Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 21 decembrie 2014


Horoscop 21 decembrie 2014, Berbec:

Este posibil ca ziua de azi să înceapă foarte frumos pentru voi. La primele ore ale dimineţii veţi primi o ofertă interesantă cu privire la o colaborare destul de benefică pentru viitorul vostru profesional. Chiar şi aşa, cântăriţi cu mare atenţie situaţia şi asiguraţi-vă că sunteţi pregătiţi pentru o schimbare atât de radicală.


Horoscop 21 decembrie 2014, Taur:

Ziua de duminică este foarte bună pentru relaxare şi odihnă. Este posibil să faceţi un drum mai mult pentru a revedea persoane dragi, cel mai probabil membrii familiei. Spre seară, vă relaxaţi alături de partenerul de cuplu, care vă surprinde cu o decizie neaşteptată; aveţi parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop 21 decembrie 2014, Gemeni:

Pentru ca planurile voastre să funcţioneze, vă recomand să încercaţi să menţineţi colaborarea cu persoanele influente alături de care lucraţi. Urmaţi exemplu lor, rămâneţi în relaţii bune cu ei şi nu îi transformaţi în inamici deoarece veţi avea nevoie de sfaturile lor într-un timp mai scurt decât credeţi voi.


Horoscop 21 decembrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru discuţii lungi cu privire la viaţa profesională. Sunteţi foarte calmi şi vă este uşor să vă planificaţi ideile şi gândurile. Totuşi, nu este un moment bun pentru a lua decizii importante. Spre seară, revedeţi persoane dragi, alături de care petreceţi momente frumoase.


Horoscop 21 decembrie 2014, Leu:

Atmosfera de astăzi este favorabilă pentru a rezolva diverse conflicte. Rămâneţi calmi indiferent de situaţie şi vă este foarte uşor să vă impuneţi punctul de vedere şi să vă faceţi ascultaţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul de cuplu vă cere ajutorul cu privire la o situaţie profesională.


Horoscop 21 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de duminică este minunată pentru evenimente publice; este un moment foarte bun pentru a vă face noi cunoştinţe sau chiar pentru a vă mări cercul de prieteni. Reuşiţi cu uşurinţă să vă integraţi într-un grup nou de oameni şi chiar să întreţineţi discuţii destul de interesante pe orice temă.


Horoscop 21 decembrie 2014, Balanţă:

Visurile voastre sunt tot mai greu de realizat; deşi ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi, vă este greu să vă puneţi în aplicare planurile. Aveţi mai multă încredere în voi şi nu vă fie teamă de eşec. Începutul este cel mai dificil, în momentul în care vă veţi obişnui cu schimbările, va fi floare la ureche.


Horoscop 21 decembrie 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi mult mai bine dispuşi şi romantici decât de obicei, iar asta înseamnă un singur lucru: acesta este un moment foarte bun pentru a adăuga un plus de pasiune în relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, trebuie doar să ieşiţi în oraş; astrele se ocupă să întâlniţi persoana potrivită.


Horoscop 21 decembrie 2014, Săgetător:

Prima parte a zilei este lipsită de evenimente importante; lucrurile încep să se schimbe după amiază, când sunteţi nevoiţi să mergeţi la o petrecere sau o întâlnire cu mai multe persoane. Acum aveţi şansa să întâlniţi oameni noi sau chiar să vă faceţi noi prieteni. Sunteţi foarte sociabili şi foarte prietenoşi cu cei din jurul vostru.


Horoscop 21 decembrie 2014, Capricorn:

Este posibil să fiţi nevoiţi să lucraţi în echipă, alături de câţiva colegi de la locul de muncă. Nu sunteţi persoane foarte sociabile şi vă va fi destul de greu să vă adaptaţi acestor schimbări profesionale. Pentru ca rezultatul muncii voastre să fie unul bun, trebuie să faceţi compromisuri şi să vă înţelegeţi.


Horoscop 21 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de duminică nu este una bună pentru interacţiunea cu cei din jurul vostru; sunteţi destul de morocănoşi şi sincer şi puteţi răni persoane dragi fără să vreţi. Încercaţi să evitaţi evenimentele publice şi chiar şi întâlnirile profesionale. Singurul care vă poate accepta aceste schimbări de spirit este partenerul de cuplu.


Horoscop 21 decembrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi pare a fi o zi foarte bună pentru voi. Există posibilitatea de a avea parte de o surpriză din partea unei persoane din trecut, de care v-aţi despărţit în condiţii destul de dureroase. Mare atenţie la deciziile pe care vreţi să le faceţi, nu vă lăsaţi păcăliţi de această situaţie frumos prezentată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS