Horoscop Urania zilnic: joi, 9 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 octombrie 2014


Horoscop 9 octombrie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de obositoare pentru Berbeci; este posibil ca din cauza unor şedinţe de urgenţă să fiţi nevoiţi să vă modificaţi planurile. Nu este o perioadă bună pentru a accepta proiecte, însă trebuie să oferiţi ajutorul vostru colegilor care au nevoie. Spre seară, aveţi parte de o vizită surpriză.


Horoscop 9 octombrie 2014, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii, vă simţiţi destul de obosiţi şi vă este dificil să vă concentraţi. Nu este un moment bun pentru a face schimbări sau a primi noi proiecte; aveţi tendinţa de a crede că faceţi alegeri potrivite pe plan profesional, însă este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 9 octombrie 2014, Gemeni:

Vă este destul de greu să vă faceţi înţeleşi astăzi; de aceea vă recomand să vă amânaţi întâlnirile de afaceri sau şedinţele cu partenerii pentru următoarea zi, când lucrurile vor reveni la normal. De asemenea, trebuie să fiţi atenţi la discuţiile pe care le aveţi cu colegii de muncă şi să încercaţi să staţi departe de conflicte.


Horoscop 9 octombrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru planul afacerilor. Sunteţi foarte deschişi la nou şi acceptaţi provocări interesante fără nicio teamă. Lucraţi foarte bine în proiectele colective şi aveţi multe idei bune, pe care vreţi să le împărtăşiţi cu colegii de muncă. Spre seară, partenerul de cuplu vine cu o surpriză.


Horoscop 9 octombrie 2014, Leu:

Astăzi astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte dragostea; luaţi o decizie foarte bună în ceea ce priveşte viitorul relaţiei cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră. O ieşire în oraş vă poate ajuta să întâlniţi persoane interesante.


Horoscop 9 octombrie 2014, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi destul de agitaţi, însă trebuie să vă concentraţi mult deoarece aveţi oportunităţi uriaşe. Partenerii de afaceri vin cu propuneri interesante, care se pot transforma în afaceri cu adevărat promiţătoare. Discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua deciziile finale.


Horoscop 9 octombrie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de grea din punct de vedere profesional. Aveţi foarte multe proiecte pe care trebuie să le terminaţi, iar timpul nu este deloc în favoarea voastră. Vă recomand să fiţi atenţi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru deoarece puteţi face alegeri greşite; ascultaţi-vă intuiţia şi lăsaţi-vă purtaţi de instincte.


Horoscop 9 octombrie 2014, Scorpion:

Din cauza proiectelor la care lucraţi, este posibil ca joi să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. În ultima perioadă, v-aţi dedicat tot mai mult timp vieţii profesionale. Partenerul de cuplu se poate simţi dat deoparte, aşa că încercaţi să îi oferiţi atenţie şi sprijin în momentul în care are nevoie.


Horoscop 9 octombrie 2014, Săgetător:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Deşi de cele mai multe ori vă ascultaţi intuiţia, de data aceasta simţiţi nevoia să cereţi ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei; o discuţie sinceră vă poate ajuta să vă descărcaţi şi să aflaţi ceea ce vă doriţi cu adevărat.


Horoscop 9 octombrie 2014, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să faceţi faţă presiunilor de la locul de muncă. Aveţi numeroase proiecte pe cap şi sunteţi destul de grăbiţi pentru că aveţi un termen limită care se apropie cu paşi rapizi. Din cauza unei neînţelegeri, este posibil să aveţi parte de o mică altercaţie cu colegii de echipă.


Horoscop 9 octombrie 2014, Vărsător:

Din cauza programului destul de încărcat de la muncă, relaţia cu partenerul de cuplu a fost lăsată de izbelişte în ultima perioadă. Este cazul să aveţi parte de o discuţie serioasă cu persoana iubită şi să îi explicaţi care sunt motivele. Cu siguranţă va înţelege şi vă va oferi libertatea de care aveţi nevoie.


Horoscop 9 octombrie 2014, Peşti:

Astăzi răbdarea vă este pusă la încercare, însă vă descurcaţi de minune; reuşiţi să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colaboratorii. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu şi a persoanelor apropiate; este posibil să primiţi o veste foarte frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS