Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 octombrie 2014


Horoscop 29 octombrie 2014, Berbec:

Încercaţi să vă păstraţi optimismul indiferent de problemele şi greutăţile pe care le întâlniţi azi; transformaţi această zi într-una plină de momente pozitive. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte din viaţa voastră şi apreciaţi mai mult relaţiile pe care le aveţi cu cei din jurul vostru.


Horoscop 29 octombrie 2014, Taur:

Ziua de miercuri pare a fi foarte bună pentru a începe noi proiecte şi a demara planuri pentru viitorul apropiat. Sunteţi foarte creativi şi interacţionaţi destul de uşor cu persoanele din jurul vostru. Reuşiţi să găsiţi idei chiar şi în cele mai simple lucruri; încercaţi să faceţi un efort pentru a vă extinde orizonturile.


Horoscop 29 octombrie 2014, Gemeni:

Acesta este un moment foarte bun pentru a vă concentra atenţia asupra vieţii personale. Hotărâţi că este timpul să puneţi capăt unui capitol mai dureros din viaţa voastră; ajungeţi la pace cu o persoană dragă şi lăsaţi în spate trecutul. Spre seară, astrele vă surâd pe plan sentimental.


Horoscop 29 octombrie 2014, Rac:

Deşi sunteţi persoane destul de ocupate, încă vă faceţi timp pentru a rezolva şi problemele celor din jurul vostru. Faceţi tot posibilul să subliniaţi şi să dezvoltaţi anumite aspecte plăcute ale relaţiei pe care o aveţi cu cei apropiaţi, încercând astfel să ajungeţi la o înţelegere care să mulţumească pe toată lumea.


Horoscop 29 octombrie 2014, Leu:

Nu lăsaţi ca sentimentul datoriei să vă acapareze şi să vă transforme într-o persoană obsedată de muncă. Într-adevăr, aveţi câteva probleme în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă acestea vor fi rezolvate doar dacă aveţi răbdare. De asemenea, o persoană dragă se oferă să vă ajute cu un împrumut.


Horoscop 29 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de miercuri se anunţă a fi una extrem de obositoare pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi faţă unor probe de foc la locul de muncă. După orele prânzului, primiţi noi sarcini şi trebuie să le rezolvaţi până la sfârşitul programului. Este posibil să nu puteţi termina tot ce vă propuneţi şi de aceea veţi continua munca şi de acasă.


Horoscop 29 octombrie 2014, Balanţă:

Vă dedicaţi întreaga zi vieţii profesionale; găsiţi inspiraţie în orice lucru şi vă este destul de uşor să rezolvaţi probleme sau să pregătiţi planuri pentru viitoarele proiecte. Din păcate, nu este un moment bun pentru întâlniri importante cu superiorii, aşa că va trebui să aşteptaţi până mâine pentru a le prezenta ideile voastre.


Horoscop 29 octombrie 2014, Scorpion:

Încă de dimineaţă sunteţi determinaţi ca astăzi să vă rezolvaţi toate problemele pe care le-aţi tot amânat din diferite cauze. Sunteţi foarte direcţi şi vă este uşor să vă exprimaţi părerile persoanelor cu care intraţi în contact. Vă faceţi înţeleşi şi nu lăsaţi loc de interpretări greşite.


Horoscop 29 octombrie 2014, Săgetător:

Astăzi vă veţi simţi minunat; vă treziţi cu zâmbetul pe buze şi veţi reuşi să rămâneţi la această stare de spirit întreaga zi. Chiar şi în cazul în care întâmpinaţi dificultăţi în rezolvarea problemelor, nu veţi vedea asta ca pe o tragedie, fiind convinşi că veţi găsi o modalitate de a o soluţiona.


Horoscop 29 octombrie 2014, Capricorn:

Atmosfera de astăzi este deosebit de favorabilă pentru femeile Capricorn. Conjunctura astrală le permite să îşi prezinte farmecul şi alte calităţi feminine mai mult ca oricând. Este un moment foarte bun pentru a întâlni posibili parteneri de cuplu sau pentru a rezolva conflictele din relaţiile actuale.


Horoscop 29 octombrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte sentimentali; gândirea raţională trece pe plan secund, făcând loc sentimentelor şi emoţiilor. Este posibil ca în această perioadă să luaţi decizii foarte bune cu privire la planul vostru profesional. Sunteţi împinşi de dorinţa de a vă urma visurile şi de a face o afacere din hobby-urile voastre.


Horoscop 29 octombrie 2014, Peşti:

Este posibil ca în următoarea perioadă să aveţi parte de numeroase dificultăţi. Din cauza stresului şi a presiunii celor din jurul vostru, puteţi acţiona într-un mod destul de atipic pentru voi. Deveniţi mult mai sentimentali şi mai sensibili, având nevoie de ajutorul celor din jurul vostru pentru a lua decizii importante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS