Horoscop Urania zilnic: joi, 4 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 decembrie 2014


Horoscop 4 decembrie 2014, Berbec:

Azi aveţi multe şanse pentru a rezolva probleme mai vechi, care vă dădeau bătăi de cap. Sunteţi foarte calmi şi vă este uşor să vă concentraţi. În funcţie de circumstanţe şi de cei din jurul vostru, foarte multe pot fi realizate în această zi. Important este să fiţi în mişcare şi să vă lăsaţi purtaţi de ceea ce vă spune sufletul.


Horoscop 4 decembrie 2014, Taur:

Ziua de joi va fi una destul de frumoasă, cu mici împliniri pe plan sentimental. Începeţi să vă faceţi planuri cu privire la un proiect mai amplu, pe care vreţi să îl puneţi în aplicare. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea persoanei iubite. Este vorba despre o propunere neaşteptată, care vă poate schimba viaţa.


Horoscop 4 decembrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi pare a fi una liniştită, fără prea multe evenimente importante. După orele prânzului, este posibil să intraţi într-o dispută neaşteptată cu un coleg de muncă; din fericire, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism. Vă este destul de uşor să puneţi capăt acestei situaţii neplăcute.


Horoscop 4 decembrie 2014, Rac:

Pentru Raci urmează o perioadă de tranziţie, în care se pot schimba foarte multe. În prima parte a zilei umblaţi prin oraş pentru a rezolva câteva probleme legale; sunteţi nevoiţi să staţi la cozi şi trebuie să aveţi răbdare pentru a încheia această situaţie destul de neplăcută, însă necesară pentru voi.


Horoscop 4 decembrie 2014, Leu:

Ziua de joi vă găseşte foarte liniştiţi şi optimişti cu privire la viitorul vostru; este un moment foarte bun pentru a vă ierta greşelile pe care le-aţi făcut în trecut şi pentru a încheia conflicte încă nerezolvate. Vă faceţi planuri frumoase alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 4 decembrie 2014, Fecioară:

Astăzi trebuie să renunţaţi la planurile voastre deoarece un membru al familiei are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o situaţie destul de complicată. Sunteţi nevoiţi să îi ascultaţi problema şi să faceţi tot posibilul pentru a îi oferi un sfat bun. Spre seară, primiţi o veste bună cu privire la acest eveniment neplăcut.


Horoscop 4 decembrie 2014, Balanţă:

Deşi este încă devreme pentru a vă gândi la asta, vremea de afară vă face să fiţi visători şi să vă gândiţi deja la pregătirile de sărbătoare. Intraţi în spiritul Crăciunului şi nimeni nu poate face nimic pentru a împiedica asta. Spre seară, primiţi o veste bună din partea unui membru al familiei.


Horoscop 4 decembrie 2014, Scorpion:

Este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. După o perioadă mai complicată, în care aţi fost concentraţi strict pe planul profesional, iată că a venit şi perioada în care să faceţi planuri doar pentru voi şi cei dragi. Vă simţiţi eliberaţi şi vreţi să vă bucuraţi de timpul liber pe care îl aveţi.


Horoscop 4 decembrie 2014, Săgetător:

Astăzi partenerul de cuplu are nevoie de voi; acesta trece printr-o perioadă mai complicată şi trebuie să îi fiţi alături. Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi sau chiar anulaţi planurile profesionale şi să vă ocupaţi de această situaţie cât mai repede. Spre seară, un membru al familiei vă dă o veste foarte frumoasă.


Horoscop 4 decembrie 2014, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi; joi este o zi foarte importantă pentru voi, în care trebuie să luaţi decizii importante. Încercaţi să aveţi răbdare şi să alegeţi în funcţie de interesele voastre. Partenerul de cuplu şi membrii familiei vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 4 decembrie 2014, Vărsător:

Astăzi aveţi multe de rezolvat într-un timp foarte scurt. Încercaţi să vă planificaţi ziua astfel încât să terminaţi toate sarcinile pe care le primiţi. De asemenea, partenerul de cuplu trece printr-un moment mai dificil şi are nevoie de susţinerea voastră. Spre seară, petreceţi clipe frumoase alături de un prieten foarte drag.


Horoscop 4 decembrie 2014, Peşti:

Deciziile pe care urmează să le luaţi astăzi vă vor aduce numeroase beneficii financiare şi profesionale, însă vor veni la pachet cu alte sacrificii pe care veţi fi nevoiţi să le faceţi. Este posibil ca relaţia cu partenerul de cuplu să se răcească din cauza acestor schimbări; de aceea o discuţie serioasă cu persoana iubită este indicată în această situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS