Horoscop Urania zilnic: duminică, 5 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 5 octombrie 2014


Horoscop 5 octombrie 2014, Berbec:

Aveţi o dispută cu partenerul de viaţă, iar acest lucru nu va face altceva decât să vă pună pe gânduri. Nu încercaţi să vă impuneţi ideile şi părerile şi în niciun caz nu insistaţi asupra acelor subiecte care sunt neplăcute pentru partenerul vostru. După-amiază este posibil să intervină ceva neprevăzut şi veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi programul.


Horoscop 5 octombrie 2014, Taur:

Astăzi este posibil să vă confruntaţi cu câteva situaţii neprevăzute la locul de muncă, iar starea voastră generală nu va fi una foarte bună. Cu toate că programul încărcat nu vă va permite să faceţi o scurtă pauză şi să vă relaxaţi, ar fi bine să încercaţi să apelaţi la ajutorul unor colegi pentru a vă uşura munca şi astfel să vă puteţi rezerva câteva minute de linişte.


Horoscop 5 octombrie 2014, Gemeni:

Şeful şi colegii de muncă vă reproşează că sunteţi neatenţi şi că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de muncă. Oricât de frustrant ar fi pentru voi acest lucru, nu trebuie să vă enervaţi şi nici să vă pierdeţi răbdarea. Vă recomand să vă organizaţi timpul mai bine şi să vă ocupaţi în primul rând de acele lucruri care nu pot fi amânate.


Horoscop 5 octombrie 2014, Rac:

Nu aveţi o dispoziţie foarte bună şi din această cauză nu reuşiţi să faceţi faţă unor situaţii dificile. Chiar dacă aveţi o zi încărcată, cu foarte multe proiecte importante şi termene limită, nu este momentul să vă încărcaţi sau să insistaţi asupra unor probleme. Lăsaţi anumite lucruri să evolueze de la sine şi nu refuzaţi ajutorul venit din partea unor colegi de muncă.


Horoscop 5 octombrie 2014, Leu:

Intuiţia nu prea vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenilor. Indiferent ce veţi avea de făcut, tendinţa voastră va fi aceea de a vă irosi timpul. Aşadar, astrele vă sfătuiesc să învăţaţi să vă organizaţi mai bine şi să nu mai daţi atenţie tuturor lucrurilor care se întâmplă în jur, pentru că nu veţi face altceva decât să vă distrageţi atenţia de la ce este important de făcut.


Horoscop 5 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi indispuşi din cauza unor probleme sentimentale şi aveţi tendinţa să vă refugiaţi. Dacă nu vă simţiţi în stare să ieşiţi din casă, nu o faceţi. Luaţi o pauză de la muncă şi vă puteţi petrece timpul aşa cum ştiţi voi mai bine, astfel încât să vă puteţi relaxa. O conversaţie cu o persoană de s#x opus v-ar putea ajuta să înţelegeţi mai bine anumite lucruri.


Horoscop 5 octombrie 2014, Balanţă:

Reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă, iar eforturile vă vor fi apreciate. Sunt şanse foarte mari să fiţi propuşi spre avansare sau să primiţi o mărire de salariu. Totuşi, oboseala acumulată vă afectează judecata şi ar fi indicat să vă rezervaţi câteva zile pentru a vă relaxa şi pentru a vă reîncărca bateriile, altfel sunt şanse să daţi greş cu alte proiecte în care vă veţi implica.


Horoscop 5 octombrie 2014, Scorpion:

Planurile voastre legate de o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Dacă analizaţi totul până la cel mai mic detaliu, riscaţi să pierdeţi timp preţios şi să vă scape din vedere alte detalii importante. Vă recomand să vă consultaţi atât cu partenerii de afaceri, cât şi cu acele persoane care au mai multă experienţă decât voi în domeniul în care vreţi să activaţi.


Horoscop 5 octombrie 2014, Săgetător:

Sunteţi puţin confuzi şi nu ştiţi în cine să mai aveţi încredere. Ideile voastre nu sunt apreciate, iar voi nu aveţi o dispoziţie foarte bună. Cu toate că ar trebui să vă ocupaţi de tot felul de proiecte la locul de muncă, vă recomand să luaţi o pauză de la orice fel de activitate şi să încercaţi să meditaţi asupra vieţii voastre. Găsiţi-vă echilibrul şi încercaţi să faceţi totul pe rând.


Horoscop 5 octombrie 2014, Capricorn:

Ar trebui să vă impuneţi punctul de vedere, mai ales atunci când veţi fi puşi în faţa unor situaţii mai delicate. În momentul în care interacţionaţi cu persoane influente, încercaţi să vă menţineţi poziţia şi să prezentaţi o oarecare încredere în momentul în care vorbiţi despre eventuale planuri de afaceri sau investiţii importante.


Horoscop 5 octombrie 2014, Vărsător:

Duminică primiţi veşti importante! Veţi avea o confirmare pe care o aşteptaţi de foarte mult timp şi sunt şanse foarte mari ca în urma acesteia să faceţi o plecare în afara ţării. Fiţi optimişti! Profitaţi de această zi la maximum şi nu ezitaţi să puneţi întrebări. Orice nelămurire pe care o aveţi trebuie clarificată până la data plecării.


Horoscop 5 octombrie 2014, Peşti:

Pe parcursul acestei zile sunt şanse foarte mari să vă confruntaţi cu stări de apatie. Cu toate acestea, vă recomand să încercaţi să ieşiţi din aceste stări şi să vă concentraţi atenţia asupra acelor probleme pe care trebuie să le rezolvaţi până la sfârşitul zilei. Sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă din familie nu ar trebui ignorate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS