Horoscop Urania zilnic: miercuri, 31 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 31 decembrie 2014


Horoscop 31 decembrie 2014, Berbec:

Ziua de miercuri vă găseşte mai energici şi mai creativi ca niciodată. Aveţi foarte multe idei bune şi sunteţi gata să mutaţi munţii pentru a vă vedea ideile puse în practică. Ziua de azi este un moment mai mult decât excelent pentru a face schimbări în carieră.


Horoscop 31 decembrie 2014, Taur:

Ziua de miercuri vă găseşte pe drumuri; sunteţi nevoiţi să parcurgeţi un drum mai lung pentru a ajunge la o destinaţie aleasă de voi. Ar fi bine să nu faceţi acest traseu de unii singuri deoarece cu siguranţă vă veţi plictisi. Spre seară sunteţi obosiţi, însă aveţi timp să acordaţi o atenţie deosebită unei persoane dragi.


Horoscop 31 decembrie 2014, Gemeni:

Energia pe care o emanaţi astăzi se va dovedi o poţiune magică pentru voi; sunteţi pregătiţi pentru orice provocare pe care o întâlniţi şi vă ocupaţi cu mare atenţie de fiecare detaliu. Deşi aveţi parte de o zi destul de încărcată, la finalul ei veţi putea vedea rezultatul muncii voastre.


Horoscop 31 decembrie 2014, Rac:

Cu cât vă doriţi mai mult să vă urmaţi visul, cu atât veţi fi mult mai practici, iar problemele care înainte păreau dificile acum vi se vor părea floare la ureche. Realizaţi tot ce vreţi, important este să credeţi în voi şi să vă doriţi să mergeţi pe drumul pe care l-aţi ales.


Horoscop 31 decembrie 2014, Leu:

Ziua de miercuri vă găseşte într-o stare de dispoziţie foarte bună; chiar dacă nu aveţi o perioadă tocmai liniştită, voi sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul. După orele prânzului reuşiţi să clarificaţi o problemă mai veche pe care o aveţi cu un coleg de muncă sau chiar superior.


Horoscop 31 decembrie 2014, Fecioară:

Este posibil ca ziua de astăzi să vină cu multe idei şi gânduri noi pentru voi. Rutina din viaţa sentimentală a ajuns să vă sperie, iar partenerul de cuplu pare să nu mai facă eforturi pentru a menţine vie flacăra iubirii. Simţiţi nevoia unei schimbări, însă încă nu ştiţi ce trebuie să faceţi.


Horoscop 31 decembrie 2014, Balanţă:

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru voi deoarece aveţi mult timp liber pe care îl puteţi folosi pentru a vă face ceea ce vă place. După orele prânzului este posibil să primiţi o vizită sau să fiţi invitaţi la un eveniment important.


Horoscop 31 decembrie 2014, Scorpion:

Pe plan sentimental, lucrurile par să se schimbe în bine în relaţia cu partenerul de cuplu. Este foarte important să fiţi sinceri unul cu celălalt şi să vă respectaţi reciproc. De asemenea, trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri de dragul iubirii voastre.


Horoscop 31 decembrie 2014, Săgetător:

Mai este puţin până la venirea noului an şi vă doriţi cu disperare ca 2015 să nu vă găsească cu probleme; de aceea faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de situaţiile neplăcute şi pentru a rezolva tot ce este cu putinţă. Seara reuşiţi să aveţi parte de clipe de linişte.


Horoscop 31 decembrie 2014, Capricorn:

Pregătiţi un eveniment şi trebuie să faceţi tot posibilul pentru a fi în gardă indiferent de situaţie. Nu mai fiţi încăpăţânaţi şi ascultaţi şi sfaturile celor din jurul vostru; luaţi toate măsurile necesare pentru a asigura siguranţa invitaţilor. Chiar şi atunci când organizaţi o festivitate în familie, trebuie să fiţi pregătiţi pentru o situaţie de urgenţă.


Horoscop 31 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de miercuri va fi una lipsită de evenimente pentru voi; aveţi suficient timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de linişte. Acesta este un moment potrivit pentru a vă face ordine în gânduri şi a afla ce vă doriţi pe viitor. Începeţi un nou an, încercaţi să vă rezolvaţi problemele şi conflictele rămase.


Horoscop 31 decembrie 2014, Peşti:

Ultimele ore ale anului vă găsesc mai ocupaţi ca niciodată; aveţi foarte multe sarcini de dus la bun sfârşit, iar timpul nu pare să fie tocmai de partea voastră. Deşi încercaţi să vă organizaţi, tot nu reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. De aceea vă recomand să cereţi ajutorul colegilor de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS