Horoscop Urania zilnic: joi, 6 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 5 noiembrie 2014


Horoscop 6 noiembrie 2014, Berbec:

Vă concentraţi foarte mult asupra carierei, doriţi să faceţi câteva schimbări şi din acest motiv scopul vostru principal va fi acela de a intra în legătură cu persoanele care trebuie. Aveţi grijă ce discutaţi cu anumiţi colegi de muncă, este posibil ca unii dintre ei să vă pună gând rău şi să încerce să obţină anumite beneficii de pe urma voastră.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Taur:

Pe parcursul zilei de joi veţi fi într-o stare foarte bună! Veţi acţiona cu foarte multă lejeritate în absolut toate situaţiile şi veţi comunica cu uşurinţă cu toate persoanele din jur. Veţi avea foarte multă energie şi nu veţi ezita să încercaţi şi câteva lucruri noi. Cheltuielile neprevăzute nu vă vor afecta bugetul, iar acasă veţi avea parte de câteva surprize.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Gemeni:

Se pare că azi nu veţi fi în toane prea bune şi nu veţi simţi nevoia să intraţi în conversaţie cu prea multe persoane. Nici la locul de muncă nu veţi da dovadă de mai mult interes şi din acest motiv veţi încerca să vă retrageţi din anumite activităţi. Puteţi ruga un coleg de muncă să vă ajute cu anumite proiecte, în mod sigur nu vă va refuza.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Rac:

Pe parcursul acestei zile vor apărea câteva schimbări pe plan sentimental. Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze anumite lucruri şi să vă ceară să-i oferiţi mai multă atenţie. Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, nu trebuie să vă îngrijoraţi, în mod sigur pe parcursul acestei zile veţi reuşi să atrageţi foarte multe priviri asupra voastră.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Leu:

Astăzi vor apărea câteva probleme în zona banilor, posibil să fie necesar să achitaţi câteva datorii mai vechi sau să plătiţi unele facturi. Totuşi, puteţi apela cu încredere la o persoană din familie sau la un coleg de muncă, în mod sigur nu vă vor refuza. Până la finalul zilei reuşiţi să rezolvaţi orice problemă.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Fecioară:

Aveţi foarte multe drumuri de făcut pe parcursul zilei de joi, însă acest lucru nu vă va deranja deloc. Din contră, vă veţi programa ziua astfel încât să rezolvaţi orice problemă. Nu vă mai grăbiţi şi nici nu vă veţi stresa în privinţa anumitor lucruri. Veţi face totul cu mult calm şi răbdare, iar persoanele din jur vă vor invidia pentru felul în care reuşiţi să vă descurcaţi.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Balanţă:

Activitatea la locul de muncă nu va fi intensă şi din acest motiv veţi dispune de mai mult timp liber. Puteţi folosi acest lucru în avantajul vostru şi să încercaţi să vă implicaţi şi în alte proiecte. Spre finalul zilei câţiva colegi de muncă vă vor surprinde cu o solicitare ceva mai neobişnuită.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Scorpion:

Astrele îşi vor pune amprenta în zona socială şi în cea a iubirii, a creativităţii sau a relaţiei cu cei dragi. Veţi simţi nevoia să faceţi tot felul de gesturi pentru persoanele din familie sau să comunicaţi deschis cu ele. Veţi avea o stare foarte bună şi veţi avea foarte multă energie pozitivă. Profitaţi de această zi şi implicaţi-vă în cât mai multe activităţi plăcute.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Săgetător:

Astrele îşi vor pune amprenta asupra modului în care munciţi. Nu toleraţi rutina şi din acest motiv veţi încerca să vă faceţi propriul program, care să vă permită să aveţi şi ceva mai mult timp liber la dispoziţie. Relaţionaţi bine cu colegii de birou, însă este posibil să apară şi câteva mici neînţelegeri. Nu vă faceţi griji, în mod sigur veţi reuşi să le clarificaţi.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Capricorn:

Ar fi cazul să încercaţi să puneţi mai mult accent pe relaţiile cu persoanele din jur, o bună comunicare vă va ajuta să avansaţi în domeniul în care activaţi. În plus, este foarte important să renunţaţi la orgolii în anumite situaţii, vă va prinde bine.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Vărsător:

Pe parcursul acestei zile este posibil să primiţi numeroase sume de bani ce vor veni din colaborări mai vechi. Sunt şanse ca o persoană din familie să vă ofere la rândul său o sumă destul de mare de bani, ceea ce ar trebui să vă bucure. Nu vă grăbiţi să faceţi achiziţii scumpe sau să vă planificaţi o vacanţă de lux, încercaţi să folosiţi acei bani într-un mod mai util.


Horoscop 6 noiembrie 2014, Peşti:

Astăzi veţi exprima o dorinţă foarte mare pentru a învăţa lucruri noi, indiferent de domeniu. Veţi fi atraşi de locuri străine şi de conversaţii lungi, poate şi de câteva activităţi pe care în mod normal nu le-aţi încerca. Sunteţi în cea mai bună formă psihică şi nimic nu vă poate afecta dispoziţia. Folosiţi banii pentru a vă plăti datoriile; nu este indicat să faceţi investiţii majore.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS