 martie 2014, puteţi simţi nevoia să vă arătaţi forţa, sunteţi tentat să apelaţi la un mod de confruntare directă, să vă umiliţi adversarii de afaceri. În ciuda violenţei, banii nu vin, dat fiind faptul că dau rezultate mai degrabă diplomaţia şi strategiile financiare atent gândite. În viaţa privată însă puteţi fi un partener comod, care ştie să rezolve lucrurile într-un fel elegant şi plăcut. Veştile bune fac referire şi la starea de sănătate.


Rac:

Probabil că azi vă treziţi în zbuciumatul iureş al vieţii sociale. Este de aşteptat să ieşiţi în lume, să daţi curs unor invitaţii la petreceri, evenimente mondene sau sociale. Aşijderea, puteţi căuta agitaţia şi tovărăşia semenilor, a prietenilor, deşi interacţiunea cu ei ar presupune şi o înfruntare neproductivă de orgolii personale. Aveţi de partea dumneavoastră, totuşi, agerimea şi limpezimea mentală, soluţii optime pentru orice incident.


Leu:

Luni, 31 martie 2014, în ciuda succesului profesional de astăzi, va fi dificil să vă simţiţi în siguranţă. O discuţie cu colegii de muncă vă poate readuce liniştea de care aveţi nevoie. Viaţa sentimentală are nevoie de un mic impuls, astrele sunt de partea dumneavoastră, însă Leii trebuie să facă primul pas. În cazul în care vă place de cineva, este momentul să acţionaţi.


Fecioară:

Dimineaţa vă găseşte în compania familiei, iar spre prânz aveţi numeroase planuri cu partenerul de cuplu şi prietenii. O discuţie neaşteptată cu o persoană din cercul de prieteni vă poate schimba buna dispoziţie. Trebuie să ştiţi că nu toată lumea vă vrea binele. Pentru a scăpa de această problemă, încărcaţi-vă cu mult calm şi răbdare.


Balanţă:

Astăzi, 31 martie 2014, este de aşteptat să vă găsiţi cu greu un spaţiu familiar şi comod, în care să nu fiţi nevoit să răspundeţi unor aşteptări sociale, unor cerinţe exterioare. În plus, este posibil să faceţi o alegere bună de ordin amoros, să distingeţi cu destulă claritate ce-i important şi ce nu într-o chestiune sentimentală. Aveţi destulă energie fizică şi forţă pentru a vă implica în iniţiative curajoase de pionierat, în activităţi deschizătoare de drum.


Scorpion:

Aveţi parte de o zi frumoasă, în compania persoanelor la care ţineţi. Spre a doua jumătate a zilei lucrurile se pot schimba, trebuie să aveţi mare atenţie la acţiunile dumneavoastră. Vechile obiceiuri pot reveni şi pot prelua controlul asupra Scorpionilor. Nu vă schimbaţi planurile dacă nu sunteţi convins că vă doriţi asta. Înainte de a lua o decizie, asiguraţi-vă că aţi analizat toate posibilităţile.


Săgetător:

Astăzi vă împărţiţi între ciocan şi nicovală, mintea vă ordonă ceva, însă sufletul simte altceva. Trebuie să decideţi care sunt lucrurile care vă fac cu adevărat fericit. În mare parte, vă păstraţi optimismul şi sunteţi dispus să faceţi ceva pentru a vă schimba viaţa. Astrele vă oferă o şansă pentru a vă face ordine în viaţa sentimentală. Asiguraţi-vă că ştiţi ce vreţi.


Capricorn:

Aveţi parte de o zi obişnuită şi relaxantă. Vă găsiţi liniştea în sânul familiei, iar spre prânz petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de viaţă. Este indicat să mergeţi la un control de rutină pentru a vă asigura că totul este în regulă. Cel mai bine este să reparaţi problemele înainte ca acestea să pună stăpânire pe calmul din viaţa dumneavoastră.


Vărsător:

Pentru dumneavoastră viaţa sentimentală este cea care contează cel mai mult în acest moment. Nu trebuie să vă controlaţi emoţiile şi stările sufleteşti. Este posibil ca firea dumneavoastră sobră şi dură să nu facă faţă acestui val de sentimente. Cel mai bine este să faceţi ceea ce gândiţi şi să vă lăsaţi în voia inimii. Mare atenţie la viaţa socială, nu vă neglijaţi prietenii pentru că în viitor veţi avea nevoie de ei.


Peşti:

După o perioadă destul de încurcată, cu numeroase stări şi sentimente întortocheate, este momentul să luaţi o pauză şi să vă faceţi ordine în viaţă. Asiguraţi-vă că ştiţi ce vă doriţi să faceţi pe viitor şi că vă cunoaşteţi visele. Viaţa sentimentală a fost neglijată, ar fi cazul să aveţi mai multă grijă de partenerul de cuplu. O discuţie sinceră poate remedia situaţia.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Berbec, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Taur, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Gemeni, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Rac, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Leu, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Fecioară, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Balanță, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Scorpion, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Săgetător, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Capricorn, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Vărsător, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 30 martie - 5 aprilie 2014

 
Horoscop Urania Pești, 30 martie - 5 aprilie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 30 martie 2014


Berbec:

Duminică, 30 martie 2014, nu veţi reuşi niciodată ceea ce vă propuneţi dacă nu aveţi răbdare. Trebuie să lăsaţi timpul să treacă şi să vă rezolvaţi problemele cu meticulozitate. Analizaţi bine toate aspectele şi puneţi în balanţă punctele pro şi contra. Aveţi nevoie să vă faceţi un plan bine amănunţit înainte de a vă apuca de proiectele viitoare. Partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă ajutorul.


Taur:

Este de aşteptat ca azi să întâmpinaţi unele dificultăţi în chestiuni ce presupun colaborare şi parteneriat. S-ar putea să vă simţiţi în cuplu într-o poziţie de putere, de răspundere şi autoritate personală, pe care însă probabil că nu o administraţi corespunzător. Deşi exigent şi dominator în viaţa sentimentală, în relaţia cu cei apropiaţi, din familie, probabil că manifestaţi toleranţa, disponibilitatea sufletească şi empatie.


Gemeni:

Astăzi, 30 martie 2014, s-ar putea să trăiţi cu impresia că există împrejurări în care egoismul este firesc, că vă face bine să vă gândiţi în primul rând la dumneavoastră, la ce nevoi aveţi. O aşa mentalitate dăunează probabil oricărei iniţiative de grup - nu sunt avantajate proiectele desfăşurate în cadrul familiei ori ideile care se vor ingenioase ori rentabile băneşte. În iubire se pare că simţiţi mai mult decât înţelegeţi, însă asta poate ţine pe cineva drag aproape.


Rac:

Vă pregătiţi pentru numeroase schimbări pe plan profesional, aşa că este indicat ca ziua de astăzi să o dedicaţi relaxării şi meditaţiei. Acesta este cel mai bun moment pentru a lua o pauză de la viaţa aglomerată şi a vă relaxa şi bucura de compania partenerului de cuplu. O discuţie neaşteptată vă poate schimba planurile de seară.


Leu:

Duminică, 30 martie 2014, vă pregătiţi pentru o zi frumoasă, însă din păcate o ceartă neaşteptată vă poate schimba complet buna dispoziţie. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi problema cu mult tact şi răbdare. Vorbiţi liniştit, oferind explicaţii concludente fără a vă expune punctul de vedere. Seara vă găseşte în compania persoanelor importante din viaţa dumneavoastră.


Fecioară:

Se anunţă destul de multă neglijenţă şi grabă în activităţile desfăşurate la domiciliu ori s-ar putea vorbi de imprudenţă legat de tot ceea ce mişcă în perimetrul casei. Poate fi vorba de o serie de accidente casnice, de defecţiuni tehnice care să pericliteze bunul mers al gospodăriei. Astfel, se cere sporită vigilenţă şi responsabilitate, căci e posibil ca orice neatenţie să vă coste scump, în bani şi timp.


Balanţă:

Astăzi, 30 martie 2014, vă ocupaţi de rezolvarea numeroaselor probleme. Din fericire pentru dumneavoastră, lucrurile sunt pe drumul cel bun, trebuie doar să aveţi puţină răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi joace partea. Un sfat primit din partea unei persoane înţelepte, a cărei părere contează foarte mult pentru dumneavoastră, vă poate fi de mare ajutor în aceste momente.


Scorpion:

Aţi avut parte de o perioadă extrem de încărcată, cu ore peste program şi proiecte dificile. Din fericire pentru dumneavoastră, acum încep să se vadă rezultatele. Veţi primi o veste neaşteptată din partea superiorilor şi un bonus considerabil, care vă va schimba complet planurile pentru viitor. Nu trebuie să vă mai faceţi griji în ceea ce priveşte planul financiar.


Săgetător:

Sunt posibile azi dispute şi conversaţii aprinse în familie. Pricina o poate constitui o sumă de bani cheltuită fără rost sau lipsa unei sume de bani absolut necesare. Vi se poate reproşa că nu aduceţi în casă bani pe măsura puterilor dumneavoastră, că pierdeţi vremea sau munciţi prea puţin. Recuperaţi în schimb în plan afectiv, căci persoana iubită pare să vă înţeleagă şi să vă accepte exact aşa cum sunteţi.


Capricorn:

Astăzi învăţaţi un lucru extrem de important şi anume că viaţa dumneavoastră sentimentală este cea care trebuie să fie pe primul loc. Partenerul de cuplu vă oferă o lecţie de viaţă importantă şi o discuţie neaşteptată vă poate pune într-o situaţie jenantă şi neplăcută. Nu vă neglijaţi cariera, însă învăţaţi să vă împărţiţi între cele două lumi şi anume munca de birou şi planul personal.


Vărsător:

Trebuie să luaţi o decizie importantă, însă vă este teamă de alegerile pe care urmează să le faceţi. Este important să vă păstraţi calmul, să vă puneţi ordine în viaţă şi să ştiţi ce vreţi să faceţi pe viitor. Încercaţi să staţi departe de cei care au o influenţă mare asupra dumneavoastră şi ar putea să vă schimbe într-o oarecare măsură felul de a gândi.


Peşti:

Dispuneţi de mari calităţi oratorice, expresivitate şi forţă de exprimare. Este posibil ca un voluptuos simţ al umorul ori ironia fină să vă condimenteze discursul, să vă sporească vizibil carisma. Atitudinea relaxată şi deschisă, de totală disponibilitate, s-ar putea dovedi profitabilă în cazul în care vă preocupă consolidarea capitalului, a finanţelor proprii. Veţi profita probabil şi de faptul că vă aflaţi azi printre răsfăţaţii familiei.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 martie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 29 martie 2014, în iubire s-ar putea să nu prea cunoaşteţi resemnarea, să acţionaţi în forţă şi supraîncălzit, cu supraîncredere în farmecul personal şi talentele dumneavoastră de seducător. Puteţi ajunge însă să fiţi prea autoritar şi acaparator, să constrângeţi persoana iubită să vă respecte cerinţele, să vă acorde dovezi incontestabile de iubire. În felul acesta s-ar putea s-o lipsiţi de şansa de a se dezvolta pe cont propriu.


Taur:

S-ar putea pune problema azi a unei crize sentimentale. Vă poate lipsi încrederea în dumneavoastră, în farmecele şi înzestrările proprii, iar gândul că nu mai placeţi altora poate deveni sursa unei acute angoase. Părinţii vă pot ajuta să depăşiţi acest moment sensibil, asistându-vă cu un sfat sau o vorbă bună, de încurajare. De altfel, un alt motiv de bucurie ar fi acela că şi relaţia cu banii funcţionează în parametrii normali.


Gemeni:

Astăzi, 29 martie 2014, oricât de dezastruos aţi acţiona în ceea ce priveşte unele iniţiative de ordin financiar, vă şi găsiţi fără probleme tot tipul de scuze pentru gafele comise. În relaţia cu cei din familie puteţi apărea înverşunat, nerăbdător, aspru şi duşmănos. În iubire vă pricepeţi să salvaţi aparenţele, aveţi pudoarea unor minciuni cuviincioase şi perfect justificate. Altfel, sunteţi capabil de efort îndelungat, puteţi întreprinde ceva pe termen lung.


Rac:

Într-o zi ca cea de azi probabil că, sub presiunea unor ultime surescitări şi îndârjiri, picături ce umplu paharul, ajungeţi să preferaţi viaţa aşezată lin, în tihna plăcerilor simple. Vă poate afecta o stare de oboseală încât să vreţi să vă relaxaţi, să aveţi mintea odihnită, să vă eliberaţi de toate tensiunile fizice şi psihice acumulate. La mare preţ pot fi de asemenea răsfăţurile şi bucuriile pe care aveţi grijă să vi le oferiţi singur.


Leu:

Sâmbătă, 29 martie 2014, primiţi un proiect important, care vă poate asigura un viitor frumos în cadrul companiei. Din păcate pentru dumneavoastră, un coleg de muncă încearcă să vă boicoteze munca. Aşadar, trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să rezolvaţi situaţia cu multă diplomaţie şi răbdare. O discuţie cu superiorii dumneavoastră vă poate ajuta să treceţi peste acest moment neplăcut.


Fecioară:

Vă puteţi arăta refractar, alergic la tot ceea ce pare că vă ţine în loc. Este posibil să doriţi să vă eliberaţi, să evadaţi de la domiciliu şi să cutreieraţi lumea largă, fără a ajunge undeva anume. S-ar putea să nu recunoaşteţi în părinţi un factor de autoritate, să vă surâdă un statut de independenţă financiară. Odată ce v-aţi asumat însă un traseu pe cont propriu, este necesar să vă asumaţi şi pierderile de bani datorate nesăbuinţei rebele.


Balanţă:

Astăzi, 29 martie 2014, trebuie să alegeţi între a face bani şi a vă distra, aşa că nu va fi deloc o decizie uşoară. Deşi vă place să vă petreceţi timpul în compania prietenilor şi vreţi să luaţi parte la toate evenimentele din oraş, ar fi cazul să începeţi să mai limitaţi ieşirile şi să vă concentraţi pe carieră. Stabiliţi-vă câteva obiective şi încercaţi să le realizaţi.


Scorpion:

Să nu vă mire dacă azi vi se spune că nu investiţi suficient în beneficiul persoanei iubite, că ţineţi doar pentru dumneavoastră ceea ce deţineţi sufleteşte. Şi totuşi, cum intuiţia şi sentimentalismul se situează la cote ridicate, vă puteţi lua emoţiile şi visele în serios, fără a abandona discernământul, raţiunea. Vă puteţi orienta la fel de bine şi în proiectele de natură financiară, puteţi întrevedea surse consistente de câştig inedite, atipice.


Săgetător:

Sunt posibile azi nişte temeri sau nemulţumiri nejustificate în raport cu membrii familiei. Cum vă puteţi înşela asupra celor apropiaţi, cum puteţi aprecia greşit cuvintele şi gesturile lor, pot izbucni conflicte mai mult imaginare şi închipuite, care nu se justifică şi nici nu duc nicăieri. Afacerile sentimentale pot decurge mai liniştit şi mai domol, în cel mai bun caz încurajator.


Capricorn:

Probabil că azi agitaţia ameţitoare, exuberantă şi bucuria simplă pot pune stăpânire pe dumneavoastră. Poate fi o zi în care să acţionaţi fără vreo teamă de ridicol şi fără prejudecăţi, o zi multicoloră, în care să vă manifestaţi sau să vă cultivaţi latura creatoare, activ sau pasiv, în direcţia teatrului, scenei, filmului ori divertismentului de orice tip. Atenţie, excesele ar putea fi şi ele la ordinea zilei, o bună mărturie a lui ce-i prea mult strică.


Vărsător:

Aveţi parte de o zi frumoasă pe toate planurile. Din punct de vedere financiar se anunţă o perioadă încărcată de noi colaborări în domeniul care vă interesează. În sfârşit vă puteţi pune în practică ideile şi planurile. Partenerul de viaţă este alături de dumneavoastră şi vă susţine în toate aspectele. Încheiaţi seara cu o ieşire în oraş alături de cei dragi.


Peşti:

V-aţi putea simţi azi că vă aflaţi pe culme şi aveţi parte de toată gloria lumească. Este de parcă ştiţi cum se vede lumea de sus, căci puteţi fi capabil să vă organizaţi ambiţiile, înzestrările şi calităţile astfel încât să obţineţi mici victorii personale într-o bătălie de ordin financiar sau personal. Reuşiţi probabil să deveniţi o apariţie, sunteţi greu de trecut cu vederea, mobilizând probabil atenţia tuturor.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 28 martie 2014


Berbec:

Vineri, 28 martie 2014, este de aşteptat să vă copleşească amintirile, să vă dea târcoale nostalgiile. Sunteţi cumva mai în legătură decât de obicei cu trecutul dumneavoastră, nu-l prea puteţi trece cu vederea. Vă întoarceţi prin metode proprii la evenimente din copilărie sau la întâmplări mai recente pe care le simţiţi ca fiind importante, fiindcă v-au format drept ceea ce sunteţi acum. Atenţie însă la confesiunile, afirmaţii brutal de sincere!


Taur:

S-ar putea ca azi o parte dintre prieteni să vă găsească prea temător, conservator şi învechit, anacronic. Preferaţi poate să mergeţi pe cărări bătătorite, sigure, decât să daţi curs unor iniţiative riscante, unor acţiuni cu grad sporit de pericol şi hazard. Probabil că refuzul dumneavoastră nu va fi primit cu mare entuziasm de către camarazi, însă dispuneţi de întreaga bunăvoinţă pentru a-i convinge pe aceştia să vă respecte alegerea.


Gemeni:

Astăzi, 28 martie 2014, în domeniul financiar se recomandă înţelepciune searbădă şi cuminte. Nu vă grăbiţi la investiţii ca fata mare la măritat, este posibil ca termenii unei negocieri pentru care aţi bătut palma să se complice periculos. Emoţional-afectiv, accesele de gelozie şi posesivitate pot fi date uitării azi, când nu vă mai dovediţi a fi o fire anxioasă, o persoană care se simte pândită de pericole ori ameninţată de incertitudine.


Rac:

O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi lucrurile mai bine în relaţia voastră. Este important ca amândoi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să ştiţi ce vă doriţi atât sentimental, cât şi în ceea ce priveşte cariera. Vă pregătiţi pentru schimbări şi sunteţi mai nerăbdător ca niciodată. Este timpul pentru următorul pas în relaţia voastră.


Leu:

Vineri, 28 martie 2014, puteţi fi surprins în clinciuri şi dispute verbale cu membrii familiei ori cu partenerul de cuplu. Este posibil să fiţi nevoit să învăţaţi să nu mai penalizaţi prompt orice opinie diferită de a dumneavoastră, să fiţi mai onest şi cu ceilalţi. S-ar zice că, astfel, cu ceva mai multă toleranţă, răbdare şi înţelegere s-ar putea să ajungeţi mai departe chiar decât v-aţi propus.


Fecioară:

Mici sau mari neplăceri financiare v-ar putea crea ceva nelinişti, apăsări şi griji. Bugetul de care dispuneţi e departe de a fi pe roze şi este posibil să nu se arate nici perspective prea grabnice de îmbunătăţire a lui. Eficientizaţi-vă la maxim cheltuielile, cumpăraţi doar strictul necesar, încercaţi să vă încropiţi cât mai raţional şi realist un buget de vremuri grele şi de subzistenţă!


Balanţă:

Astăzi, 28 martie 2014, regrete, nervozitate, dezgust şi deznădejde, nostalgie şi apatie - toate acestea sunt probabil de domeniul trecutului. Nu vă mai cufundaţi în plictis şi nu mai fugiţi de realitate, responsabilităţi şi obligaţii, ci chiar preluaţi iniţiativa şi vă asumaţi riscuri. Daţi dovadă de acte de curaj cu precădere în viaţa personală sau afectivă. O stare bună de sănătate poate fi sursa unui optimism, a unei stări pozitive constructive.


Scorpion:

Este adevărat că azi puteţi experimenta o stare de indispoziţie, de instabilitate emoţională. S-ar putea să vă fie reproşată şi o anumită lipsă de modestie, o supraevaluare a calităţilor proprii sau faptul că profitaţi de atuurile fizice pentru a vă netezi drumul şi a vă atinge, bifa anumite interese. Interesant este că puteţi să vă confesaţi şi să dialogaţi uşor, că puteţi aduce argumente explicative, care să scuze orice atitudine adoptată.


Săgetător:

Probabil că azi staţi atât de sobru şi marţial, atât de rigid şi îngrijorător de riguros, încât nu îndrăzniţi să ieşiţi în faţă şi să vă asumaţi riscuri în eventualitatea că s-ar pune problema unui câştig financiar. S-ar putea să învăţaţi că Dumnezeu vă dă, dar nu vă bagă şi-n traistă. Iubirea poate fi şi ea la mare preţ, puteţi găsi cu uşurinţă pe cineva care să vă incendieze imaginaţia şi inima.


Capricorn:

Începeţi ziua relaxat şi cu poftă de muncă. Pe plan profesional, totul merge de minune, iar colegii sunt mai activi şi mai harnici ca niciodată. Din păcate, nu totul poate fi roz, iar viaţa sentimentală are nevoie de atenţie maximă. Trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu pentru a vă asigura că amândoi gândiţi la fel şi aveţi aceleaşi aşteptări de la relaţia voastră.


Vărsător:

Aveţi parte de o zi aglomerată la locul de muncă, cu mici probleme în ceea ce priveşte relaţia cu colegii de birou. Nu vă faceţi probleme, totul se va rezolva de la sine, trebuie doar să aveţi răbdare şi să încercaţi să staţi departe de discuţiile dure. Viaţa familială este şi ea pe drumul cel bun, după atâtea certuri şi conflicte este timpul să vă bucuraţi de linişte, înţelegere şi dragoste.


Peşti:

Este de aşteptat să vă mobilizaţi exemplar pentru a pune în aplicare o strategie financiară ori un plan care să vă aducă bani, profit, bunăstare. Probabil că, în acest sens, alegeţi să vă reactivaţi întreaga reţea de contacte sociale, reînviaţi relaţii de amiciţie şi prietenie mai vechi, aproape date uitării. Câştigurile pot veni fără cine ştie ce efort, competenţe şi perseverenţă, căci prezenţa de spirit şi intuiţia de moment contează.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 27 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 27 martie 2014


Berbec:

Joi, 27 martie 2014, s-ar prea putea să vă simţiţi destul de răsfăţat. Grija pe care v-o acordă ceilalţi, căldura sufletească cu care sunteţi înconjurat, faptul că sunteţi susţinut în proiecte şi înţeles în dorinţe nu face decât să vă încurajeze să continuaţi în această notă. Există, totuşi, în cazul în care relaţiile personale decurg prea cordial, lin şi aşezat, o nevoie de a le tensiona fără un motiv anume, de a stârni conflicte inutil, de dragul animaţiei.


Taur:

Poate că azi vă dovediţi o fire mai anxioasă şi refractară, pe fondul unui conflict mai vechi de natură sentimentală. V-aţi putea simţi prea expus şi vulnerabil, v-ar putea indispune un climat afectiv obositor de incert şi imprevizibil, însă partea bună a lucrurilor e aceea că păreţi dispus sincer să căutaţi explicaţii raţionale şi lămuriri obiective ale tuturor nemulţumirilor şi neîmplinirilor afective.


Gemeni:

Astăzi, 27 martie 2014, probabil că duceţi un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele dumneavoastră sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să vă tragă înainte, să vă furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. Atenţie, este posibil însă ca unele nebunii să compromită o sursă de venit pe care contaţi, unele gafe şi imprudenţe să vă provoace daune financiare usturătoare.


Rac:

Nu sunteţi un robot, aşa că o pauză din când în când este mai mult decât binevenită pentru viaţa dumneavoastră socială. Perioada aglomerată prin care treceţi nu s-a încheiat, însă este momentul să spuneţi stop şi să vă relaxaţi puţin. O seară în oraş cu partenerul de cuplu sau cu prietenii poate încheia extrem de frumos această zi obositoare.


Leu:

Joi, 27 martie 2014, s-ar zice că cam tergiversaţi lucrurile în plan afectiv ori vă place să le ţineţi într-o zonă de incertitudine şi nesiguranţă care produce suferinţă persoanei iubite. Dacă nu aveţi pe cineva apropiat sentimental, şansele de a cunoaşte pe cineva important în această privinţă sunt destul de mici azi. Mobilizaţi-vă mai degrabă în activităţi şi eforturi practice la domiciliu, care cer bună energie şi forţă fizică!


Fecioară:

Astăzi puteţi fi nevoit să vă căliţi din punct de vedere financiar. Probabil că vă puteţi afla în situaţia de a învăţa să răbdaţi, de a accepta o serie de privaţiuni materiale, de a înfrunta cu stoicism şi răbdare nişte lipsuri băneşti. Poate fi necesar să vă supuneţi unor condiţii mai modeste şi mai vitrege de trai, puteţi să experimentaţi lipsa unui confort material. Se cere răbdare, stăruinţă şi stăpânire de sine.


Balanţă:

Astăzi, 27 martie 2014, s-ar zice că dispuneţi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate vă poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiciţi din gânduri şi-i împliniţi din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că sunteţi energic şi că aveţi vână, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce aţi binevoit dumneavoastră să interveniţi şi să le daţi un impuls ferm şi puternic.


Scorpion:

Este de aşteptat ca toanele, ezitările şi capriciile dumneavoastră să-i irite azi pe mare parte dintre colegii de serviciu. Vi se poate spune că nu puteţi trăi în defensivă, ascunzându-vă timidităţile, că este necesar uneori să preluaţi iniţiativa, conducerea în chestiuni de muncă şi efort profesional. S-ar putea însă dovedi că puteţi fi şi un om sobru şi raţional, care crede în succes, putere şi faimă, dar şi face ceva concret în sensul ăsta.


Săgetător:

Toate par să meargă bine şi promiţător azi, cu excepţia aspectelor direct legate de finanţele proprii. Este posibil să aveţi mari carenţe de diplomaţie, să gafaţi, să trataţi răstit şi cam din topor orice dialog care v-ar putea aduce nişte câştiguri financiare. În rest, puteţi manifesta o simpatie cordială şi un romantism cald, graţie cărora puteţi strânge relaţiile interpersonale, atât de familie cât şi cu persoana iubită.


Capricorn:

Muncă şi responsabilitate - acesta este motto-ul care v-a condus în ultima perioadă. Sunteţi mai activ ca niciodată la munca de la birou şi vreţi să demonstraţi colegilor de muncă şi superiorilor că meritaţi să fiţi promovat. Orele peste program şi implicarea în proiectele importante vor fi, într-un final, răsplătite. Sărbătoriţi această victorie cu persoana iubită.


Vărsător:

Acesta nu este cea mai bună perioadă pentru a începe noi proiecte pe plan profesional. Încercaţi să folosiţi ziua de astăzi să reflectaţi asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Asiguraţi-vă că aţi analizat toate oportunităţile şi aţi pus în balanţă toate punctele pro şi contra. Este posibil să aveţi anumite dificultăţi în a interacţiona cu cineva de care sunteţi interesat.


Peşti:

Astăzi se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Cum aveţi o gândire vie şi flexibilă, puteţi aborda scheme de gândire complexe, înţelegeţi că totul trebuie raţionat din aproape în aproape, aplicat şi nuanţat în funcţie de situaţie. Înarmat cu agilitate, viziune şi isteţime, ştiţi să valorificaţi probabil orice oportunitate de câştig material. Se poate redresa pe neaşteptate o situaţie financiară deficitară şi problematică.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 martie 2014


Berbec:

Miercuri, 26 martie 2014, aţi putea fi admirat de către partenerul de viaţă pentru faptul că vă găsiţi într-o pasă excesiv sentimentală, într-o stare visătoare, apatică, chiar dacă evitaţi să vă achitaţi de îndatoririle de familie. Tot la fel de bine s-ar putea să oferiţi partenerului de cuplu maximă dăruire, căldură, să investiţi sufleteşte fără restricţii. Este posibil să cultivaţi în relaţiile afective înţelegerea, bunăvoinţa şi toleranţa.


Taur:

Ar fi necesar să vă gândiţi azi dacă nu cumva, din punct de vedere sentimental, vă puneţi speranţe exagerate în cineva sau dacă nu cumva manifestaţi o nevoie excesivă de intimitate. S-ar putea să puneţi în cârca altora nefericirea proprie, să îi faceţi responsabili de neîmplinirile dumneavoastră amoroase, să vă simţiţi neapreciat de către persoana iubită. Vă puteţi reface rezervele de încredere în dumneavoastră retrăgându-vă în familie, între apropiaţi.


Gemeni:

Astăzi, 26 martie 2014, viaţa la birou este la fel de plictisitoare, nu aveţi parte de foarte multe schimbări pe plan profesional. În cazul în care nu sunteţi mulţumit de locul de muncă, vă sfătuiesc să vă încercaţi norocul în altă parte. Fiţi dumneavoastră cel care ia iniţiativa şi hotărăşte să îşi schimbe viaţa în bine. Mare atenţie la relaţia cu partenerul de cuplu, se anunţă o perioadă extrem de tensionată, cu certuri zilnice.


Rac:

În plan emoţional se poate simţi freamătul unor nelinişti şi angoase. Sunt posibile ajustări ale unor atitudini vătămătoare ori nepotrivite în relaţia cu unul dintre părinţi, chiar schimbări fundamentale ale felului în care abordaţi pe cineva apropiat. Există oportunitatea unui moment de adevăr cu dumneavoastră înşivă, fiind binevenit un bilanţ, o analiză retrospectivă asupra celor mai grave derapaje sentimentale.


Leu:

Miercuri, 26 martie 2014, s-ar zice că ieşiţi din apatie, că prindeţi forţe noi şi vă simţiţi în stare să vă apucaţi concret de planuri care stagnau. Când vine vorba însă de viaţa sentimentală este posibil să vă lăsaţi cuprins de un sindrom de neîncredere şi îndoială în partener sau într-o persoană de s#x opus. S-ar putea să insistaţi obsesiv asupra unor dovezi de iubire pe care nu le-aţi primit încă, să-l sufocaţi pe celălalt cu o criză de gelozie.


Fecioară:

Astăzi aţi putea avea obsesia eului propriu, aţi putea manifesta pretenţia că întreg universul se redistribuie, se organizează în jurul intereselor şi ambiţiilor dumneavoastră. Puteţi vedea în fiecare persoană întâlnită în cale o sursă de profit, puteţi exploata fiecare relaţie interpersonală în sensul dobândirii unui avantaj material. Vă puteţi simţi totuşi mărinimos în raport cu cei din familie, pe care vă arătaţi sincer dispus să-i ajutaţi.


Balanţă:

Astăzi, 26 martie 2014, aţi avut parte de numeroase schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională şi sentimentală în ultima perioadă. Poate că ar fi momentul să faceţi o pauză şi să plecaţi într-o scurtă vacanţă de relaxare. Aveţi nevoie să vă puneţi în ordine viaţa şi, pentru a lua deciziile care trebuie, este obligatoriu un moment de reculegere şi singurătate. Asiguraţi-vă că analizaţi fiecare detaliu şi că puneţi în balanţă toate aspectele.


Scorpion:

Reuşiţi probabil azi să daţi o frumoasă probă de eficienţă şi productivitate. La locul de muncă sunteţi în măsură să faceţi lucrurile să meargă, vă puteţi face util şi dovedi că sunteţi uneori de neînlocuit, iar devotamentul şi hărnicia vă pot fi recompensate corespunzător. Atenţie, ideea ar fi că, în asemenea condiţii, sunt şanse ca timpul pe care alegeţi să-l dedicaţi vieţii personale să scadă îngrijorător de mult!


Săgetător:

Aţi avut o perioadă destul de tensionată la locul de muncă, însă este momentul să reveniţi la normal. V-aţi cam neglijat familia, prietenii şi partenerul de cuplu, aşa că este timpul să vă revanşaţi. O seară în oraş vă poate ajuta să recuperaţi timpul pierdut şi să fiţi din nou la curent cu noutăţile în cercul de prieteni. O discuţie cu un membru al familiei vă poate pune pe gânduri.


Capricorn:

Este de aşteptat ca azi să vă sistematizaţi priorităţile în viaţa privată. Poate fi vorba de o trecere în revistă a relaţiilor de familie, de o evaluare obiectivă a plusului pe care acestea vi l-au adus. Momentul poate fi propice pentru o subtilă reexaminare, revizuire şi corectare a felului în care interacţionaţi cu rubedeniile, demersuri ce pot duce la reînnodarea acelor legături interpersonale clădite pe temeiuri foarte solide.


Vărsător:

Programul aglomerat de la locul de muncă şi proiectele de care urmează să vă ocupaţi vă pot da peste cap planurile în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu se simte neglijat şi are nevoie să îi demonstraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. O discuţie serioasă vă poate ajuta să rezolvaţi problema. Încercaţi să rămâneţi calm şi să discutaţi politicos.


Peşti:

Astăzi v-aţi putea lăsa sedus de mirajul unor tranzacţii imobiliare, putând aduce în discuţie valorificarea unui teren sau a unei locuinţe. Ori probabil că vă faceţi nişte calcule realiste şi găsiţi suficiente argumente pentru a opera nişte schimburi avantajoase de bunuri sau valori. S-ar părea că totuşi cele mai bănoase afaceri le faceţi tot în cadrul familiei, implicându-i pe cei apropiaţi.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 25 martie 2014


Berbec:

Marţi, 25 martie 2014, pot fi momente de armonie şi linişte în viaţa afectivă. S-ar zice că nu mai trăiţi conform unor exigenţe emoţionale, destul de greu de satisfăcut, că nu mai vreţi mult de la partener, că sunteţi gata să tranşaţi de bună voie lucrurile şi să cădeţi la pace, oricât de complicat ar putea părea. Este de aşteptat ca emoţiile să fie puternice, fluctuante şi contradictorii, greu de formulat ori imposibil de stăpânit.


Taur:

S-ar putea să nu vă simţiţi în largul vostru azi dat fiind faptul că puteţi fi surprins foarte uşor descoperit afectiv, cu garda jos şi în amploarea fragilităţii dumneavoastră. Puteţi alege să vă cenzuraţi în ciuda intensităţii furtunilor interioare, puteţi să vă ascundeţi adevăratele sentimente faţă de persoana iubită. Partea bună e că nu ţineţi să-i împovăraţi totuşi pe alţii cu trăirile dumneavoastră, să-i faceţi responsabili de ceea ce simţiţi şi experimentaţi.


Gemeni:

Astăzi, 25 martie 2014, deşi pot interveni urgenţe de ordin financiar extrem de presante, puteţi constata că sunteţi incapabil să începeţi ceva, că vă mobilizaţi foarte greu la un efort care v-ar putea aduce un profit financiar sau de bunuri materiale. În plus, se pare că aţi depăşit o stare de slăbiciune fizică şi aveţi probabil suficientă energie pentru a întreprinde un gest copleşitor de romantic faţă de persoana iubită.


Rac:

S-ar putea ca interesul dumneavoastră pentru a performa la nivel înalt, real profesionist în mediul de muncă să crească vertiginos, până la obsesie. Ros de perfecţionism şi de gândul excelenţei profesionale, vreţi ca totul să decurgă nici mai mult nici mai puţin decât perfect. Este posibil totodată să daţi în vileag acum înzestrări mentale şi talente oratorice nebănuite, să vă exprimaţi opiniile faţă de colegii de serviciu cursiv, clar şi eficient.


Leu:

Marţi, 25 martie 2014, în viaţa afectivă este posibil să vă arătaţi interesat preponderent de cauze pierdute. Este posibil să aveţi tendinţa să vă implicaţi într-o relaţie fără prea mari şanse de reuşită, problematică ori din categoria celor imposibile. Totul ar fi în regulă dacă nu aţi avea mari aşteptări de la această legătură sentimentală, dacă puteţi dărui afecţiune şi tandreţe în mod necondiţionat, fără a aştepta să primiţi ceva la schimb.


Fecioară:

S-ar părea că azi puteţi ceda tentaţiei de a vă risipi resursele personale de energie fizică, psihică sau financiară. Se prea poate ca surse de venit pe care contaţi să se dovedească iluzorii şi fantasmagorice, iar persoane, care interveneau de regulă să vă sprijine financiar, să vă lase baltă. Puteţi mobiliza, totuşi, cu maximum de încredere într-un demers financiar pe cineva din familie.


Balanţă:

Astăzi, 25 martie 2014, acasă puteţi fi pus în situaţia de a presta diverse activităţi domestice care vă pot abrutiza, de a vă ţine ocupat cu fleacuri şi nimicuri, risipindu-vă din forţă şi energie. Altfel, păreţi a fi pe punctul de a vă îndrăgosti, vă poate atrage o persoană de s#x opus care poate trezi în dumneavoastră un sentiment neprecis, un fior vag, ce aduce a vis. În plus, vă puteţi vedea cuprins de o subită veselie, de o stare de bine, de sănătate şi robusteţe.


Scorpion:

Azi puteţi fi destul de nemulţumit de ceea ce câştigaţi. Probabil că sunteţi de părere că nu e suficient să primiţi, să încasaţi bani şi să păstraţi neproductiv ceea ce vi se încredinţează. Drept pentru care sunteţi destul de hotărât să valorificaţi o serie de idei inspirate asupra felului în care aţi putea să multiplicaţi ceea ce deţineţi deja. În relaţia cu persoana iubită, în schimb, va bucură ceea ce aveţi şi vreţi să menţineţi situaţia existentă.


Săgetător:

S-ar putea să fie necesar azi să redefiniţi conceptul de muncă. Gândiţi-vă ce sunteţi dispus să lucraţi, la ce efort vă simţiţi în stare să vă expuneţi, încercaţi să găsiţi o nouă motivaţie care să vă pună în mişcare profesional. Fără schimbările astea, câştigurile financiare scad şi pe bună dreptate. Chestiunile de suflet şi inima funcţionează cu aprinderi intermitente, cu pasiuni nebuneşti de moment.


Capricorn:

V-aţi putea face remarcat la locul de muncă astăzi prin conştiinciozitate, corectitudine, vă puteţi bucura de veniturile băneşti pretinse. Este posibil să simţiţi nevoia să vă arătaţi util celorlalţi şi să fiţi cooperant, să arătaţi disponibilitate mare pentru munca de echipă. Deşi sunteţi intuitiv şi vă îndepliniţi sarcinile de lucru eficient, vă doriţi exigent perfecţiunea, motiv de frustrări şi enervări, de epuizare fizică.


Vărsător:

Este de aşteptat ca azi să fie una dintre acele zile în care simţiţi mai mult decât înţelegeţi. Vă raportaţi la tot ceea ce vi se întâmplă extrem de emoţional şi sentimental, vă puteţi îndrăgosti pe moment şi cu furie, păreţi în legătură afectivă subtilă cu mare parte dintre oamenii pe care-i întâlniţi. O stare bună de sănătate v-ar putea determina să vă propuneţi pe lista de aşteptare o sumedenie de obiective de atins.


Peşti:

Este destul de probabil ca azi să vă dovediţi pragmatic, să nutriţi ambiţii practice, cât se poate de concrete. Este de aşteptat să remediaţi sau să îmbunătăţiţi o situaţie precară care vizează un loc de muncă, o ofertă de serviciu, o poziţie socială. Poate fi vorba de o serie de câştiguri nesperate, de o şansă providenţială care vă salvează dintr-o situaţie financiară penibilă sau extrem de nevoiaşă.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 24 martie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 24 martie 2014


Berbec:

Luni, 24 martie 2014, este posibil să daţi impresia colegilor de serviciu că sunteţi foarte mândru de experienţa acumulată profesional. Puteţi fi de părere că realizările dumneavoastră profesionale vă recomandă pentru un post de conducere ori puteţi face să se înţeleagă că, pe această linie de acţiune, ţintiţi la mult mai mult. Deşi păreţi îndrăgostit de dumneavoastră înşivă, nu vă promovaţi totuşi ambiţiile şi interesele individualist şi lipsit de scrupule.


Taur:

S-ar putea să nu fiţi o companie tocmai confortabilă azi, în special în relaţia de cuplu. Probabil că ţineţi foarte mult la convenienţe şi politeţuri, că vă afectează orice remarcă ironică, oricât de inocentă ar fi. De asemenea, v-ar putea preocupa atât de mult siguranţa şi confortul propriu, sentimental şi material, încât, pentru a le obţine, sunteţi dispus să faceţi rabat, să încălcaţi reguli şi principii de viaţă.


Gemeni:

Astăzi, 24 martie 2014, deşi vă aflaţi într-o formă excelentă din punct de vedere fizic, nu prea reuşiţi probabil să luptaţi cu convingere pentru un obiectiv, pentru un scop care - odată atins - ar avea repercusiuni fericite asupra situaţiei financiare. Nu vă înţelegeţi foarte îndeaproape părinţii, nu le toleraţi criticile şi obiecţiile acre, nu le găsiţi scuze. În schimb, îl judecaţi pe cel pe care îl iubiţi după ceea ce este, nu după ceea ce face.


Rac:

Poate fi o zi mai puţin comodă în privinţa stării de sănătate. Vreţi să vă arătaţi mai puternic decât sunteţi, să căutaţi să vă impuneţi puterea şi controlul ori doar să faceţi lucrurile aşa cum vă taie pe dumneavoastră mintea. În chestiunile ce privesc bugetul personal, sunteţi uşor inflamabil la critici şi aprig la mânie, deşi dispuneţi totodată, miraculos şi de suficiente rezerve de toleranţă, cordialitate şi disponibilitate la dialog.


Leu:

Luni, 24 martie 2014, partenerul de cuplu ar putea fi nemulţumit de persoana dumneavoastră, regăsindu-vă obositor de impredictibil şi instabil. S-ar părea să vă simţiţi în putere, că n-aveţi imprimată o direcţie anume, că nu ştiţi ce vreţi şi nu puteţi lua deciziile care se aşteaptă de la dumneavoastră. În familie, predomină azi pacea şi liniştea, căci nu ţineţi să arătaţi că le ştiţi pe toate şi că aveţi o opinie înţeleaptă despre orice lucru.


Fecioară:

Aţi putea cădea pradă azi melancoliei, unor amintiri revenite furios în actualitate sau doar unor scenarii imaginare care compensează ceea ce realitatea nu vă oferă. Puteţi fi lipsit de un minim pragmatism şi realism, puteţi să faceţi unele investiţii sau cheltuieli fără prea mare viziune, epuizând ultimele fonduri financiare de care dispuneţi pentru a vă satisface capricii şi ambiţii înşelătoare.


Balanţă:

Astăzi, 24 martie 2014, este posibil să vă agitaţi mult ca să vă afirmaţi, să vă preocupe să vă îmbunătăţiţi imaginea publică, să daţi bine şi să lăsaţi o impresie bună. Probabil că veţi reuşi să vă îmbogăţiţi palmaresul de performanţe profesionale, fapt care vă poate face demn de admiraţie şi vă poate creşte în ochii persoanei iubite. În familie este de aşteptat să găsiţi înţelegere, consolare şi sprijin.


Scorpion:

Exigenţele şi aşteptările în plan sentimental pot fi mari azi. Aveţi nevoie să vă simţiţi răsfăţat şi luat în grijă, dădăcit şi protejat chiar matern. Sau, dimpotrivă, puteţi simţi nevoia de spaţiu şi detaşare. Oricum ar fi, persoana iubită pare a fi în contratimp cu doleanţele dumneavoastră, ceea ce duce la discuţii, dezbateri şi explicaţii ample. Latura financiară merge satisfăcător, dacă nu strună şi compensează orice altă nemulţumire.


Săgetător:

Ziua de azi poate sta sub semnul precarităţii şi instabilităţii financiare. Banii pot veni greu şi cu mult zbucium ori o sumă de bani procurată poate fi contestată şi returnată. Un strop de pace şi armonie e de regăsit în familie, unde încetaţi probabil să vă mai simţi respins şi neînţeles, dat la o parte. În iubire vă pot răscoli unele amintiri plăcute despre care credeaţi că le-aţi dat uitării, puteţi deveni un nostalgic de nevindecat.


Capricorn:

S-ar putea spune că azi, din punct de vedere financiar, vă simţiţi apt pentru schimbare, noutate şi aventură. Poate că în afaceri vă comportaţi mai îndârjit şi acaparator, că apelaţi la metode mai brutale, primitive de convingere, că acţionaţi aprins, pricinos, fără predispoziţie la concesii. Când tensiunea atinge cote maxime, este de dorit să ştiţi să apelaţi la simţul umorului, să încetaţi să luaţi lucrurile atât de în serios.


Vărsător:

Aveţi parte de o zi dificilă pe plan social. Este important să evitaţi orice conflict cu partenerul de cuplu. O ceartă dis de dimineaţă este aproape iminentă, însă vă recomand să vă păstraţi calmul şi să evitaţi pe cât posibil disputa. În cazul în care sunteţi artist, este posibil să vă găsiţi într-o poziţie dificilă. Astrele nu sunt de partea Vărsătorilor, iar imaginaţia dumneavoastră va fi limitată.


Peşti:

Nevoia de libertate, de exprimare autentică, conformă cu ceea ce dumneavoastră sunteţi, vă fac poate să încălcaţi azi o serie de cutume şi legi de familie, altă dată inviolabile. Probabil vă revoltaţi împotriva tradiţiilor, a obişnuinţelor domestice şi restricţiilor impuse de părinţi - puteţi fi implicat direct într-un conflict între generaţii. Lucrurile pot sta promiţător dacă se pune problema încheierii unui act de succesiune sau moştenire.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 23-29 martie 2014

 
Horoscop Urania Berbec, 23-29 martie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 23-29 martie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.