Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 decembrie 2014


Horoscop 24 decembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi se anunţă a fi destul de liniştită pentru voi. Încă de la primele ore ale dimineţii reuşiţi să vă ocupaţi de ceea ce vă propuneţi fără prea multe bătăi de cap. După orele prânzului, primiţi o veste frumoasă, care vă va face să fiţi cu zâmbetul pe buze aproape întreaga săptămână.


Horoscop 24 decembrie 2014, Taur:

Astăzi sunteţi energici şi inspiraţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru. Vă ocupaţi de mai multe probleme profesionale, însă acestea vă vor lua destul de puţin timp. Spre seară, este posibil să simţiţi nevoia să vă relaxaţi; ieşirile în aer liber vă vor ajuta să rămâneţi liniştiţi şi să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 24 decembrie 2014, Gemeni:

Veniţi cu idei excelente şi creative pe tot parcursul zilei. În cazul în care planurile voastre nu au dat greş până acum, acesta este un moment excelent pentru a încerca din nou. Sunteţi energici şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le întâmpinaţi. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 24 decembrie 2014, Rac:

Astrele vă favorizează miercuri; aveţi o şansă destul de mare de a primi o compensaţie financiară. De asemenea, aveţi posibilitatea de a revizui câteva dintre proiectele mai vechi şi de a avansa cu munca astfel încât să nu fiţi nevoiţi să vă ocupaţi de problemele profesionale în timpul sărbătorilor.


Horoscop 24 decembrie 2014, Leu:

O conversaţie destul de serioasă şi matură cu un coleg de muncă sau chiar cu un superior vă va ajuta să rezolvaţi o dispută internă care, nu demult, părea imposibil de rezolvat. Restul zilei se anunţă a fi unul chiar liniştit, lipsit de probleme sau peripeţii. Spre seară, faceţi un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi.


Horoscop 24 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de miercuri este o zi perfectă pentru orice activitate care implică munca în echipă. Sunteţi destul de sociabili şi acceptaţi cu uşurinţă planurile altor persoane. De asemenea, daţi dovadă de profesionalism şi vă este destul de uşor să vă faceţi înţeleşi în şedinţele sau întâlnirile cu superiorii.


Horoscop 24 decembrie 2014, Balanţă:

Încă de dimineaţă trebuie să faceţi mai multe drumuri pentru a vă ocupa de câteva probleme în ceea ce priveşte aspectul financiar. Este posibil să fiţi nevoiţi să staţi la cozi, de aceea este indicat să vă înzestraţi cu multă răbdare. Seara se anunţă frumoasă deoarece primiţi o veste bună din partea unui membru al familiei.


Horoscop 24 decembrie 2014, Scorpion:

Astăzi primiţi o veste foarte bună de la o persoană de departe, pe care nu aţi mai întâlnit-o de foarte mult timp, însă cu care aţi avut o relaţie destul de strânsă. Este posibil ca această noutate să vă aducă câteva schimbări atât în relaţia cu membrii familiei, cât şi în viaţa sentimentală.


Horoscop 24 decembrie 2014, Săgetător:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă cu privire la un aspect destul de dificil din viaţa personală. Este vorba despre o problemă mai veche, pe care trebuie să o rezolvaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Vă este dificil să faceţi această schimbare, însă în scurt timp lucrurile se vor aranja în favoarea voastră şi totul va fi bine.


Horoscop 24 decembrie 2014, Capricorn:

La baza planurilor importante stau detalii foarte mici. Trebuie să învăţaţi să aveţi mai multă răbdare şi să încercaţi să fiţi mai atenţi pe plan profesional. Sarcinile pe care le primiţi sunt foarte importante, aşa că încercaţi să le acordaţi atenţia necesară; doar prin muncă veţi reuşi să ajungeţi acolo unde vă doriţi.


Horoscop 24 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de miercuri se anunţă a fi una obişnuită, fără prea multe evenimente importante. În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de mici probleme profesionale; spre seară, aveţi parte de o surpriză destul de frumoasă. Revedeţi o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 24 decembrie 2014, Peşti:

În ciuda agitaţiei, voi rămâneţi cu gândul la vacanţă. Sunteţi foarte liniştiţi şi din acest motiv vă este mult mai uşor să vă ocupaţi de treburile şi sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, trebuie să faceţi un drum mai lung pentru a ajunge la o întâlnire importantă sau pentru a revedea persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS