Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 9 noiembrie 2014


Horoscop 9 noiembrie 2014, Berbec:

Dimineaţa zilei de duminică începe cu mult soare pentru voi; sunteţi veseli şi bine dispuşi şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, se schimbă timpul; apar nori negri la orizont, iar starea voastră de spirit se schimbă în funcţie de persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Taur:

Începutul zilei depinde în mare parte de care sunt planurile celorlalţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a vă ocupa de câteva probleme de familie. După orele prânzului, sunteţi invitaţi la un eveniment, unde vă veţi revedea cu multe persoane dragi, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Gemeni:

Daţi dovadă de profesionalism şi aveţi un puternic simţ al datoriei, iar aceste caracteristici sunt determinante în planurile pe care le aveţi pentru viitor. Ziua de astăzi se va dovedi una foarte bună pentru a participa la şedinţe sau chiar la negocieri în ceea ce priveşte proiectele companiei.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Rac:

Această perioadă este una foarte bună pentru a vă dezvolta pe plan profesional. Aveţi multe idei bune şi reuşiţi să îi impresionaţi pe toţi cu voinţa voastră. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un membru al familiei; primiţi un sfat bun, pe care vreţi să îl puneţi în practică cât mai repede.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de duminică este una destul de liniştită pentru voi; reuşiţi să vă faceţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de această zi aşa cum trebuie. În cazul în care ieşiţi în oraş, este posibil să vă întâlniţi din întâmplare cu un fost coleg cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Fecioară:

Aveţi foarte multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în practică. Din păcate, acesta nu este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de viaţa profesională; veţi întâlni câteva obstacole care vă vor împiedica să vă vedeţi visurile împlinite. Ziua de astăzi este foarte bună pentru a fi petrecută alături de cei dragi.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua începe cu o surpriză interesantă pentru voi; este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Încă este destul de devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie sentimentală sau ceva strict profesional. Important este să staţi cât mai aproape de acest om.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Scorpion:

Dimineaţa vine la pachet cu mici schimbări în ceea ce priveşte programul de muncă; aflaţi că vă este amânată o întâlnire sau o şedinţă importantă, aşa că aveţi restul zilei liber. Partenerul de cuplu are cel mai mult de câştigat din asta deoarece petrece mai mult timp în compania voastră. Lucrurile încep să se aranjeze frumos pe plan sentimental.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi vă pregătiţi de o zi plină de provocări profesionale; vi se oferă posibilitatea de a lucra la un proiect de lungă durată alături de o echipă destul de mare. Înainte de a lua o decizie finală, vă recomand să discutaţi cu partenerul de cuplu deoarece vor apărea multe schimbări în programul vostru.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Capricorn:

Astăzi simţiţi nevoia să vă relaxaţi. Profitaţi de timpul liber pentru a petrece timp singuri şi a vă face ordine în gânduri şi în planuri. După orele prânzului, primiţi o invitaţie din partea unui prieten la un eveniment şi nu aveţi cum să îl refuzaţi. Întâlniţi noi persoane şi aveţi parte de conversaţii interesante.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Vărsător:

Dimineaţa începe cu câteva schimbări profesionale pentru voi; din cauza greşelii unui coleg de muncă, superiorii decid să vă acorde vouă un proiect major. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite. Veţi avea multe beneficii de pe urma acestor modificări.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Peşti:

Iată că, după o perioadă destul de complicată, lucrurile încep să revină pe făgaşul lor normal; este posibil să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte locul de muncă în cel mai scurt timp posibil. Urmează o perioadă de tranziţie şi este recomandat să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS