Horoscop Urania zilnic: joi, 11 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, joi, 11 decembrie 2014


Horoscop 11 decembrie 2014, Berbec:

Poziţia planetelor de azi favorizează activităţile creative. Aveţi foarte multe idei bune, pe care le puteţi pune în aplicare. De asemenea, în viaţa sentimentală simţiţi nevoia unei schimbări. Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră. Seara o puteţi petrece în oraş cu prietenii.


Horoscop 11 decembrie 2014, Taur:

Munca depusă este în sfârşit răsplătită de superiorii voştri. Joi sunteţi felicitaţi pentru efortul depus; pe lângă aceste laude, este posibil să primiţi şi un bonus substanţial, perfect pentru a vă bucura de el în perioada sărbătorilor. De asemenea, este posibil să primiţi şi o propunere de afaceri din partea unui partener important.


Horoscop 11 decembrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte liniştită şi calmă pentru Gemeni; sunteţi tot timpul cu zâmbetul pe buze şi foarte sociabili. Reuşiţi cu uşurinţă să rezolvaţi sarcini importante pentru proiectele pe care le primiţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, dacă sunteţi singuri puteţi face o cucerire importantă.


Horoscop 11 decembrie 2014, Rac:

Ziua de joi vă aduce un as în mânece pe plan profesional; este posibil ca în a doua parte a zilei să cunoaşteţi pe cineva important. Această persoană vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat în carieră. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un membru al familiei.


Horoscop 11 decembrie 2014, Leu:

În sfârşit a venit momentul mult aşteptat; astăzi aveţi timp suficient pentru a vă bucura de odihnă şi relaxare. Petreceţi clipe frumoase în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să întâlniţi un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp; aveţi multe de recuperat.


Horoscop 11 decembrie 2014, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi binedispuşi şi foarte activi. Destul de sociabili, vă este uşor să discutaţi cu partenerii de afaceri şi să vă faceţi înţeleşi. Propuneţi abordări creative şi foarte apreciate de colegii de muncă pentru rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi în proiectele la care lucraţi.


Horoscop 11 decembrie 2014, Balanţă:

Astăzi este ziua voastră norocoasă; conjunctura astrală favorizează proiectele noi şi chiar colaborările de lungă durată. Sunteţi foarte activi pe plan profesional şi vă susţineţi planurile de viitor cu acţiuni şi dovezi clare. Este posibil să vă cuceriţi superiorii cu profesionalismul de care daţi dovadă.


Horoscop 11 decembrie 2014, Scorpion:

Deşi nu aveaţi asta în plan, astăzi trebuie să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale. O discuţie sinceră cu partenerul de cuplu se poate transforma într-un conflict neaşteptat. Acest lucru va avea un impact negativ asupra stării voastre de spirit. Nu reuşiţi să vă concentraţi până când nu rezolvaţi această situaţie neplăcută.


Horoscop 11 decembrie 2014, Săgetător:

Joi sunteţi bine dispuşi şi puşi pe treabă. Aveţi foarte multă inspiraţie şi vi se pare floare la ureche să vă ocupaţi de sarcinile primite de la superiori. Sunteţi hotărâţi să terminaţi tot ce vă propuneţi pe plan profesional şi nu plecaţi de la birou până când nu lăsaţi totul în ordine. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la partenerul de cuplu.


Horoscop 11 decembrie 2014, Capricorn:

După o perioadă destul de liniştită pe plan sentimental, iată că a venit timpul pentru câteva schimbări. O discuţie matură şi sinceră cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi încotro se îndreaptă relaţia voastră. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 11 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi vine cu surprize pe plan profesional. Este posibil ca partenerii de afaceri să vă propună să lucraţi la un proiect mai amplu, alături de o echipă de profesionişti. Acest parteneriat vă poate aduce numeroase beneficii financiare; de asemenea, vă va deschide şi multe uşi în carieră.


Horoscop 11 decembrie 2014, Peşti:

După o perioadă de foc pentru voi, iată că a venit momentul aşteptat; astăzi aveţi timp suficient să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber mult visat. Activităţile creative sau în aer liber vă pot ajuta să vă destindeţi şi să vă încărcaţi bateriile. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate cere un sfat cu privire la o problemă financiară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS