Horoscop Urania săptămânal: 5-11 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 5-11 ianuarie 2015


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Berbec:

Este posibil ca, dintr-un motiv sau altul, metabolismul să vi se dea peste cap în aceste zile, în sensul că se dezechilibrează procesele catabolice şi cele anabolice din organism. Aşadar, nu este exclus să reţineţi toxinele în corp în timp ce substanţele nutritive de care aveţi nevoie să se piardă. Căutaţi să vă odihniţi mai mult în acest weekend şi să mâncaţi corect pentru a evita surmenarea.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Taur:

Dacă vă treziţi cu dureri de cap în ultima zi a săptămânii, poate şi cu transpiraţie abundentâ sau înroşirea feţei, este posibil să nu vă confruntaţi cu o afecţiune localizată excluziv în regiunea capului, ci cu o infecţie urinară. Atât medical, cât şi astrologic, cele două segmentele ale corpului sunt strâns legate, deci dacă vă pomeniţi cu disconfort în aceste regiuni, nu-l treceţi cu vederea.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Gemeni:

Astrele se îndură de voi în această săptămână cel puţin când vine vorba de sănătate şi vă permit să răsuflaţi uşuraţi. Nu uitaţi că abia aţi ieşit de sub umbra lui Saturn pe casa sănătăţii fizice, motiv pentru care vă aflaţi încă într-o perioadă de relativă convalescenţă. Unde mai puneţi faptul că de sărbători şi în noaptea de Revelion v-a supus organismul unui test sub presiune. Aveţi grijă de voi!


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Rac:

Chiar dacă Luna Plină de luni nu-şi face simţită prezenţa în casa sănătăţii voastre fizice sau psihice, simplul fapt că are loc în semnul Racului vă poate da puţin peste cap. Mai mult, având în vedere că starea de spirit vă influenţează în mare măsură tonusul, vă vine greu să nu răspundeţi într-un fel sau altul energiilor amestecate ale acestor zile. Căutaţi să nu vă lăsaţi pradă tendinţei de a exagera.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Leu:

Deşi ceilalţi sunt tentaţi să vă catalogheze nevoia de atenţie şi afecţiune drept o dovadă de admiraţie faţă de propria persoană, adevărul este că de ceva vreme încoace duceţi lipsa apropierii fizice sau sufleteşti care nu are nimic de-a face cu egocentrismul. Luna Plină de luni aduce în atenţia voastră mai mult ca până acum acest lucru, semnalându-vă faptul că iubirea nu se găseşte doar în exterior, ci şi în interior.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Fecioară:

Casele sănătăţii din horoscopul vostru general sunt destul de aglomerate în această perioadă, iar de la mijlocul săptămânii încolo, s-ar putea să resimţiţi efectele acestor tranzite. Prin urmare, de miercuri începând, vă puteţi regăsi într-o permanentă stare de nervozitate care poate atrage după sine fluctuaţii de tensiune arterială. Exerciţiile de yoga se pot dovedi de un real ajutor acum.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Balanţă:

Poate că în ultima perioadă nu v-aţi odihnit îndeajuns, iar sărbătorile nu v-au prea permis să aveţi un program normal, fapt care vă slăbeşte sistemul imunitar în acest weekend. Propuneţi-vă să reveniţi la programul vostru alimentar obişnuit şi să vă impuneţi un stil de viaţă sănătos, căci altfel riscaţi să păşiţi în prima săptămână a anului 2015 cu stângul. Căutaţi să fiţi ordonaţi cu organismul vostru.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Scorpion:

Cu ocazia Lunii Pline de luni, este posibil ca mesajele voastre să nu fie primite corect ori modul în care le spuneţi să nu coincidă cu forma pe care aţi intenţionat să le-o daţi. În orice caz, sigur nu vă e străină puterea cuvintelor şi chiar ajungeţi să o simţiţi pe propria piele. Este adevărat că ceea ce e rostit e bun rostit şi nu mai aveţi ce face, dar poate că situaţia nu este atât de gravă pe cât pare.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Săgetător:

Luna Plină de luni vă supune la suficiente probe în această săptămână încât nu mai este nevoie să vă rezervaţi provocări şi la acest capitol. Parcă răsuflaţi mai uşuraţi de când Saturn a părăsit Scorpionul, dar nu înseamnă că ar fi înţelept să vă risipiţi energia în toate direcţiile. Nu vă pripiţi şi acordaţi-vă timp pentru a reveni într-o formă de zile mari.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Capricorn:

Zodia naşterii voastre este cel de-al doilea semn aflat în vizorul Lunii Pline de luni. Chiar dacă nu vă afectează sănătatea fizică şi nu vă pune în pericol echilibrul interior, se arată totuşi la orizont o săptămână destul de încărcată. Datorită firii voastre raţionale, aveţi toate şansele să supravieţuiţi admirabil acestui eveniment astral, deşi nu este exclus să vă afecteze puţin toată această tensiune.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Vărsător:

Se cunoaşte că sunteţi genul de persoane pentru care spiritul de echipă are intâietate în faţa individualităţii, dar Luna Plină de luni vă atrage atenţia asupra faptului că aspiraţi să vă confundaţi cu cercul de prieteni fără a vă mai celebra propria unicitate. Poate ar fi cazul să vă întrebaţi dacă amicii voştri văd dincolo de faptul că sunteţi prieteni de încredere şi vă apreciază pentru cine sunteţi voi cu adevărat.


Horoscop 5-11 ianuarie 2015, Peşti:

Spre sfârşitul săptămânii, Luna activează planetele care vă tranzitează în această perioadă casa sănătăţii fizice, dar şi pe cea a subconştientului. Toate aceste stări care vă încearcă până în weekend se trăiesc intens, fapt care îşi poate pune amprenta serios pe echilibrul vostru emoţional. De acum vă puteţi folosi de darul vostru cel mai de preţ, acela de a vă lăsa duşi de val.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS