Horoscop Urania zilnic: joi, 23 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 23 octombrie 2014


Horoscop 23 octombrie 2014, Berbec:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile obişnuite la locul de muncă; sunteţi creativi şi vă faceţi cu uşurinţă treaba. Spre seară, vă simţiţi liberi în gânduri şi acţiuni şi vă este destul de uşor să vă exprimaţi. Este un moment bun pentru a socializa şi pentru a întâlni noi persoane.


Horoscop 23 octombrie 2014, Taur:

Ziua de azi nu este foarte bună pentru proiecte importante; vă recomand să rămâneţi la sarcinile obişnuite deoarece vă va fi mai uşor să vă terminaţi treaba. De asemenea, dacă aveţi timp încercaţi să vă organizaţi perioada petrecută la muncă; o agendă cu un plan detaliat vă poate ajuta foarte mult.


Horoscop 23 octombrie 2014, Gemeni:

Astăzi nu este un moment bun pentru viaţa profesională; fiecare idee pe care o aduceţi va fi respinsă de către superiori. Vă recomand să vă îndreptaţi atenţia către relaţia de dragoste. Partenerul de cuplu pregăteşte o surpriză uriaşă pentru voi, care vă va ajuta să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 23 octombrie 2014, Rac:

Profitaţi de faptul că această zi nu este bună pentru parteneriate şi rezolvarea problemelor profesionale şi întoarceţi-vă privirea asupra vieţii personale. Este momentul să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru, să fiţi mai activi şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei de dragoste.


Horoscop 23 octombrie 2014, Leu:

Ziua de joi pare să fie foarte bună pe partea financiară. Urmează să primiţi o sumă de bani, cel mai posibil dintr-un proiect mai vechi la care aţi lucrat. Nu este momentul să faceţi investiţii riscante deoarece puteţi pierde majoritatea banilor; vă recomand să investiţi în locuinţă.


Horoscop 23 octombrie 2014, Fecioară:

Astăzi vă treziţi cu foarte multă energie şi sunteţi foarte optimişti în ceea ce priveşte cursul zilei. Chiar dacă nu reuşiţi să vă ocupaţi de proiectele profesionale din cauza unor factori externi, faceţi tot posibilul să puneţi la punct ultimele detalii cu privire la următoarele negocieri cu partenerii de afaceri.


Horoscop 23 octombrie 2014, Balanţă:

Ziua de joi pare a fi una de foc pentru voi. Sunteţi nevoiţi să lucraţi mai mult decât sunteţi obişnuiţi şi de aceea trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare. Nu vă implicaţi în proiecte importante deoarece nu veţi reuşi să le duceţi până la final din cauza volumului mare de muncă. Un coleg vă poate ajuta să luaţi o decizie bună.


Horoscop 23 octombrie 2014, Scorpion:

Vă este tot mai greu să vă concentraţi la locul de muncă. Aveţi nevoie de o pauză, însă mai este ceva timp până la weekend, iar proiectele nu se mai termina. Vă recomand să încercaţi să lucraţi alături de colegii voştri; sarcinile vor fi împărţite iar rezultatul final îi va mulţumi pe superiori.


Horoscop 23 octombrie 2014, Săgetător:

Nu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă; încercaţi să vă amânaţi întâlnirile importante pentru următoarea zi. În cazul în care sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de ele, invitaţi şi un coleg de muncă în care să aveţi încredere şi care să vă ajute să ieşiţi din încurcături. Spre seară, primiţi o veste bună din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 23 octombrie 2014, Capricorn:

Aşteptaţi cu nerăbdare zilele de liber, însă mai este ceva timp până atunci. Încercaţi să rămâneţi la sarcinile obişnuite şi să nu începeţi noi proiecte deoarece veţi fi dezamăgiţi de planurile pe care le faceţi. După orele prânzului, este posibil să întâlniţi întâmplător o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 23 octombrie 2014, Vărsător:

Profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile. Vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată, aşa că vă recomand să faceţi tot posibilul pentru a fi odihniţi. De asemenea, spre seară aveţi parte de o discuţie interesantă cu un membru al familiei; primiţi un sfat bun, pe care îl veţi pune în practică în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 23 octombrie 2014, Peşti:

Simţiţi că s-a instalat rutina în viaţa voastră; fiecare zi pare să fie la fel şi din această cauză vă este tot mai greu să fiţi creativi şi să găsiţi soluţii pentru rezolvarea problemelor voastre. Încercaţi să delimitaţi viaţa profesională de cea personală; de asemenea, activităţile cu prietenii vă pot ajuta să vă destindeţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS