Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 noiembrie 2014


Horoscop 2 noiembrie 2014, Berbec:

Aţi terminat tot ce aveaţi în plan pentru această săptămână; acum aveţi posibilitatea de a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Dacă vremea vă permite, vă recomand să faceţi plimbări lungi prin parc. Petreceţi cât mai mult timp în aer liber şi lăsaţi ca natura să vă încarce cu energie.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Taur:

Azi este posibil să o daţi în bară în rezolvarea unei probleme de muncă. Din cauza neatenţiei faceţi o greşeală destul de mare, ce nu poate fi rezolvată cu uşurinţă. Vă recomand să vă asumaţi vina şi să mărturisiţi superiorilor această situaţie.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Gemeni:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de stilul vostru de viaţă însă, în acelaşi timp, vă este destul de dificil să faceţi ceva pentru a schimba asta. Rutina s-a instalat chiar şi în viaţa sentimentală şi pare că nimic nu vă mulţumeşte. Încercaţi să ieşiţi din zona de confort; de asemenea, o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să rezolvaţi problema.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Rac:

Persoana iubită trece printr-un moment destul de dificil în ceea ce priveşte viaţa profesională. Se află într-o perioadă de tranziţie şi îi este tot mai greu să se acomodeze schimbărilor. De aceea este nevoie de ajutorul vostru; trebuie să îi fiţi alături şi să o susţineţi în această perioadă complicată.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de duminică pare să fie una destul de complicată; vă este pusă la încercare răbdarea de mai multe ori. Vă recomand să faceţi tot posibilul pentru a preveni certurile şi discuţiile contradictorii. De asemenea, dacă nu vă puteţi ascunde stările, un parteneriat important poate avea de suferit.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Fecioară:

Încercaţi să fiţi foarte atenţi atunci când faceţi munca de rutină, mai ales în cazul în care aceasta este strâns legată de contactele cu persoanele importante. Foarte mulţi colegi mizează pe voi să aduceţi proiectele importante în echipa voastră. De aceea trebuie să fiţi mai atenţi şi să daţi tot ce aveţi mai bun din voi.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Balanţă:

Problemele profesionale interferează cu viaţa sentimentală. Deşi nu vă daţi seama, partenerul de cuplu este nemulţumit de modul în care evoluează relaţia voastră. O discuţie matură vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă şi să luaţi măsuri cu privire la această problemă. Totul are rezolvare, trebuie doar să vă doriţi asta.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Scorpion:

Este posibil să nu vă simţiţi deloc împlinit pe plan profesional. Nu vă place modul în care evoluaţi în cadrul companiei şi vă gândiţi serios să faceţi o schimbare. Orice delăsare se simte instant în proiectele la care lucraţi, iar partenerii şi superiorii nu sunt deloc mulţumiţi de asta. Acordaţi mai multă atenţie sarcinilor voastre şi poate veţi primi şi promovarea mult dorită.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Săgetător:

După o săptămână mai complicată, ziua de duminică este dedicată odihnei. Aveţi suficient timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor importante din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie în oraş din partea unor prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de foarte mult timp.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Capricorn:

Proiectele la care munciţi v-au ocupat tot timpul şi de aceea aţi ajuns să vă neglijaţi viaţa personală. Ziua de astăzi este foarte bună pentru socializare; o ieşire în oraş vă poate ajuta să uitaţi de probleme şi să vă relaxaţi. De asemenea, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană care vă va atrage de la prima vedere.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Vărsător:

Din cauza ultimelor probleme pe care le-aţi avut pe plan profesional, astăzi vă simţiţi destul de obosiţi şi fără chef. Este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important. Deşi nu aveţi starea necesară pentru socializare, vă recomand să mergeţi deoarece veţi avea posibilitatea să întâlniţi persoane noi şi să vă relaxaţi.


Horoscop 2 noiembrie 2014, Peşti:

Un prieten mai vechi vă ajută să faceţi o schimbare radicală în viaţa profesională. Cel mai probabil astăzi primiţi o ofertă de colaborare sau chiar o slujbă în acelaşi domeniu, însă cu multe beneficii financiare. Înainte de a accepta această propunere, trebuie să discutaţi cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS