Horoscop Urania zilnic: miercuri, 8 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 8 octombrie 2014


Horoscop 8 octombrie 2014, Berbec:

Cu cât problemele sunt mai complicate, cu atât trebuie să fiţi mai atenţi la găsirea soluţiilor potrivite pentru a le rezolva. Daţi dovadă de maturitate şi reuşiţi să vă impresionaţi colegii cu ideile pe care le găsiţi. Seara aveţi o stare romantică şi este bine să o petreceţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 8 octombrie 2014, Taur:

Dimineaţa este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de viaţa profesională. Încercaţi să programaţi discuţiile şi întâlnirile până în prânz. Cu cât vă apropiaţi mai mult de seară, cu atât aveţi mai puţine şanse pentru a avea o conversaţie productivă. Aveţi încredere în voi şi obţineţi ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 8 octombrie 2014, Gemeni:

Începutul zilei este bun pentru a interacţiona cu colegii de muncă sau pentru a vă ocupa de întâlniri importante. Sunteţi calmi şi foarte atenţi la detalii şi vă este destul de uşor să vă concentraţi. În cazul în care aveţi probleme de sănătate, este timpul să consultaţi medicul de familie sau să faceţi o programare la un specialist.


Horoscop 8 octombrie 2014, Rac:

Folosiţi primele ore ale dimineţii pentru a pregăti strategii pentru problemele profesionale sau pentru a face planuri pentru proiectele la care lucraţi. Sunteţi foarte relaxaţi şi vă este destul de uşor să luaţi deciziile potrivite. Spre seară, astrele sunt foarte generoase cu voi în ceea ce priveşte dragostea.


Horoscop 8 octombrie 2014, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează îmbunătăţirea relaţiilor pe care le aveţi cu cei din jurul vostru; de asemenea, puteţi rezolva cu succes problemele legate de locuinţă. Încercaţi să nu stricaţi lucrurile cu propria încăpăţânare şi cu temperamentul iute. Învăţaţi să fiţi mai atenţi la detalii în ceea ce priveşte sarcinile profesionale.


Horoscop 8 octombrie 2014, Fecioară:

Raţionamentul logic este în acord perfect cu emoţiile şi trăirile voastre. Aceasta pare să fie o perioadă foarte bună pentru schimbările profesionale; este posibil să munciţi mai mult, însă rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Partenerul de cuplu se poate simţi neglijat, încercaţi să îi explicaţi planurile voastre.


Horoscop 8 octombrie 2014, Balanţă:

Şansele pentru a încheia o afacere de succes sunt tot mai mari. Colegii de muncă pot fi invidioşi din cauza atenţiei pe care o primiţi de la superiori şi parteneri de afaceri; de asemenea, acesta este un moment foarte bun şi pentru invesţiile în locuinţă. Partenerul de cuplu vă poate ajuta cu sfaturi importante.


Horoscop 8 octombrie 2014, Scorpion:

Cel mai bun moment al zilei pentru voi este dimineaţă; sunteţi foarte eficienţi şi atenţi la detalii şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. A doua parte a zilei se va dovedi plină de preocupări familiale. O persoană foarte dragă are nevoie de sprijinul vostru cu privire la o problemă delicată.


Horoscop 8 octombrie 2014, Săgetător:

După zile întregi de muncă, iată că această zi este dedicată succesului. Vă puteţi simţi mândri de realizările voastre; pe plan profesional vă vor fi deschise numeroase uşi. Asiguraţi-vă că deciziile pe care vreţi să le luaţi sunt cele bune. Nu vă grăbiţi şi discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a face o alegere neinspirată.


Horoscop 8 octombrie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă extinde cercul de prieteni sau pentru a vă face noi cunoştinţe pe plan profesional. Vă este uşor să intraţi în conversaţii şi vă faceţi plăcuţi indiferent de situaţie. Spre seară, o ieşire în oraş în compania partenerului de cuplu vă poate ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 8 octombrie 2014, Vărsător:

Dacă lucraţi din greu, succesul va fi unul garantat. Sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri şi să staţi la cozi pentru a rezolva o problemă legală a companiei. Vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de maturitate în întâlnirile pe care le aveţi. Critica şi invidia profesională din partea colegilor de muncă vă pot schimba starea de dispoziţie.


Horoscop 8 octombrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele mai vechi; aveţi multă inspiraţie şi reuşiţi să găsiţi foarte uşor rezolvare pentru problemele voastre. După orele prânzului, este posibil să primiţi o veste bună sau informaţii utile despre o persoană foarte dragă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS