Horoscop Urania săptămânal: 1-7 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 1-7 decembrie 2014


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Berbec:

Luna Plină de sâmbătă poate predispune suprasolicitarea căilor respiratorii, semn că în zilele care preced şi se succed lunaţiei nu e indicat să schimbaţi aerul sau să vă expuneţi mirosurilor puternice, nocive care v-ar dăuna. Mai mult, faza lunară interconectează casele călătoriilor din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să evitaţi deplasările pe o perioadă sau distanţă lungă zilele acestea.


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Taur:

Încă de la începutul săptămânii, se simte briza schimbării pentru voi. Probabil că în zilele de luni şi marţi clocotiţi de energie ori simţiţi mai acut ca niciodată că s-a acumulat prea multă tensiune şi stres în interiorul vostru. Cert e că vă puteţi face involuntar mult rău vouă înşivă, dar şi celorlalţi dacă nu vă găsiţi un obiectiv spre care să vă direcţionaţi toată energia de care dispuneţi. Fiţi practici!


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Gemeni:

Alături de nativii Săgetător, cei născuţi sub acest semn vor fi cei mai receptivi la energia Lunii Pline de sâmbătă ca urmare a faptului că le activează axa personalităţii şi a interacţiunii cu ceilalţi. Puteţi avea senzaţia că toată lumea aşteaptă ceva de la voi şi că se trage de voi din toate părţile ca de un resort. Este vital pentru voi să vă menţineţi echilibrul mental ca să nu clacaţi.


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Rac:

Luna Plină de sâmbătă poate exercita o presiune suplimentară pe axa sănătăţii voastre zilele acestea, dar urmăreşte să vă aducă în atenţie faptul că majoritatea dezechilibrelor şi disfuncţiilor cu care v-aţi putea confrunta rezultă în urma neatenţiei, neglijenţei şi a neîndemânării. În perioada următoare, cele mai vizate segmente ale corpului vostru sunt membrele superioare şi cele inferioare.


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Leu:

Dacă începutul de săptămână vă surprinde departe de casă, în compania unei persoane de la care aveţi multe de învăţat sau în plin proces de conştientizare a beneficiilor de care aveţi parte în această perioadă, nimic nu vă poate opri. Nu vă irosiţi energia pe distracţii efemere, riscând exagerat prin practicarea unor sporturi extreme sau renunţând la stilul de viaţă echilibrat. Moderaţia e cheia!


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Fecioară:

În dimineaţa zilei de vineri, Marte intră în Vărsător căruia îi corespunde casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Întrucât energia unei planete tinde să-şi facă mai puternic simţită prezenţa când trece dintr-un semn în altul, creşte riscul accidentelor şi al luxaţiilor în regiunea gleznelor şi a gambelor, dar şi la fluctuaţii severe ale temperaturii corporale. Relaxaţi-vă!


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Balanţă:

Având în vedere că Luna Plină de sâmbătă poate tensiona axa călătoriilor, dar şi pe cea a comunicării din horoscopul vostru general, nu este indicat ca în intervalul de zile joi-lunea viitoare să vă programaţi deplasări pe distanţe lungi sau drumuri du-te-vino prin oraş. De asemenea, s-ar putea ca vizitele la cabinetul specialistului să nu vă ofere răspunsuri fără echivoc. Aveţi răbdare!


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Scorpion:

Prima parte a săptămânii se anunţă a fi una dinamică pentru voi, dar norocul face că şi voi sunteţi cel puţin la fel de puşi pe treabă ca şi premisele zilelor de luni şi marţi. Dacă sunteţi în convalescenţă, dar sănătatea voastră pare să se fi îmbunătăţit considerabil în aceste zile, nu faceţi greşeala de a renunţa la tratament sau la regimul de alimentaţie ori de odihnă. Altfel, weekendul vă surprinde extenuaţi.


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Săgetător:

În afara nativilor Gemeni, cei născuţi sub acest semn nu rămân deloc impasibili la explozia de energii generată de Luna Plină de sâmbătă. Relaţiile cu cei din jur, dar în special cele de afaceri, cu sponsorii, superiorii sau competiţia, vă supun unei tensiuni nervoase susţinute în zilele care urmează. Nu vă sfiiţi să luaţi pauze ocazional pentru a vă aduna gândurile şi pentru a vă linişti.


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Capricorn:

Luna Plină de sâmbătă se perfectează pe axa sănătăţii voastre, dar cu precădere cea a articulaţiilor şi încheieturilor. Nativilor născuţi sub acest semn şi trecuţi de prima tinereţe le e recomandat să ia în serios sfatul de a adopta un stil de viaţă activ şi o alimentaţie sănătoasă. Altfel, se trezesc într-o zi din viitorul apropiat cu spatele sau genunchii în piuneze. Mizaţi pe exerciţii fizice uşoare!


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Vărsător:

De data aceasta, mai exact în prima jumătate a săptămânii, miza de a lupta împotriva controlului şi a senzaţiei că nu sunteţi destul de interesanţi în viziunea celorlalţi este una concretă. În primele zile ale săptămânii, aveţi şansa de a cunoaşte persoane noi, progresiste şi care vă împărtăşesc viziunile, dar depinde numai de voi dacă veţi stabili legături solide cu aceşti oameni.


Horoscop 1-7 decembrie 2014, Peşti:

Odată cu primele ore ale dimineţii, Marte îşi face intrarea în Vărsător, zodie care coincide cu casa bolilor cronice, dar şi a subconştientului din horoscopul vostru general. Dat fiind faptul că influenţa acestui ingres se simte încă din primele zile în care planeta acţiunii a poposit în acest semn, vă puteţi confrunta cu episoade recurente de nelinişte şi nervozitate excesivă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS