Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 decembrie 2014


Horoscop 19 decembrie 2014, Berbec:

Starea de spirit se schimbă radical azi de mai multe ori din cauza unor evenimente ce nu depind de voi. De aceea este indicat să aveţi răbdare şi să încercaţi, pe cât posibil, să rămâneţi calmi indiferent de situaţia în care sunteţi puşi. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să fiţi mai liniştiţi.


Horoscop 19 decembrie 2014, Taur:

Dacă majoritatea zodiilor au parte de o zi complicată, iată că voi sunteţi norocoşi. Astrele sunt poziţionate astfel încât voi să aveţi parte de o zi foarte frumoasă. Aveţi timp suficient să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 19 decembrie 2014, Gemeni:

Prima parte a zilei va fi una destul de agitată; aveţi foarte multe de făcut, iar timpul nu pare să fie chiar în favoarea voastră. După orele prânzului primiţi o veste neaşteptată şi trebuie să plecaţi de la locul de muncă mai devreme decât de obicei pentru a rezolva o problemă complicată.


Horoscop 19 decembrie 2014, Rac:

Este posibil ca în prima parte a zilei să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe vizite unor persoane dragi. După orele prânzului, sunteţi mult mai liniştiţi, moment în care vă puteţi relaxa şi bucura de compania partenerului de cuplu. Relaţia sentimentală devine tot mai serioasă.


Horoscop 19 decembrie 2014, Leu:

Poziţia astrală favorizează comunicarea cu persoanele din jurul vostru; sunteţi foarte sociabili şi reuşiţi să vă faceţi plăcuţi într-un cerc de oameni noi. Pe plan profesional, acesta este un moment foarte bun pentru a face o schimbare în carieră. Este posibil să mergeţi la un interviu important.


Horoscop 19 decembrie 2014, Fecioară:

Din păcate pentru voi, ziua de vineri se anunţă a fi una destul de complicată. Sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a vă ocupa de câteva probleme financiare. Pe plan profesional, întâmpinaţi numeroase piedici în negocierile cu partenerii de afaceri; cel mai bine este să amânaţi întâlnirile importante.


Horoscop 19 decembrie 2014, Balanţă:

Astăzi aveţi parte de o zi agitată şi destul de obositoare la locul de muncă; există posibilitatea să întâmpinaţi mai multe dificultăţi în rezolvarea proiectelor pe care le-aţi primit. Chiar şi aşa, rămâneţi liniştiţi şi vă păstraţi calmul, reuşind să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale.


Horoscop 19 decembrie 2014, Scorpion:

O situaţie neplăcută la locul de muncă vă poate da peste cap întreg programul; sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi chiar să faceţi câteva schimbări neaşteptate. Chiar şi aşa, daţi dovadă de maturitate şi profesionalism şi vă ocupaţi personal de aceste probleme, reuşind într-un final să le rezolvaţi.


Horoscop 19 decembrie 2014, Săgetător:

Ziua de vineri este cea mai dificilă zi a săptămânii pentru voi deoarece sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de ultimele detalii înainte de concediu. Aveţi foarte multe pe cap, iar timpul nu este suficient pentru a rezolva tot ce vă propuneţi. Un ajutor din partea unui coleg de muncă este mai mult decât binevenit.


Horoscop 19 decembrie 2014, Capricorn:

Mai sunt câteva zile până la concediu, iar voi deja nu mai reuşiţi să vă concentraţi. Vă ocupaţi doar de sarcinile cu adevărat importante, care nu pot fi amânate. Spre seară, aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea unei persoane dragi, cel mai probabil membru al familiei.


Horoscop 19 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de vineri este una cu adevărat specială pentru voi; revedeţi o persoană foarte dragă, care are un rol extrem de important în viaţa voastră. Aveţi timp suficient pentru a fi puşi la curent cu ultimele noutăţi din viaţa acesteia; sunteţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi.


Horoscop 19 decembrie 2014, Peşti:

Viaţa la locul de muncă devine din ce în ce mai complicată; aveţi foarte multe responsabilităţi şi nu sunteţi mulţumiţi pentru faptul că nu sunteţi apreciaţi atât cât meritaţi. Simţiţi că aveţi nevoie de o schimbare, însă vă este teamă şi nu vreţi să faceţi o alegere greşită. Cel mai bine este să cereţi un sfat unei persoane de încredere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS