Horoscop Urania zilnic: luni, 8 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 8 decembrie 2014


Horoscop 8 decembrie 2014, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte harnici; până în prânz reuşiţi să vă rezolvaţi toate problemele profesionale. Munca în echipă are prioritate pentru voi. Alături de colegi gândiţi aspecte strategice pentru proiectele pe care urmează să primiţi acordul.


Horoscop 8 decembrie 2014, Taur:

Din cauza unei situaţii neplăcute la locul de muncă, astăzi vă puteţi simţi dezamăgiţi. Ritmul în care trebuie să vă rezolvaţi sarcinile este prea rapid pentru voi. Încercaţi să vă planificaţi timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop 8 decembrie 2014, Gemeni:

Vreţi să vă luaţi pentru puţin gândul de la problemele sentimentale şi din această cauză găsiţi alinare în viaţa profesională. Deşi vă este greu să vă concentraţi, continuaţi să vă ocupaţi de sarcinile voastre şi să găsiţi idei pentru viitoarele proiecte. Spre seară, veţi fi mai liniştiţi şi veţi reuşi să aveţi parte de o discuţie cu partenerul de cuplu.


Horoscop 8 decembrie 2014, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi preocupaţi de mai multe probleme cu privire la organizarea unor evenimente profesionale. Veţi fi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi pentru a strânge toate documentele de care aveţi nevoie pentru un dosar important.


Horoscop 8 decembrie 2014, Leu:

Încă de dimineaţă trebuie să participaţi la şedinţe şi să vă ocupaţi de mai multe probleme profesionale. Spre seară, simţiţi nevoia de relaxare, însă din păcate partenerul de cuplu are alte planuri pentru voi. Este posibil ca o neînţelegere să se transforme într-o discuţie destul de urâtă cu persoana iubită.


Horoscop 8 decembrie 2014, Fecioară:

Atmosfera relaxantă de luni vă ajută să priviţi înainte şi să renunţaţi la a mai încerca să vă rezolvaţi problemele din trecut. Începeţi să visaţi la schimbări mai bune pentru voi; important este să vă păstraţi moralul ridicat în momente dificile şi să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 8 decembrie 2014, Balanţă:

Nu sunteţi foarte inspiraţi şi cu greu reuşiţi să vă concentraţi. Ziua de astăzi nu este tocmai bună pentru viaţa profesională. Încercaţi să vă amânaţi întâlnirile de afaceri sau şedinţele importante; în cazul în care acest lucru nu este posibil, vă recomand să vă ocupaţi de ele după prânz, când veţi fi mai relaxaţi.


Horoscop 8 decembrie 2014, Scorpion:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de liniştită; lucrurile încep să se agite după orele prânzului, când întâlniţi o persoană nouă, care vă va cuceri de la prima vedere. Această persoană va juca un rol foarte important în viaţa voastră în următoarea perioadă.


Horoscop 8 decembrie 2014, Săgetător:

Din cauza unor probleme sentimentale, există posibilitatea să vă simţiţi deprimaţi. Vă este destul de dificil să vă concentraţi la locul de muncă, de aceea vă sugerez să rămâneţi la sarcinile de rutină, care nu necesită mult efort. Spre seară, o ieşire în oraş cu prietenii vă poate ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 8 decembrie 2014, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vă pregătiţi de o investiţie majoră, care vă va aduce numeroase beneficii financiare. Aveţi posibilitatea să întâlniţi persoane noi importante, care vă pot ajuta cu sfaturi şi idei foarte bune cu privire la proiectele voastre.


Horoscop 8 decembrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte sociabili şi vă este uşor să vă faceţi noi prieteni. Nu aveţi nicio problemă în a participa la discuţii importante, pe diverse teme, ci din contră; argumentele voastre vă vor ajuta să vă faceţi ascultaţi şi chiar să fiţi o inspiraţie pentru unele persoane cu care ajungeţi să interacţionaţi.


Horoscop 8 decembrie 2014, Peşti:

Ziua de luni se va dovedi una favorabilă pentru viaţa profesională doar dacă ţineţi garda sus şi acţionaţi cu multă prudenţă. După orele prânzului, este posibil să participaţi la o şedinţă importantă. Indiferent de circumstanţe, trebuie să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în acţiunile voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS