Horoscop Urania săptămânal: 15-21 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 15-21 decembrie 2014


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Berbec:

Astrele vă păsuiesc şi săptămâna aceasta, semn că provocările care ar apărea pe acest plan (sănătate) nu sunt dictate de astre, ci de neglijenţe sau excese cărora, inconştienţi, le-aţi putea da curs. Deşi planetele nu indică schimbări majore la acest nivel, nu uitaţi că sunteţi sub influenţa unui aspect tensionat intre Luna Neagră şi Chiron, deci ar trebui acordată o atenţie specială sănătăţii perioada aceasta.


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Taur:

În prima parte a săptămânii, mai mult sau mai puţin conştienţi, căutaţi să stabiliţi un echilibru între minte şi suflet. Pare-se că vă şi iese pasienţa luni şi miercuri, dar marţi vă poate părăsi norocul, poate pentru că încearcă să vi se comunice faptul că uneori există o ordine şi în haos, dar ţine doar de voi să o înţelegeţi. Aşadar, nu vă părăsiţi misiunea, ci schimbaţi tactica!


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Gemeni:

Din câte se pare, tonusul vostru este în scădere de joi începând, dar dacă situaţia se înrăutăţeşte în noaptea dintre vineri şi sâmbătă, nu mai încape loc de ezitări şi se cade să consultaţi un specialist. Altfel, vă pomeniţi că nu numai nivelul de energie suferă de pe urma acestor schimbări în organism, ci şi capacitatea voastră de a gândi limpede sub presiune şi de a vă îndeplini comisioanele.


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Rac:

Acest sector de viaţă (sănătatea) ajunge în centrul atenţiei în weekend, mai exact sâmbătă şi duminică, atunci când Luna poposeşte în casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Sărbătorile bat la uşă, poate încercaţi reţete noi, dar căutaţi să evitaţi mâncărurile grase, prăjite în prea mult ulei şi nu vă dedaţi dulciurilor, mai ales dacă abundă-n zahăr. Altfel, vă expuneţi riscului unor indigestii serioase!


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Leu:

Mercur şi Soarele intră în semnul Capricornului săptămâna aceasta, zodie căreia-i corespunde casa sănătăţii voastre fizice din horoscopul vostru general, fapt care ar trebui să vă încurajeze să luaţi atitudine când vine vorba de acest aspect. Pentru sănătatea articulaţiilor, a danturii şi pielii voastre, adoptaţi un regim alimentar bazat pe proteine mari şi calciu, cel puţin pe o perioadă de o lună.


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Fecioară:

E clar că din exces de zel v-aţi conceput un program de activităţi draconic la mijlocul săptămânii, mai precis în zilele de joi şi vineri. Nu uitaţi că până iese Marte din Vărsător, sistemul vostru cardiovascular rămâne un punct sensibil pe harta sănătăţii voastre. Aşadar, lăsaţi-o mai moale cu eforturile, stresul şi tensiunea psihică zilele acestea, în special dacă vă încearcă stări de ameţeală sau vertij.


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Balanţă:

Dacă vă supără ceva weekend-ul acesta, fie fizic ori emoţional, nu luaţi medicamente după ureche şi nu vă încredeţi că remediile care au funcţionat în cazul prietenilor sau al rudelor vor avea acelaşi efect şi în cazul vostru. În plus, dacă trebuie să vă prezentaţi la o consultaţie sâmbătă şi vi se pare că medicul a fost evaziv sau pare să nu-şi fi dat seama ce se întâmplă cu voi, cereţi o a doua părere.


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Scorpion:

Primele lucruri la care tindeţi să renunţaţi când se pune problema să faceţi un sacrificiu este liniştea voastră sufletească şi echilibrul emoţional. Sunteţi atraşi în acest cerc vicios în prima parte a săptămânii, dar dacă luni şi miercuri puteţi beneficia de pe urma acestui compromis, s-ar putea ca marţi să apară repercusiunile fizice ale faptului că nu vă menajaţi suficient. Meritaţi să mai vedeţi şi de voi!


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Săgetător:

În mod normal, voi sunteţi cei care-i molipseşte pe ceilalţi cu bună dispoziţie şi optimism, dar la mijlocul săptămânii, tindeţi să puneţi răul înainte, văzând partea goală a paharului. Această schimbare de optică este lesne de observat de ceilalţi pentru că vă dispare patosul din glas şi de care dădeaţi dovadă în tot ceea ce făceaţi. Nu uitaţi că gândirea pozitivă se exersează şi nu e un bun inalienabil!


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Capricorn:

Ceva în interiorul vostru nu vă permite să trăiţi clipa la intensitate maximă şi să vă bucuraţi cu toată fiinţa voastră pentru lucrurile bune care vi se întâmplă sâmbătă sau duminică. În sinea voastră, sunteţi persoane spontane, vesele şi sociabile, dar tindeţi să vă controlaţi orice reacţie şi trăire, refuzându-vă dreptul de a vă purta aşa cum vă dictează inima. Ce-ar fi să lăsaţi atitudinea protocolară deoparte?


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Vărsător:

Mercur şi Soarele ajung săptămâna aceasta în casa subconştientului şi a bolilor ascunse, fapt care vă poate crea senzaţia că vă loviţi de tot felul de oprelişti ori că sunteţi încorsetaţi şi nu vă puteţi exprima aşa cum trebuie. În consecinţă, ajungeţi să fugiţi mereu de ceva sau cineva care vă face să vă simţiţi că nu sunteţi în largul vostru. Gândiţi-vă dacă nu cumva aceste piedici sunt numai în mintea voastră.


Horoscop 15-21 decembrie 2014, Peşti:

Uneori, mai exact joi şi vineri, percepeţi viaţa în alb şi negru, motiv pentru care vă descurajaţi foarte uşor şi ajungeţi să nu mai vedeţi pădurea de copaci. Pesimismul nu numai că vă taie din pofta de viaţă, determinându-vă să cedaţi în faţa apatiei, dar vă poate slăbi organismul, predispunându-vă la boli de care vă puteţi molipsi la mijlocul săptămânii. Încercaţi să-i rezistaţi acestei predilecţii!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS