Horoscop Urania zilnic: luni, 15 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 decembrie 2014


Horoscop 15 decembrie 2014, Berbec:

Astăzi confortul psihic are o importanţă majoră pentru voi. Faceţi tot posibilul să vă simţiţi importanţi şi să fiţi apreciaţi de cei din jurul vostru. Este posibil să vă doriţi să achiziţionaţi un cadou foarte scump pentru partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă.


Horoscop 15 decembrie 2014, Taur:

Coexistaţi cu cererile voastre ridicate; este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări în relaţia de cuplu şi de aceea să apară o mică tensiune între voi şi partenerul de cuplu. Dacă rămâneţi calmi şi aveţi răbdare pentru a înţelege ce se întâmplă cu adevărat, veţi rezolva cu uşurinţă această situaţie şi totul va reveni la normal.


Horoscop 15 decembrie 2014, Gemeni:

Pe plan profesional, planurile voastre sunt foarte bune, însă trebuie să aveţi răbdare deoarece va dura mai mult timp până le veţi vedea puse în aplicare. Drumul pe care l-aţi ales este unul anevoios, cu multe peripeţii şi ocolişuri, însă rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 15 decembrie 2014, Rac:

Viaţa sentimentală a fost lăsată pe plan secund; este posibil ca partenerul de cuplu să nu fie mulţumit de asta şi să se simtă neglijat. O discuţie vă poate ajuta să rezolvaţi acest conflict. Seara vă găseşte liniştiţi şi cu zâmbetul pe buze, făcând planuri pentru vacanţa de sărbători.


Horoscop 15 decembrie 2014, Leu:

Ziua de luni vine cu o surpriză frumoasă pe plan profesional. Este posibil să veniţi cu o idee foarte creativă pentru un proiect profesional, însă ezitaţi atunci când vine vorba de partea sa de organizare. O discuţie cu colegii de muncă vă poate face să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 15 decembrie 2014, Fecioară:

Dorinţele şi planurile voastre sunt tot mai ambiţioase în ultima perioadă. Astăzi visaţi să vă extindeţi orizontul spiritual şi, în acelaşi timp, să vă îmbunătăţiţi relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru. Spre seară, puteţi face planuri cu partenerul de cuplu cu privire la vacanţă de sărbători.


Horoscop 15 decembrie 2014, Balanţă:

Trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri în relaţia de cuplu; încercaţi să nu mai fiţi atât de încăpăţânaţi şi să învăţaţi să iertaţi atunci când este necesar. De asemenea, nu uitaţi să vă ascultaţi partenerul de cuplu şi să îi oferiţi posibilitatea de a vă explica motivele pentru care luaţi anumite decizii.


Horoscop 15 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de luni vă oferă posibilitatea de a pune în evidenţă cele mai bune trăsături de caracter ale voastre precum prietenia, toleranţa, sensibilitatea şi generozitatea. Reuşiţi să fiţi relaxaţi în compania persoanelor pe care le cunoaşteţi, precum şi în mediile nefamiliare, însă confortabile pentru voi.


Horoscop 15 decembrie 2014, Săgetător:

Tentaţiile sunt la orice pas şi de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi. Este posibil ca luni să simţiţi nevoia de a călca strâmb în relaţia sentimentală. De aceea vă recomand să staţi mai mult în preajma partenerului de cuplu şi să evitaţi pe cât posibil ieşirile în grupuri mari.


Horoscop 15 decembrie 2014, Capricorn:

Astăzi rămâneţi concentraţi pe aspecte importante pentru voi, precum cele profesionale sau cele financiare. Este posibil să simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în cariera voastră, însă vreţi să aşteptaţi pentru a vă ocupa de această situaţie imediat după sărbători. Persoanele dragi vă susţin necondiţionat.


Horoscop 15 decembrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze; reuşiţi să rezolvaţi o problemă financiară mai veche, iar acesta este motiv de sărbătoare. În a doua parte a zilei este posibil să faceţi planuri cu privire la vacanţa de iarnă, pe care doriţi să o petreceţi în compania unei singure persoane.


Horoscop 15 decembrie 2014, Peşti:

Chiar dacă păreţi o persoană cu capul în nori, aveţi un plan bine pus la punct în mintea voastră. Când vine vorba despre întâlniri importante, decizii radicale în viaţă sau obligaţiile pe care le aveţi faţă de persoanele dragi, vă doriţi ca totul să fie organizat în cel mai bun mod posibil.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS