Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 noiembrie 2014


Horoscop 8 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de sâmbătă se încheie cu o surpriză foarte frumoasă pentru voi; este posibil să primiţi o colaborare interesantă din partea unui colaborator sau coleg de muncă. Analizaţi cu mare atenţie această propunere şi asiguraţi-vă că sunteţi pregătiţi pentru un pas atât de mare.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Taur:

Nu lăsaţi nicio şansă să vă scape; este o zi foarte bună pentru schimbări profesionale, aşa că profitaţi de ea la intensitate maximă. Sunteţi pregătiţi să începeţi noi proiecte sau chiar colaborări cu câţiva colegi de muncă. Dacă vă aflaţi în locul potrivit, la momentul potrivit, aveţi toate şansele să vă schimbaţi viitorul.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de azi este foarte bună pentru a face ajustări la planurile voastre. Este foarte important să ştiţi ceea ce vă doriţi şi să alegeţi drumul pe care voi vreţi să mergeţi. Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru deoarece puteţi regreta aceste decizii. Acesta este un moment excelent pentru a avansa în carieră.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Rac:

Sunteţi într-o etapă destul de complicată în ceea ce priveşte viaţa profesională. Lucraţi la un proiect anevoios, care vă va aduce numeroase beneficii imediat ce îl veţi preda. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul de cuplu vă aduce un cadou frumos, care vă va face seara cu adevărat specială.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Leu:

Trebuie să fiţi conştienţi de faptul că pentru a vă atinge scopul, trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi ceva neconvenţional. După orele prânzului, participaţi la o întâlnire importantă cu o persoană care vă poate ajuta foarte mult pe plan profesional; profitaţi de acest moment pentru a vă spune ideile de proiect.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Fecioară:

Astrele vă ajută să vă rezolvaţi problemele din cuplu. Acesta este un moment foarte bun pentru o discuţie sinceră şi serioasă cu partenerul de cuplu în ceea ce priveşte planurile de viitor pentru relaţia voastră. Dacă sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă poate ajuta să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Balanţă:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi cu modul în care s-a aranjat viaţa voastră. Simţiţi nevoia să faceţi anumite schimbări, însă acestea pot răni persoanele dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, este necesar ca voi şi partenerul vostru de cuplu să faceţi compromisuri dacă vreţi ca relaţia voastră să funcţioneze.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Scorpion:

Fiecare acţiune pe care o faceţi se dovedeşte a fi destul de promiţătoare. Aveţi potenţial creativ şi sunteţi destul de inspiraţi să faceţi alegeri foarte bune pe plan profesional. După orele prânzului, primiţi o veste foarte bună din partea unui membru drag al familiei.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Săgetător:

Nu trebuie să ignoraţi problemele legate de viaţa financiară deoarece acestea vor deveni şi mai dificile o dată cu trecerea timpului. Luaţi-vă inima în dinţi şi ocupaţi-vă de ele înainte de a fi prea târziu. În a doua parte a zilei primiţi o veste foarte bună cu privire la un proiect la care aţi lucrat în trecut; puteţi primi chiar şi un bonus substanţial.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de sâmbătă este foarte potrivită pentru consultări, interviuri sau întâlniri de afaceri. Sunteţi foarte liniştiţi şi vă este destul de uşor să luaţi cele mai bune decizii în cele mai dificile momente. De asemenea, spre seară puteţi avea o discuţie cu persoana iubită pentru consolidarea relaţiei de cuplu.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Vărsător:

Sunteţi destul de încăpăţânaţi, însă şi colegii cu care lucraţi sunt la fel ca voi. Dacă acestea sunt împrejurările, este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un compromis pentru a rezolva problemele sau a ajunge la o concluzie cu privire la planurile unui proiect. Spre seară, revedeţi o persoană dragă.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Peşti:

Aceasta nu este o zi foarte bună pentru interviuri sau probleme legate de muncă. În schimb, vă descurcaţi de minune la munca de rutină; vă rezolvaţi destul de uşor sarcinile fără niciun fel de ajutor din partea colegilor de muncă. Aveţi suficient timp pentru a pune la punct ultimele detalii legate de weekend.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS