Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 decembrie 2014


Horoscop 3 decembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi vine la pachet cu numeroase surprize pe plan sentimental. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o propunere importantă, la care nu vă aşteptaţi deloc. În cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt în favoarea voastră şi vă ajută să faceţi o cucerire foarte importantă.


Horoscop 3 decembrie 2014, Taur:

Ziua de miercuri este planificată astfel încât să îi fiţi alături partenerului de cuplu; este o perioadă încărcată emoţional şi trebuie să daţi dovadă de maturitate şi să aveţi răbdare. Spre seară sărbătoriţi un eveniment foarte important alături de membrii familiei şi de prieteni dragi.


Horoscop 3 decembrie 2014, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă confruntaţi cu o situaţie neplăcută. Din cauza unei discuţii cu un coleg de muncă, poate apărea o neînţelegere cu privire la un proiect la care lucraţi împreună. Dacă vreţi ca acest moment să fie depăşit cu uşurinţă, trebuie să aveţi răbdare şi să abordaţi problema cu mult calm.


Horoscop 3 decembrie 2014, Rac:

Ziua mult aşteptată a sosit. Este posibil ca astăzi să participaţi la un examen important sau o repartizare în ceea ce priveşte locul de muncă. Alegerile pe care urmează să le faceţi vă vor deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Sărbătoriţi succesul alături de cei dragi.


Horoscop 3 decembrie 2014, Leu:

În prima parte a zilei reuşiţi să vă ocupaţi de probleme mai vechi, pe care le-aţi lăsat de izbelişte din cauza lipsei timpului liber. După orele prânzului, veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi planurile deoarece un prieten drag are nevoie de ajutorul vostru cu o situaţie complicată. Faceţi tot posibilul să îi oferiţi cele mai bune sfaturi.


Horoscop 3 decembrie 2014, Fecioară:

Dacă încă mai aveţi sarcini de rezolvat, ar trebui să îi daţi bătaie; următoarea perioadă va fi una destul de aglomerată, aşa că profitaţi de ziua de miercuri pentru a vă termina sarcinile primite. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă, iar voi sunteţi mai mult decât fericiţi de această evoluţie.


Horoscop 3 decembrie 2014, Balanţă:

Astăzi vă călcaţi pe orgoliu şi încercaţi să rezolvaţi problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. Este o perioadă foarte bună pentru discuţii importante deoarece rămâneţi calmi şi vă este uşor să vă exprimaţi sentimentele. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 3 decembrie 2014, Scorpion:

Astăzi primiţi mai multe sarcini de care să vă ocupaţi urgent; timpul nu pare să fie de partea voastră şi vă este foarte greu să vă organizaţi ziua astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi. Spre norocul vostru, este posibil ca mai mulţi colegi de muncă să vi se alăture. Împreună veniţi cu idei foarte bune pentru noile proiecte.


Horoscop 3 decembrie 2014, Săgetător:

O persoană foarte dragă vine la voi pentru o părere sinceră. Trebuie să o ascultaţi şi să încercaţi să îi daţi cele mai bune sfaturi, fără a critica. Nu lăsaţi ca emoţiile şi planurile sale să vă influenţeze modul de a gândi. Spre seară, partenerul de cuplu vă pregăteşte o surpriză frumoasă.


Horoscop 3 decembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi foarte concentraţi pe viaţa profesională; acesta este un moment foarte bun pentru a face planuri, a pune la punct ultimele detalii legate de proiectele în desfăşurare sau chiar pentru a arunca o privire asupra parteneriatelor pe care le aveţi. Încercaţi să luaţi decizii doar după ce analizaţi foarte bine situaţia.


Horoscop 3 decembrie 2014, Vărsător:

Deşi încercaţi să păreţi puternici, treceţi printr-o perioadă mai complicată, destul de stresantă pentru voi. De aceea este indicat să nu faceţi nicio schimbare deoarece este posibil să o regretaţi mai târziu. De asemenea, nu vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce spun persoanele din jurul vostru; alegerile trebuie făcute cu inima.


Horoscop 3 decembrie 2014, Peşti:

Miercuri aveţi parte de o tranziţie de la relaxare la o nouă perioadă de muncă de rutină. Este posibil să primiţi un proiect, la care veţi fi nevoiţi să lucraţi alături de mai mulţi colegi. Deşi nu vă face plăcere, trebuie să acceptaţi aceste schimbări şi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS