Horoscop Urania zilnic: luni, 10 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 noiembrie 2014


Horoscop 10 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi este o zi de răsfăţ pentru voi. Faceţi-vă timp să vă bucuraţi de lucruri simple, care vă fac fericiţi; somn mai lung, mic dejun leneş sau relaxare în compania partenerului de cuplu şi a celor dragi. Este recomandat să petreceţi cât mai mult timp în natură pentru a vă încărca bateriile pentru ziua de mâine.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Taur:

Prima parte a zilei de luni va fi una destul de agitată; trebuie să faceţi mai multe drumuri pentru a vizita membrii familiei sau prietenii apropiaţi. După orele prânzului, reuşiţi să vă dedicaţi puţin timp şi vouă; vă recomand activităţi relaxante precum cititul, meditaţia sau vizionarea unui film bun.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Gemeni:

După o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că astăzi aveţi parte de o surpriză din partea astrelor. Este posibil să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi; încercaţi să vă achitaţi datoriile înainte de a vă gândi la investiţii serioase.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Rac:

Nu vă puteţi bucura de relaxare din cauza unui proiect la care lucraţi. Aveţi foarte multe pe cap şi consideraţi că dacă faceţi o pauză pierdeţi timp preţios. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat în aceste momente. O discuţie serioasă cu el se sfârşeşte cu un sfat foarte bun, pe care vreţi să îl puneţi în practică.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Leu:

Din cauza încăpăţânării voastre este posibil să intraţi în câteva conflicte cu cei apropiaţi. Cel mai bine este să vă retrageţi înainte ca lucrurile să devină serioase şi să răniţi pe cineva cu vorbele voastre. De asemenea, o întâlnire sau o excursie pot fi anulate. Spre seară, sunteţi mai liniştiţi şi vă faceţi planuri pentru ziua de marţi.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Fecioară:

Cu cât sunteţi mai geloşi, cu atât lucrurile se înrăutăţesc în relaţia sentimentală. Partenerul de cuplu are nevoie de libertate şi independenţă şi se poate simţi încătuşat din cauza ataşamentului vostru exagerat. Învăţaţi să îi oferiţi spaţiul de care aveţi nevoie şi să fiţi mai detaşaţi.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Balanţă:

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru experimente profesionale. Planurile voastre ar trebui să rămână neschimbate dacă vreţi să vedeţi rezultate. De asemenea, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu începe să se răcească. Este timpul pentru o discuţie serioasă.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Scorpion:

Urmează o săptămână mai complicată pentru voi, aşa că profitaţi de această zi pentru a vă relaxa. Găsiţi activităţi care să vă destindă şi să vă ajute să uitaţi de probleme. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi din trecut.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi pare a fi o zi bună pentru aventură. Sunteţi interesaţi de tot ce este nou, diferit, unic. Vă place foarte mult să descoperiţi locuri noi şi să învăţaţi lucruri interesante de la cei din jurul vostru. Este posibil să faceţi o scurtă excursie, departe de oraş, sau să încercaţi activităţi riscante.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Capricorn:

Fiecare pas pe care îl faceţi întâlneşte un obstacol destul de mare şi greu de trecut. Drumul pe care îl alegeţi este unul anevoios şi dificil, însă rezultatele vor fi pe măsura eforturilor depuse. Primiţi susţinere din partea familiei şi a partenerului de cuplu, iar asta vă motivează şi mai mult.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Vărsător:

Astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa profesională; este un moment bun pentru a începe noi proiecte sau a accepta colaborări interesante. Este posibil ca astăzi să vă confruntaţi cu unele dificultăţi în relaţiile familiale. Sunteţi destul de încăpăţânaţi şi vă este aproape imposibil să ajungeţi la un compromis.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Peşti:

Schimbările pe care urmează să le faceţi vor fi destul de dificile, însă benefice pentru cariera voastră profesională. Aveţi multe lucruri noi de învăţat şi trebuie să vă adaptaţi destul de repede în colectivul de la muncă. Dacă imaginaţia vă ajută, construiţi planuri pentru proiectele viitoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS