Horoscop Urania zilnic: joi, 30 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 30 octombrie 2014


Horoscop 30 octombrie 2014, Berbec:

În cazul în care aţi avut un proiect obositor, nu disperaţi. Weekendul este chiar după colţ. Profitaţi de această perioadă şi concentraţi-vă pentru a îl termina. Important este că nici nu trebuie să depuneţi un efort atât de mare pentru a vedea rezultate bune.


Horoscop 30 octombrie 2014, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte creativi; găsiţi idei în fiecare lucru pe care îl vedeţi. Ziua de azi este o perioadă foarte bună pentru a începe noi proiecte sau a face planuri pentru sarcinile în desfăşurare. Nu rataţi şansa de a vă folosi imaginaţia la capacitate maximă.


Horoscop 30 octombrie 2014, Gemeni:

Ziua de joi vă găseşte axat pe proiectele profesionale. Sunteţi convinşi că sarcinile primite nu se vor rezolva singure şi de aceea vă puneţi pe treabă. De asemenea, spre seară este posibil să aveţi nevoie de un sfat cu privire la o problemă pe care o aveţi în viaţa sentimentală.


Horoscop 30 octombrie 2014, Rac:

În timp ce faceţi munca de rutină, asiguraţi-vă că respectaţi cu stricteţe regulile şi instrucţiunile. De asemenea, vă recomand să fiţi foarte atenţi la detalii pentru a nu scăpa absolut nimic. Deşi lucraţi mai bine de unii singuri, de data aceasta vă recomand să cereţi ajutorul colegilor; vă va fi mult mai uşor.


Horoscop 30 octombrie 2014, Leu:

Nu vă fie teamă să cereţi instrucţiuni sau sfaturi superiorilor cu privire la proiectele pe care le primiţi; sunt lucruri noi pentru voi şi aveţi nevoie de îndrumare pentru a vă descurca. Spre seară, vă puteţi găsi târât de un bun prieten într-o problemă destul de serioasă.


Horoscop 30 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi nu pare a fi un moment bun pentru relaxare. Proiectele la care lucraţi se vor dovedi mult mai anevoioase decât credeaţi; vă puneţi întreaga zi la dispoziţia planului profesional. Vă este destul de greu să găsiţi rezolvare de unul singur şi de aceea cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 30 octombrie 2014, Balanţă:

Ziua de joi poate fi o zi foarte frumoasă în ceea ce priveşte dragostea. Lucrurile încep să se aşeze pe făgaşul lor, iar problemele cu partenerul de cuplu sunt deja de domeniul trecutului. În cazul în care sunteţi singuri, un prieten vă poate ajuta să întâlniţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 30 octombrie 2014, Scorpion:

Evenimentele de astăzi vă ţin ocupat întreaga zi. Trebuie să învăţaţi să nu faceţi mişcări inutile şi cum să vă canalizaţi energia astfel încât să rămâneţi concentraţi de dimineaţă până seara. După orele prânzului, este posibil să primiţi o ofertă tentantă pe plan profesional.


Horoscop 30 octombrie 2014, Săgetător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de mai multe proiecte şi sarcini şi se pare că timpul nu este de partea voastră. De aceea trebuie să încercaţi pe cât posibil să faceţi o listă şi să vă planificaţi întreaga zi; amintiţi-vă că fiecare moment contează. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 30 octombrie 2014, Capricorn:

Această zi este foarte bună pentru călătoriile de afaceri şi negocieri importante. Aveţi foarte multă inspiraţie şi reuşiţi să vă păstraţi calmul chiar şi în cele mai grele momente. În ceea ce priveşte viaţa personală, trebuie să acordaţi mai multă atenţie persoanelor dragi, în special membrilor familiei.


Horoscop 30 octombrie 2014, Vărsător:

Este posibil ca din cauza unui conflict în familie, să ajungeţi să aveţi o discuţie destul de urâtă cu partenerul de cuplu. Nu luaţi decizii riscante atunci când sunteţi nervoşi deoarece cu siguranţă le veţi regreta mai târziu. De asemenea, nu lăsaţi pe nimeni să intervină între voi şi persoana iubită.


Horoscop 30 octombrie 2014, Peşti:

Este posibil ca astăzi să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui prieten; deşi sună foarte tentant, asiguraţi-vă că ştiţi despre ce este vorba. Analizaţi cu mare grijă această propunere şi discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS