Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 decembrie 2014


Horoscop 13 decembrie 2014, Berbec:

Poziţia planetelor este favorabilă pentru voi întreaga zi; nu rataţi şansa de a vă valorifica şansele. Profitaţi de oportunităţile care apar şi daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu persoanele cu care intraţi în contact. Pe plan sentimental, astrele par să vă pregătească o surpriză uriaşă.


Horoscop 13 decembrie 2014, Taur:

Cu cât munciţi mai mult, cu atât beneficiile vor fi şi mai mari. Profitaţi de ziua de sâmbătă şi puneţi-vă în aplicare planurile pe care le aveţi. Fiecare efort depus va avea rezultate pozitive care pot depăşi chiar şi aşteptările voastre. Aveţi potenţial şi voi ştiţi asta, nu vă fie teamă să vă depăşiţi limitele.


Horoscop 13 decembrie 2014, Gemeni:

Trebuie să coborâţi cu picioarele pe pământ. Nu tot ce zboară se mănâncă. Este posibil ca astăzi să fiţi dezamăgiţi de o posibilă discuţie pe care o aveţi cu o persoană foarte importantă din viaţa voastră. Poate fi vorba despre o situaţie profesională sau chiar personală. Aveţi nevoie de cineva de încredere pentru a depăşi acest moment.


Horoscop 13 decembrie 2014, Rac:

În cursul zilei de astăzi vă puteţi lovi de câteva dificultăţi în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor profesionale. Chiar şi aşa, voi sunteţi hotărâţi să vă ocupaţi de sarcinile primite şi reuşiţi să vă păstraţi optimismul întreaga zi, indiferent de cât de dificil vă va fi. Rămâneţi cu zâmbetul pe buze până la finalul zilei.


Horoscop 13 decembrie 2014, Leu:

Ziua de sâmbătă pare să vă aducă o mică schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; rezultatul muncii voastre este apreciat de superiori şi de parteneri. Este posibil să primiţi un bonus neaşteptat, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. De asemenea, vă gândiţi serios să faceţi o investiţie serioasă.


Horoscop 13 decembrie 2014, Fecioară:

Astăzi astrele par să vă deschidă uşi importante pe plan profesional. Aveţi posibilitatea de a face investiţii majore şi destul de importante, care să vă aducă profituri destul de bune în viitorul apropiat. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, vă pregătiţi să faceţi o schimbare în relaţia de cuplu.


Horoscop 13 decembrie 2014, Balanţă:

Astăzi este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui coleg de muncă. Deşi sună foarte tentant, vă recomand să aveţi mare atenţie şi să analizaţi cu grijă această propunere. De asemenea, nu uitaţi să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 13 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de sâmbătă vă găseşte optimişti cu privire la rezolvarea problemelor pe care le aveţi cu proiectele în desfăşurare. Sunteţi liniştiţi şi foarte atenţi la detalii şi vă este uşor să purtaţi discuţii serioase cu posibilii parteneri de afaceri. Pe plan sentimental, în a doua parte a zilei astrele vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Horoscop 13 decembrie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi plini de energie şi foarte vorbareţi; este posibil ca această stare de spirit a voastră să fie interpretată greşit de cei cu care intraţi în contact. De aceea puteţi avea dificultăţi în încercarea de a încheia noi contracte sau chiar şi de a rezolva probleme personale. Indicat este să vă amânaţi întâlnirile importante pentru o altă zi.


Horoscop 13 decembrie 2014, Capricorn:

Câteva contracte vechi la care lucraţi pot necesita modificări parţiale din cauze ce nu ţin de voi; de aceea, sâmbătă trebuie să depuneţi mai mult efort pentru a vă ocupa de toate sarcinile importante. Vă doriţi ca până la finalul programului de muncă să fiţi la zi cu toate sarcinile primite.


Horoscop 13 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi este una destul de relaxantă pentru voi. Aveţi timp suficient să vă bucuraţi de momente frumoase şi liniştite. Este o perioadă foarte bună pentru a rezolva conflicte mai vechi cu persoane dragi. Vă doriţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal şi de aceea decideţi că trebuie să începeţi cu rezolvarea problemelor din trecut.


Horoscop 13 decembrie 2014, Peşti:

După o perioadă destul de încărcată, în care aţi fost nevoiţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, astăzi aveţi timp şi pentru relaţia sentimentală. Spre norocul vostru, partenerul de cuplu vă înţelege şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară, sărbătoriţi un eveniment în compania celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS