Horoscop Urania zilnic: vineri, 7 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 7 noiembrie 2014


Horoscop 7 noiembrie 2014, Berbec:

Azi este o zi excelentă pentru noi începuturi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Optimismul şi voia bună vă ajută foarte mult în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. În a doua parte a zilei de vineri este posibil să primiţi o veste foarte bună cu privire la starea de sănătate a unui membru al familiei.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Taur:

După o perioadă mai dificilă, putem spune că sunteţi din nou pe drumul cel bun. Aveţi multă inspiraţie şi vă este uşor să puneţi bazele unor noi proiecte. Partenerii de afaceri au încredere în practicile voastre şi vă lasă să vă desfăşuraţi în voie. De asemenea, intraţi în contact cu o persoană foarte importantă, care vă va deschide multe uşi în carieră.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Gemeni:

Din cauza unei probleme profesionale, este posibil să vă amânaţi planurile de astăzi. Veţi fi nevoiţi să participaţi la o şedinţă de urgenţă pentru a găsi soluţii eficiente pentru chestiunile neclare din cadrul companiei. O mică dispută cu unul dintre colegii de muncă vă poate schimba starea de dispoziţie.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de vineri se anunţă a fi una plină de provocări neaşteptate pentru voi. Pe plan profesional, sunteţi nevoiţi să rezolvaţi o situaţie complicată, care nu poate fi amânată. Trebuie să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri sau superiorii.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi pare a fi una destul de liniştită pe plan profesional; de aceea reuşiţi să vă faceţi timp şi pentru viaţa socială. Un eveniment important în cadrul familiei este un motiv foarte bun pentru a revedea persoane dragi, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp. Aveţi parte de o seară frumoasă, în compania celor dragi.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Fecioară:

Din cauza emoţiilor şi a îndrumărilor greşite din partea colegilor de muncă, este posibil să faceţi câteva alegeri nepotrivite. Este indicat să rămâneţi calmi şi să încercaţi să rezolvaţi situaţia fără a mai cere ajutorul celor din jur. Spre seară, partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru pentru a rezolva o problemă personală.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi vine la pachet cu o serie de sentimente şi emoţii; sunteţi destul de sensibili şi vă este greu să luaţi decizii profesionale fără să includeţi şi partea sentimentală. De aceea vă recomand să rămâneţi la sarcinile de rutină şi să faceţi pe cât posibil să amânaţi întâlnirile importante pentru următoarea zi.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Scorpion:

Azi este o zi extrem de bună pentru a rezolva problemele sentimentale. O discuţie serioasă şi sinceră cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă şi să luaţi o decizie cu privire la viitorul relaţiei voastre. În cazul în care sunteţi singuri, trebuie să aveţi puţină răbdare. Astrele sunt de partea voastră şi în scurt timp veţi întâlni pe cineva.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Săgetător:

Începeţi ziua cu o mică dispută la locul de muncă. Deşi sunteţi foarte creativi şi aveţi idei bune, partenerii de afaceri nu sunt deloc mulţumiţi de modul în care vă rezolvaţi sarcinile. Veţi întâmpina numeroase piedici din partea lor, însă asta vă va determina să munciţi şi mai mult pentru a le demonstra că planurile voastre funcţionează.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Capricorn:

Dimineaţa este un moment foarte bun pentru a face planuri şi a începe noi proiecte profesionale. Sunteţi creativi şi aveţi idei excelente, fiindu-vă destul de uşor să vă impresionaţi superiorii. După orele prânzului trebuie să faceţi un drum pentru a vă ocupa de o problemă mai veche, care nu vă dă pace.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Vărsător:

Dimineaţa vă găseşte bine dispuşi şi cu mult chef de muncă. Sunteţi foarte hotărâţi să terminaţi toate proiectele la care lucraţi; de aceea faceţi tot posibilul să vă planificaţi ziua astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, reuşiţi să petreceţi clipe frumoase în compania unei persoane dragi.


Horoscop 7 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de vineri nu pare a fi foarte bună pentru voi. Aveţi parte de mici conflicte în viaţa amoroasă; partenerul de cuplu se simte neglijat şi are nevoie ca voi să găsiţi o soluţie astfel încât să rezolvaţi această problemă. Spre seară, primiţi o veste bună din partea unui membru al familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS