Horoscop Urania zilnic: luni, 3 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 noiembrie 2014


Horoscop 3 noiembrie 2014, Berbec:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa profesională. Este un moment foarte bun pentru a vă concentra asupra proiectelor de viitor; în cazul în care aveţi idei sau planuri, nu ezitaţi să le aşterneţi pe hârtie pentru a le prezenta superiorilor. Spre seară, primiţi o veste bună din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de luni este foarte bună pentru odihnă; vă recomand să o petreceţi în compania celor dragi sau chiar singuri, reflectând asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. De marţi începeţi un proiect destul de amplu, aşa că profitaţi de această zi şi relaxaţi-vă.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Gemeni:

Din cauza unei probleme sentimentale, este posibil să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru astăzi. Relaţia cu partenerul de cuplu a ajuns să vă nemulţumească şi este timpul pentru o schimbare. Asiguraţi-vă că luaţi o decizie potrivită şi nu vă grăbiţi în discuţiile cu partenerul de cuplu.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Rac:

Un prieten sau o cunoştinţă are nevoie de un colaborator pentru un proiect amplu şi voi ştiţi cea mai potrivită persoană pentru asta. Recomandarea voastră poate fi cu privire la un membru al familiei; ceea ce voi nu ştiţi, este că îi schimbaţi viaţa prin această propunere.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Leu:

Vă petreceţi această zi de luni liniştiţi. Nu aveţi niciun plan şi nici nu vreţi să vă faceţi; aveţi nevoie de odihnă şi tot ce vă doriţi este să vă puteţi bucura de această zi fără prea multe bătăi de cap din partea celor din jurul vostru. Spre seară, primiţi un invitat neaşteptat.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să fie nevoie de ajutorul vostru cu privire la un proiect profesional. Vă ajutaţi colegii cu cea mai mare plăcere, fără a cere ceva în schimb. Din păcate, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat din cauză că sunteţi tot mai mult concentraţi pe muncă. O discuţie vă poate ajuta să remediaţi situaţia.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi destul de obosiţi şi simţiţi nevoia să vă odihniţi. Vă aşteaptă o săptămână dificilă de muncă, de aceea vreţi să profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă încărca bateriile. Există posibilitatea ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat; încercaţi să îl includeţi şi pe el în planurile voastre.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Scorpion:

Vă recomand să petreceţi ziua de astăzi singuri sau în preajma persoanelor care vă cunosc şi nu se supără prea uşor. Sunteţi destul de irascibili, fapt care determină mici probleme în relaţionarea cu oamenii din jurul vostru. Cuvintele pe care le spuneţi pot fi interpretate greşit şi îi puteţi răni pe cei dragi fără intenţie.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Săgetător:

Nu sunteţi deloc mulţumit de felul în care evoluează cariera voastră profesională. Simţiţi că aţi făcut suficient pentru companie, însă nu sunteţi răsplătiţi aşa cum meritaţi. În cazul în care vreţi să începeţi un nou proiect sau să puneţi bazele unei afaceri, acesta este cel mai bun moment. Trebuie doar să găsiţi suport financiar pentru planurile voastre.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Capricorn:

Urmează o perioadă destul de dificilă pentru voi în ceea ce priveşte planul financiar. Din cauză că proiectele încă nu sunt rezolvate, bonusurile întârzie şi ele să apară. De aceea vă recomand să fiţi mai chibzuiţi atunci când vine vorba despre achiziţiile pe care intenţionaţi să le faceţi; nu cumpăraţi lucruri de care nu aveţi nevoie.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Vărsător:

Dimineaţa se anunţă destul de liniştită; aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe de linişte. După orele prânzului, ajungeţi să vă încărcaţi cu proiecte şi alte probleme profesionale şi vă vedeţi nevoiţi să faceţi un efort suplimentar pentru a rezolva toate sarcinile pe care le primiţi.


Horoscop 3 noiembrie 2014, Peşti:

De luni începeţi o nouă etapă în viaţa profesională; poate fi vorba despre un proiect pe care vreţi să îl cereţi sau chiar despre o schimbare de departament sau job. Aceste schimbări vă vor aduce numeroase beneficii, însă trebuie să vă adaptaţi cât mai repede pentru a vă bucura de ele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS