Horoscop Urania săptămânal: 8-14 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 8-14 decembrie 2014


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Berbec:

Când vine vorba de sănătate, astrele nu vă iau la bani mărunţi săptămâna aceasta, dar vă puteţi alege cu un cartonaş galben sâmbătă dacă faceţi exces de zel şi vă expuneţi temperaturilor reci de afară fără a vă proteja corespunzător. Astfel, vă pricopsiţi cu inflamarea amigdalelor sau cu o viroză respiratorie. Dacă aţi mai suferit de crize astmatice până acum, se anunţă cod roşu în weekend!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Taur:

Nu sunteţi genul de persoane cărora să le sară ţandăra din nimicuri, dar pare-se că încă de luni cineva reuşeşte să vă aducă la capătul răbdării. Deşi vă străduiţi să nu lezaţi pe nimeni şi-i abordaţi pe toţi cu mănuşi de catifea, nu acelaşi lucru se poate spune despre interlocutorii voştri. Încercaţi să nu le daţi apă la moară, începând un scandal de proporţii. În loc să vă inflamaţi, părăsiţi încăperea!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Gemeni:

Nu vă strică să vă dădăciţi marţi seara, mai ales dacă săptămâna a început în forţă, iar din pricina programului aglomerat, nu v-aţi permis să luaţi nicio pauză. În acest fel, îi acordaţi timp minţii şi trupului vostru să se refacă, astfel încât să nu cădeţi laţi de oboseală înainte de venirea weekendului. În jurul zilei de vineri, toate privirile sunt aţintite asupra voastră, dar nu vă lăsaţi copleşiţi de stres şi emoţii.


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Rac:

Planetele s-au adunat ciorchine în semnul Săgetătorului căruia-i corespunde casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general, deci căutaţi să nu săriţi calul săptămâna aceasta. În schimb, dacă aveţi tenul tern, pielea mată, iar părului vostru îi lipseşte strălucirea şi vitalitatea, nu este exclus ca aceste neplăceri să se datoreze carenţei de siliciu. Introduceţi în alimentaţie smochinele, merele şi perele!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Leu:

Parcă nu vă simţiţi deloc în largul vostru lunea aceasta la serviciu, iar atmosfera protocolară nu face altceva decât să contribuie la starea voastră de nervozitate. În mod normal, vă manifestaţi trăirile liber, direct, dar de data aceasta, se vede în privirea colegilor de muncă şi a superiorilor că vă judecă din această perspectivă. Încercaţi să spargeţi gheaţa cu o glumă, două şi vedeţi cum reacţionează!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Fecioară:

Metabolismul vostru se poate da peste cap la mijlocul săptămânii şi poate chiar ajunge să catabolizeze substanţele nutritive ori să le asimileze pe cele care ar trebui eliminate. Având în vedere că toate dereglările organismului au o cauză psihosomatică, poate că acest dezechilibru a survenit în urma faptului că nu acceptaţi nici criticile, nici complimentele. Fiţi blânzi cu voi înşivă!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Balanţă:

Poate că iarna nu e sezonul alergiilor prin definiţie, dar dacă răciţi des şi vă curge nasul, folosiţi şerveţele de hârtie fără parfum, astfel încât să nu vă alegeţi cu o inflamaţie în regiunea nasului. Mai mult, nativelor născute sub acest semn li se recomandă să reducă pe cât posibil fondul de ten, cel puţin în timpul liber, pentru că riscă să dea curs unei infecţii în această zona.


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Scorpion:

Mintea şi corpul sunt două entităţi interdependente, iar orice dezechilibru ar apărea între cele două, s-ar putea solda cu urmări destul de serioase. Aşadar, începeţi ziua de luni cu optimism, adoptând o atitudine pozitivă şi afişând un zâmbet larg. Fiţi siguri că organismul se va conforma!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Săgetător:

Deşi tonusul vostru este relativ scăzut la începutul săptămânii, descoperiţi marţea aceasta că deţineţi cheia unui rezervor de resurse pe care nu ştiaţi că-l deţineţi şi pe care-l puteţi accesa printr-un simplu exerciţiu de voinţă. Prin ambiţie şi perseverenţă, depăşiţi cu uşurinţă momentele de pesimism care pot apărea în jurul zilei de vineri. Depinde doar de voi să vă găsiţi această forţă interioară!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Capricorn:

Ştiţi prea bine că vârsta voastră psihologică o depăşeşte pe cea fizică, iar ceilalţi vă apreciază pentru înţelepciunea voastră, dar parcă joi şi vineri aţi avea şi voi nevoie de cineva care să fie dispus să vă asculte pasurile şi să înţeleagă prin ce anume treceţi de la o vreme încoace. În astfel de momente, în lipsa acelui cineva, descoperiţi că voi înşivă sunteţi cei mai bun confidenţi pe care i-aţi putea avea!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Vărsător:

Dacă observaţi că pielea voastră şi-a schimbat aspectul sau v-au apărut pete la nivelul tegumentului luni, consultaţi medicul dermatolog. Probabil că v-aţi ales cu o ciupercă de la sală sau de la bazinul de înot, dar cu cât găsiţi mai repede un tratament pentru afecţiunea voastră, cu atât veţi scăpa de ea într-un timp mai scurt. În rest, nu uitaţi să vă hidrataţi, mai ales dacă tenul vostru pare şters de la o vreme!


Horoscop 8-14 decembrie 2014, Peşti:

În cazul în care vă supără adesea spatele, mai ales când staţi prea mult timp aşezaţi la birou înseamnă că fie vă confruntaţi cu rigiditate musculară ori nu faceţi suficient sport. Nativii născuţi sub acest semn care fac regulat exerciţii fizice ar trebui să-şi corecteze postura în timpul antrenamentului pentru a nu exercita presiune suplimentară în regiunea coloanei vertebrale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS