Horoscop Urania zilnic: luni, 29 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 decembrie 2014


Horoscop 29 decembrie 2014, Berbec:

Vă este destul de dificil să vă adaptaţi condiţiilor impuse, însă trebuie să faceţi tot posibilul să acceptaţi aceste schimbări. Este posibil să simţiţi că aveţi nevoie de mai multă atenţie decât de obicei din partea celor apropiaţi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză plăcută.


Horoscop 29 decembrie 2014, Taur:

Ultimele zile au fost unele destul de obositoare pentru voi; iată că acum a venit momentul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase şi liniştite în compania partenerului de cuplu sau a persoanelor dragi. Seara este numai bună pentru a socializa.


Horoscop 29 decembrie 2014, Gemeni:

Prima parte a zilei se anunţă a fi destul de aglomerată, însă mulţumitoare pentru voi. Aveţi parte de surprize frumoase, cel mai probabil pe plan financiar. Spre seară vă redobândiţi calmul şi echilibrul care vă caracterizează, iar visurile voastre vor fi perfect aliniate cu oportunităţile care vor apărea.


Horoscop 29 decembrie 2014, Rac:

În prima parte a zilei aveţi de rezolvat mai multe sarcini complicate, care vă vor face să vă asumaţi obligaţii neaşteptate pe un termen destul de lung. Deciziile pe care urmează să le luaţi vă vor influenţa foarte mult viitorul profesional; de aceea este recomandat să fiţi foarte atenţi cu aceste schimbări.


Horoscop 29 decembrie 2014, Leu:

Ziua de luni se anunţă a fi una frumoasă pentru voi; prima parte a zilei este obositoare deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva aspecte profesionale. După orele prânzului, participaţi la o întâlnire sau un eveniment interesant în compania unor persoane dragi.


Horoscop 29 decembrie 2014, Fecioară:

Astăzi primiţi o lovitură sub centură, pe care trebuie să o acceptaţi. Dacă nu aţi fost invitaţi la o întâlnire sau şedinţă importantă, este posibil ca explicaţia să fie simplă: în ciuda muncii dificile, încă vă lipseşte experienţa. Învăţaţi să aveţi răbdare şi să nu mai fiţi atât de duri cu voi.


Horoscop 29 decembrie 2014, Balanţă:

Severitatea şi rezervarea sunt părţi integrante ale caracterului partenerului de cuplu. Cu toate acestea, poate exista o explicaţie simplă pentru problemele pe care le aveţi: dorinţele voastre nu sunt în concordanţă cu cele ale persoanei iubite. Trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 29 decembrie 2014, Scorpion:

Sunteţi persoane foarte mature şi sincere cu cei din jurul vostru, iar asta poate deranja anumite persoane. De aceea este posibil ca astăzi să încercaţi să rămâneţi liniştiţi fără a face observaţii sau a spune părerea personală. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 29 decembrie 2014, Săgetător:

Ziua de luni este favorabilă schimbărilor pe plan profesional. Dacă aveţi planuri sau idei de proiecte, acesta este cel mai bun moment pentru a le pune în aplicare. Aveţi încredere în voi şi nu uitaţi că ceea ce nu vă doboară vă face mai puternici.


Horoscop 29 decembrie 2014, Capricorn:

Prima parte a zilei este dedicată relaxării; următoarele ore oferă condiţii bune pentru a rezolva probleme profesionale sau chiar şi aspecte conflictuale în relaţia cu partenerul de cuplu. Aveţi multe aşteptări de la voi şi vreţi să fiţi fericiţi.


Horoscop 29 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de luni oferă condiţii foarte bune pentru dezvoltarea personală. Vă bazaţi pe simţul datoriei şi consideraţi că meritaţi mai mult decât aveţi acum. Depuneţi foarte mult efort pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii prestate.


Horoscop 29 decembrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una aglomerată pentru voi, însă cu multe realizări frumoase. Munca de rutină va avea rezultate cu adevărat surprinzătoare şi asta datorită experienţei şi abilităţilor excelente. Spre seară, aveţi parte de surprize cu adevărat frumoase din partea partenerului de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS