Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 decembrie 2014


Horoscop 10 decembrie 2014, Berbec:

Dacă sunteţi în situaţia în care până acum aţi lucrat la un proiect important, azi vedeţi pentru prima dată rezultatele muncii voastre. Este posibil să primiţi un bonus substanţial pentru efortul depus. Pe plan sentimental, trebuie să acordaţi mai multă atenţie relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 10 decembrie 2014, Taur:

Aţi lenevit destul de mult în ultima perioadă; de aceea puteţi spune că sunteţi odihniţi şi pregătiţi pentru ceea ce urmează. Ziua de miercuri este un moment mai mult decât excelent pentru a vă pregăti planurile în ceea ce priveşte viaţa profesională. Nu aşteptaţi să vă pice din cer, ocupaţi-vă de proiectele voastre.


Horoscop 10 decembrie 2014, Gemeni:

Deşi nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie, trebuie să participaţi la o întâlnire de afaceri cu persoane importante. Lucrurile pot devia destul de repede şi vă puteţi afla în situaţia în care sunteţi nevoiţi să rezolvaţi un conflict între doi parteneri de muncă. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism în această dispută.


Horoscop 10 decembrie 2014, Rac:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de mici probleme profesionale; sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a depune acte sau alte dosare importante. În ceea ce priveşte dragostea, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă; poate că este timpul să vorbiţi despre următorul pas în viaţa de cuplu.


Horoscop 10 decembrie 2014, Leu:

Aceasta este ultima zi în care trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun din voi; reuşiţi să vă ocupaţi de un proiect care vă dă bătăi de cap. Spre norocul vostru, beneficiile pe care urmează să le primiţi merită tot efortul depus. De mâine, aveţi timp suficient pentru a vă relaxa şi a vă bucura de rezultatele muncii voastre.


Horoscop 10 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de miercuri începe cu stângul pentru voi. Este posibil ca, fără să vreţi, să vă treziţi într-o dispută cu un coleg de muncă. Păstraţi-vă calmul pentru a rezolva repede această situaţie neplăcută. După orele prânzului, un membru al familiei vă surprinde cu o vizită; are o surpriză frumoasă pentru voi.


Horoscop 10 decembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi foarte obosiţi şi simţiţi nevoia unei pauze. Din păcate, încă este nevoie de voi pentru proiectele profesionale. Trebuie să depuneţi efort şi să încercaţi să vă limpeziţi mintea astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile primite. Un ajutor din partea colegilor alături de care lucraţi va fi binevenit.


Horoscop 10 decembrie 2014, Scorpion:

Simţiţi nevoia unei pauze însă, din păcate, este încă prea devreme pentru a vă gândi la aşa ceva. Lucraţi la un proiect mai amplu şi este nevoie de toată atenţia voastră. Încercaţi să vă programaţi bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să staţi peste program. Pe plan sentimental, încercaţi să faceţi o schimbare în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 10 decembrie 2014, Săgetător:

În ultima perioadă s-a instalat rutina în viaţa voastră; sunteţi persoane dinamice şi vă este teamă să nu vă plictisiţi de ceea ce aveţi. De aceea, încercaţi să faceţi pe cât posibil pentru a aduce o schimbare atât pe plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu şi cei apropiaţi.


Horoscop 10 decembrie 2014, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de posomorâţi; nu reuşiţi să vă controlaţi gândurile şi vă este tot mai greu să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor, care vă va da elan pentru a vă termina proiectele.


Horoscop 10 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de miercuri vă găseşte puşi pe treabă; sunteţi atenţi la detalii şi reuşiţi să rezolvaţi orice problemă întâmpinaţi. În a doua parte a zilei este nevoie de voi pentru o situaţie complicată. Se pare că trebuie să participaţi la o întâlnire neaşteptată cu un partener important; deşi nu sunteţi pregătiţi, reuşiţi să inclinaţi balanţa în favoarea voastră.


Horoscop 10 decembrie 2014, Peşti:

După o perioadă foarte aglomerată, în care aţi muncit pe rupte, este timpul să vă odihniţi. Ziua de astăzi este ultima în care trebuie să fiţi în alertă şi să vă ocupaţi de sarcini importante; beneficiile vor fi pe măsura efortului depus. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi alături de cei dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS